Nyhed Reduced price!
DEWEL LED Digital Vækkeur Sunrise Wake Up Light Simulering sengelampe, Nat Lys Snooze/Sunset FM-Radio Memory-Funktion

DEWEL LED Digital Vækkeur Sunrise Wake Up Light Simulering sengelampe, Nat Lys Snooze/Sunset FM-Radio Memory-Funktion

kr171.46

-29%

kr244.90

Ny vare

På lager

Tags: led digital vækkeur, Digital vækkeur, vækkeur, Billige led digital vækkeur, Høj Kvalitet digital vækkeur, Kina vækkeur Leverandører.

DEWEL Sunrise Vækkeur forsigtigt vågner du op med naturligt lys og lyd, der giver dig en mere energisk morgen. Det kunne også bruges som sengelampe, nat lys, atmosfære lampe, vækkeur og FM-radio. Funktion: Solopgang simulation & Snooze-funktionen: 30 minutter, før alarmen går i gang, varm hvid lys gradvis lysere fra 0% til 100% til forsigtigt at vække dig op naturligt og behageligt. Tryk på Snooze-knap, når alarmen lyder spiller for at få en ekstra 5 minutters søvn FM-radio og Flere alarm lyder: Scan FM-radio for at lytte til din favorit radio show. Vågn op til 7 forskellige alarmen lyder, 6 alarm lyde som ren musik, fugle, bølger, bip og så videre, som lader dig føle skønheden i naturen, og den 7 vækning lyd FM-radio 7 Farve lys & 10 Lys lysstyrke: farverige stemning, lys, herunder varm hvid, grøn, rød, blå, lilla, orange og indigo for at skabe en romantisk stemning i dit værelse. 10 valgbare indstillinger for lysstyrken kan bruges som lampe ved siden af for at beskytte dine øjne i nat, Solnedgang simulation: solnedgang sove lys kan vælges 15/30/60 minutters periode, vil det automatisk dæmpes indtil slukke, og guider dig til naturlige og afslappende søvn. Når du tænder for FM-radio, mængden af radio vil gradvist fade ud, indtil slukker ved solnedgang tid Drevet af mikro-usb-kabel eller en adapter. CR2032 knapcelle kun for tid indstilling af backup. Touch-tast er nemme at trykke på, når du indstiller tiden. LED-tiden vises i 12-eller 24-timers formatet afhænger af dine ønsker. 3 lysstyrke på displayet, kan vælges, såsom Lys, Dæmpet Off

Specifikationer:

- Materiale: Akryl, ABS

- Lumen: 70LM

- Input: 100-240VAC

- Højttaler: 8Ω 2W

- Lys lysstyrke: 140Lux

Pakke inkluderet:

1 x Wake Up Light Sunrise Vækkeur

1 x USB-Kabel

1 x Power Adapter

1 x Brugervejledning

Produkt Størrelse(L x W x H): 6.2 x3.1 x 6.6 cm

Produkt vægt: 1.1 kg

Pakke Størrelse(L x W x H): 7,2 x 6.8 x 4.1 cm

Pakke vægt: 1.5 kg

Shipping Time

China Post (10-30 arbejdsdage)

EMS (5-15 arbejdsdage)

DHL (3-5 hverdage)

UPS (3-5 hverdage)

?Vi vil skibet til en fysisk adresse, bedes du venligst give fysisk adresse og telefon.

antal for at Fremskynde service

? Den mest pålidelig, billig måde fragt afhænger af din adresse.

?Online tracking nummer vil blive sendt til køber via e-mail.

?Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelse.

Vi vil sende som en Gave eller Prøve, og vil erklære, at minimere din import skat, og erklærer, at lav værdi. Du er ansvarlig for eventuelle ekstra udgifter som told, gebyrer, MOMS eller told for at modtage denne type af merchandise i dit land.

Hvis du finde ud af oplysninger om import skattemæssige situation i dit land, og du mener, at der er måder at minimere de skatter, du skal betale (eller fjerne de skatter, i alt), bare fortælle os, hvad du har brug for ved at sætte instrukser (om mærkning, pakning, erklæringer, fakturaer osv.) i kommentarfeltet i kassen. Vi er mere end glade for at følge dine anvisninger.

?Varen er blevet strengt kontrolleret og pakket i original stand, før forsendelse.

? Garanti : 7 dage Tilbage for Refusion/ 1-års Reparation.

Tilbage er accepteret inden for 7 dage efter købers modtagelse af varen.

Hvis denne vare er defekt ved modtagelsen, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelsen af udveksling af et nyt eller vende tilbage til fuld refusion.

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os for en hurtig udveksling eller vi vil refundere din betaling.

Men levering refunderes ikke, hvis du kun ikke satified med ting, den ikke er defekt på vej eller et problem med kvaliteten.

Forstå venligst, at fragt-og ekspeditionsgebyr refunderes ikke. Køber er ansvarlig for shipping omkostninger sende produkter tilbage .

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. VENLIGST FORLADE POSITIV FEEDBACK OG 5 STJERNER HVIS DU ER TILFREDS MED VORES PRODUKTER OG TJENESTER.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Skærm Type Digital
Størrelse 18mm x W170mm x H180mm
Materiale ABS,PC, Akryl, Metal
Indslag 2 FM-radio & Flere alarm lyde
Type Vækkeure
Funktion Radio
Farve Hvid
Funktion 4 Memory-Funktion
Motivity Type Digital
Model-Nummer CEA-1796
Stil Moderne
Strømforsyning Mirco USB-Kabel (medfølger) eller adapteren (medfølger) eller 1*CR2032 (medfølger
Funktion 1 Sunrise simulation & Snooze funktion
Bredde 170mm
Funktion 3 7 Farve lys & 10 Lys lysstyrke
Diameter 170mm
Længde 180mm
Vægt 365g
Form Enkelt Ansigt
Pakke Vægt 0.45kg (0.99lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer