Nyhed Reduced price!
AREQW 2017 sommeren Kontor sko Kvinder Pumper til høje hæle Party Enkel Pegede Lavvandede høje hæle Kvinde Kontor læder kvinder sko

AREQW 2017 sommeren Kontor sko Kvinder Pumper til høje hæle Party Enkel Pegede Lavvandede høje hæle Kvinde Kontor læder kvinder sko

kr85.76

-30%

kr122.54

Ny vare

På lager

Tags: kontor sko kvinder, kontor sko, kvinder pumper til høje hæle, Billigt kontor sko kvinder, Høj Kvalitet, kontor sko, Kina kvinder pumper til høje hæle Leverandører.

Om Forsendelse

Q:Er produktet fotos rigtige? A:Ja,Alle de fotos, der vises, er 100% ægte.og billeder er alle taget af os selv.Men måske der er nogle farve skygge på grund af skærme. Q:Hvordan betaler jeg for mit køb? A:vi accepterer følgende betalingsmetoder: kreditkort, penge booker, T/T western union. Q:Når levering? A:vil vi sende din ordre i 1-7 dage(ifølge dig for kvantitet )efter betaling.Men i tilfælde af eventuelle hot produkter, der er midlertidigt udsolgt,vil vi kontakte dig med det samme at bede om en udvidelse eller ændring af andre emner eller nogen af dine forslag. Q:Hvor meget koster det at sende til mit land? A:Pakke mindre end 2 kg, vil blive sendt med China Post, Luftpost.den vare du gerne vil købe vejer mere end 2 kg. Du kan placere ordrer separat, hvilket gør sikker på, at hver ordre vejer mindre end 2 kg, til at drage fordel af gratis forsendelse. Du kan enten vælge en anden hurtig luftfartsselskab, kan sende pakken via Fedex/DHL/UPS til dig pakke! Q:Er der et tracking nummer til min konto? A:Ja, Kina Post, der er Registreret Air Mail,vi sender alle ordre med deres tracking-nummer, og du kan se den! Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, Hvad er prisen? A:Tak for din henvendelse. hvis du ønsker at købe ind i store mængder, bedes du Kontakte os .vi vil give dig den bedste pris. tak

Q:Hvor længe kan sende en ordre efter ordre? A. Tid til at behandle din ordre: 1 - 3 dage Q: Hvor længe kan modtage ordren efter afsendelse af ordre? A. Leveringstid i Kina Post Air mail: Normalt tager det 10-60days for dig at modtage de produkter, efter vi har behandlet den. Q:Hvordan man inden for 10 dage efter modtagelse af ordren? A. De produkter, der kan modtages inden for 10 dage, hvis du vælger express-kurer, men i dette tilfælde er du ansvarlig for at gældende import-told/afgifter, skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

Q:Hvis slutningen beskytte tid, stadig ikke har modtaget pakken? A. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, når beskytte tiden er næsten ved at løbe ud, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Returret

Hvis køber modtager en vare, som ikke svarer til beskrivelsen på sin liste, eller der er kvalitet problem:

Vi stræber efter at levere den bedste service til vores kunder, men i sjældne tilfælde, det er muligt, at vi laver fejl. Vi er kede af for det, og er forpligtet til at rette det så hurtigt som muligt. Kontakt os inden for 7 dage efter modtagelse af pakken,der viser foto af defekt, og vi vil arrangere erstatning eller tilbagebetaling.

Hvis køber modtager en korrekt vare som beskrevet i prospektet, men køber ønsker at vende tilbage til andre årsager:

Én gang i et stykke tid har vi købere, der ønsker at returnere varer, selvom der ikke er nogen problemer med produkterne. Vi forstår, at der kan være personlige grunde, og derfor er vi villige til at acceptere tilbagevenden. Send venligst tilbage skoene til os først. Efter vi kontrollerer varen, og bekræft det er stadig i perfekt stand med original emballage, vil vi refundere det fulde beløb med fradrag af fragt omkostninger for dig. Med andre ord, køber ansvarlig for forsendelsesomkostninger, som pådrager i processen.

Betaling

Vi accepterer Alipay, Western Union, TT, QIWI wallet, Bank overførsel, VISA, MasterCard, og flere vil blive tilgængelige i fremtiden.

Om Feedback

Når du har modtaget pakken, og kan lide det, bedes bekræfte modtaget ordre, og efterlad et positivt feedback med fuld stjerner for os,Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, før du forlader dårlig feedback, vi lover at løse alle problemer for dig, tak!

Sko Bredde, Medium(B,M)
Element Type Pumper
Mærke AREQW
Model-Nummer Pumper
Dekorationer Almindelig
Sæson Forår, Sommer, Efterår
Køn Kvinder
Platform Højde 0-3cm
Pumpe Type Grundlæggende
Mode Element Overfladisk
Processen Selvklæbende
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Øvre Materiale PU
Lining Materiale PU
Læder Stil Patent Læder
Lejlighed Kontor & Karriere
Ydersål Materiale EVA
is_handmade Ja
Sko Størrelse 4, 5, 6, 7, 8, 8.5
Indersål Materiale EVA
Tå Form Spids Tå
Hæl Type Firkantet hæl
Lukning Type Slip-On
Hæl Højde En høj (3" og op)
Med Platforme Ja
Stil Klassikere
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Enhed Type Par

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer