Nyhed Reduced price!
Medicinsk Kvalitet Justerbar Magnetiske Kropsholdning, Støtte Tilbage Tandbøjle Aflaster Nakke og Ryg Smerter, Forbedrer Kropsholdning Gratis Fragt

Medicinsk Kvalitet Justerbar Magnetiske Kropsholdning, Støtte Tilbage Tandbøjle Aflaster Nakke og Ryg Smerter, Forbedrer Kropsholdning Gratis Fragt

kr71.66

-35%

kr110.28

Ny vare

På lager

Tags: støtte tilbage, magnetiske kropsholdning, magnetisk kropsholdning, støtte, Billige støtte tilbage, Høj Kvalitet magnetiske kropsholdning, Kina magnetiske kropsholdning, støtte Leverandører.

Aibokang Magnetiske Tilbage Skulder Kropsholdning Corrector Støtte ordne Tandbøjle Bælte Ortopædisk Justerbar Unisex-Gratis Fragt

Post Beskrivelse En top kvalitet kropsholdning corrector / dårlig ryg, lænde-brace, der tilbyder både komprimering og støtte til den nederste og øverste del af ryggen. Giver komfort, støtte og varme til at lindre smerter. Sig farvel til ømme smerter i ryg og ludende skuldre Unisex Justerbar Magnetiske Arbejdsstillinger Korrektion Neopren ryg støtte er den mest anbefalede tandbøjle på markedet af Læger og Fysioterapeuter. Designet af tilbage eksperter, denne bandage har til formål at give både stabilitet og fleksibilitet til brugerne ved at forbedre kropsholdning. Den let design giver brugeren fuldstændig frie bevægelighed. Om Produktet 1. KIROPRAKTOR ANBEFALEDE og FDA-godkendt - 12 magnetisk energi punkter giver lindring af muskelsmerter 2. BÆRE DISKRET - Helt målbart under tøjet. Skjule din hemmelighed til din fantastiske nye look! 3. STÆRK MEN BEHAGELIG -giver stærk støtte, men komfortable, rygstøtte, men forbliver komfortable. Lavet af letvægts og åndbar bomuld med dura-syning, du har timer af komfort og støtte. Uanset om du sidder foran en computer i timevis, arbejde på et samlebånd - Denne Stilling Støtte er til dig! 4. NEM PLEJE - Vaskbar og holdbar - One Size Passer de Fleste! Bæltet måler 35 cm fladt, 17.5 cm foldet , rygstykke foranstaltninger 9.8 cm. 5. TILFREDSHED GARANTERET! Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds - du er omfattet af vores 100% Uden Besvær Garanti. Det betyder, at vi vil refundere hele købsprisen, INGEN STILLEDE SPØRGSMÅL. Hvordan til at Bruge - Brug for 2-3 timer, og derefter tage bæltet ud. Giver et hul på 2-3 timer, og derefter gentage. - Ikke justrely på remmen helt at forbedre kropsholdning. Svage muskler kan forbedres med fokus motion og stræk rutiner. Øvelserne kan udføres med eller uden at have bælte på.

1. Hvis du er satisfited med vores produkter og tjenester, pls lad din positive feedback og 5 stjerner , 5 stjerner for den nærmere vurdering af din ordre. Når du viser os screenshot af både 5 stjerner, vil vi give dig RABAT på din næste ordre.

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, pls kontakte os, før du forlader nagative feedback eller detaljeret bedømmelse . Vi garanterer 100% at løse ethvert problem for dig.

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 3-7 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.

2. Gratis Forsendelse Til Hele Verden

3.FPO-APO/DPO ' en Forsendelse

Vi undskylder, at P. O. Kasser og militære adresser (APO,FPO) ikke kan leveres. For OS territorier, pls efterlade en kommentar, når du afgiver ordren. For eksempel, hvis du var i Guam, Puerto Rico, kan de angive, Guam, Puerto Rico i landet afsnit. Kunder fra Brasilien bør efterlade en besked om at give os din 11-cifret CPF som din brugerdefinerede behov for det.

Om Told

Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr. Men vi vil refundere din betaling for hurtig forsendelse(hvis du har betalt) til din konto indenfor 24 timer. Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

Bemærk:

Hvis du vælger den gratis levering mulighed, din pakke vil ba direkte leveret dit hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer. Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud.

Hvis du vælger hurtig forsendelse, pls husk at give dit telefonnummer, dette er nødvendigt for hurtig forsendelse.

Vores butik sælger baseret på deres fremragende design og dokumenteret pålidelighed. Så kvaliteten er sikret. Også vi har en QA-teamet for at teste din bestilte produkter fungerer korrekt, før de er pakket og sendt til dig. Men har du brug for at bekræfte din dree størrelse omhyggeligt, før du køber ( en størrelse måling vil blive vist under hvert punkt ).

Opmærk: vi kan ikke acceptere ombytning eller annullering efter din ordre er blevet afsendt.

Følgende oplysninger er påkrævet, når du giver udtryk for problemet:

*Bestil antal

*Varen er SKU nummeret

*Billede af defekte perler.

Hvis du har nogen spørgsmål om denne politik for tilbagesendelse, pls føler træet til at kontakte os!

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb hos OS, kan du returnere eller ombytte dine varer inden 30 dage fra den leverede dato.

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb hos OS, kan du returnere eller ombytte dine varer inden 30 dage fra den leverede dato.

Anmodning:

* 1. Elementer, der er modtaget inden 30 dage fra den leverede dato.

* 2. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage.

* 3. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

Bemærk: Tights, smykker, badetøj, Undertøj og skønhed poster er ikke i stand til at ba returneres eller byttes

Vi er en fabrik, vi har vores eget mærke, og vi kan også tilbyde OEM - /ODM-produkter, som dine krav. Hvis du har brug for en engroshandel med vores produkter, bedes du kontakte os.

Vi er klar over den vigtigste del af vores succes er vores kunde. Dette er grunden til, at vi er fokuserede på at levere en spændende shopping oplevelse og at sikre, at vores høje standarder for kvalitet, værdi for pengene og service er altid opfyldt.

Model-Nummer AFT-B002(1)
Corretor de postura skulder kropsholdning corrector
Størrelse S, M, L, XL, XXL
Mærke AO FEI TE
virkning kropsholdning corrector
Materiale Neopren,Elastisk Mesh Colth , Magnet
nem at bære 10 Høj energisk magneter
Farve Black
Corrector espalda skulder kropsholdning corrector
Element Type Seler & Støtter
Kropsholdning tandbøjle Justerbar rygstøtte bælte
Fuldt justerbar, komfortabel Forebyggelse af unges sædvanlige pukkelhval
Kropsholdning korrigerende tandbøjle Tilbage tandbøjle at rette kropsholdning
Arbejdsstillinger korrektion støtte Tilbage tandbøjle arbejdsstillinger korrektion
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer