Nyhed Reduced price!
2018 diagnostisk værktøj til toyota mvci for honda hds for volvo scanner 3 i 1 V 10.00.028

2018 diagnostisk værktøj til toyota mvci for honda hds for volvo scanner 3 i 1 V 10.00.028

kr294.25

Ny vare

På lager

Tags: diagnostisk værktøj honda, volvo diagnostisk værktøj, diagnostisk værktøj, volvo, Billige diagnostisk værktøj honda, Høj Kvalitet volvo diagnostisk værktøj, Kina diagnostisk værktøj, volvo Leverandører.

det er grøn pcb ikke rødt pcb Højdepunkter: 1. Seneste Software Version: NYESTE! For Toyota: V10.10.018 For Honda V2.018 For Volvo: 2010a 2. Sprog: Engelsk, Spansk, Fransk, Portugisisk, Thai, Tyrkisk, Vietnamesisk, Kinesisk, Kinesisk(Taiwan),Indonesisk 3.Understøtter de fleste 1996 og nyere forToyota, forLexus, og Scion biler med OBDII/DLC3 diagnostik 4.Understøtter Diagnostik og Aktiv test. Hvad du nødt til at være opmærksom, når du bruger dette værktøj? 1. Din computer skal være windows XP-system. 2. Vælg område, EUROPÆISKE, når du installerer softwaren. Så det vil ikke bede dig om aktiveringskode. Specifikation: 1.Arbejdet Bil Model for Honda, Toyota, for Volvo. 2.Har Fuldt kompatibel med Toyota TIS Techstream Understøtter Diagnostik og Aktiv test. Understøtter de fleste 1996 og nyere forToyota, forLexus, og Scion biler med OBDII/DLC3 diagnostik Fuldt kompatibel med SAE J2534 i Stand til at anvende 5V-24V for at OBD-pins 6,9,11,12,13,14-eller AUX-2,5 mm stereo stik i Stand til at anvende GND til OBD-pins 6,9,11,12,13,14,15-eller AUX-2,5 mm stereo stik RGB-status Led ' er 3.Understøttede Protokoller driftstemperatur:-20 til 70 opbevaringstemperatur: -40 til 85 Diagnostiske Interface:16 PIN USB Interface:USB 2,0-Strøm:5 V DC - 36 V Forbrug:0,7 W

V10.00.028

Package List: 1.Brugervejledning: 2.Driver-CD: Indeholder brugervejledning, drivere, og osv. 3.OBD-II kabel: Kommunikerer mellem værktøj og køretøjer 4.USB-kabel: Kommunikerer mellem værktøj og PC/Laptop 5.Bæretaske: En nylontaske til at gemme værktøjet, når det ikke er i brug. 6.Hovedenheden

Venligst bemærk: hvis dit land fra Rusland,Brasilien,Argentina og Ukraine ,vælg Venligst EMS.

Forsendelse

1-2 hverdage efter ordre behandling efter modtaget betaling.

Den shipping tid er omkring 2 til 5 dage via UPS, DHL og EMS,15-30 dage via HK POST LUFT til hele Verden. Sporet Ikke vil givet til kunden, når varen er sendt. Hvis du har nogen anmodning om erklæring værdi eller beskrivelse, bedes du informere os.

Vi vil ikke bære ansvaret for undlader levering, fordi de modtager ikke er på adressen, og derefter kunne ikke logge afskibningskvittering

Bemærk: Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter. Tak for din forståelse.

Returnering:

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb .kontakt os venligst hurtigt, kan vi bytte den ene til dig,men køberne er ansvarlig for den vende tilbage forsendelse omkostninger inden for 10 dage

Garanti : et år

pakken vil blive sendt af hurtigste og billigste DHL.

Elementer vil blive tjekket grundigt, før den sendes ud.

Vi vil bruge luftbobler til at vikle emner omhyggeligt.

Om told-problemer og Skat :

1. vi har professionelle skibsfart virksomheden, og der ikke er nogen mislykkedes told opleve før. (Vi har særlig metode til at sende ud sammen disse klistermærker for at undgå told-problemer)

2. Vi har altid erklærer under USD$100 for at spare skat. Giv os venligst besked, hvis du har særlige ønsker for den deklarerede værdi.

Pris for din positive feedback

Meget Vigtige Tips:

Vi har meget erfaring på toldvæsen,

fortæl os, hvad der er den bedste pris for dig for en deklareret værdi på pakken,så du kan røst til at betale en høj skat.

så vidt vi ved , FRANKRIG og TYRKIET har strenge import politik .så hvis din pakke kommer til dem-land,skal du helt fortrolig med den politik og fortælle os, hvad der er den bedste.

Hardware Version Nyeste
Specielle Funktioner USB
Sprog Engelsk
Mærke RCOBD
Garanti 2 år
Software Version Nyeste
Element Type Kode Læsere & Scan Værktøjer
Farve Som billedet viser
Software V10.00.028
Software Opdatering No
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer