Nyhed Reduced price!
10stk 3MP Megapixel kamera med IR-CUT-filter IR-CUT Skifte IRCUT dobbelt M12 linse holder M12*0.5-bajonet for IP-kamera

10stk 3MP Megapixel kamera med IR-CUT-filter IR-CUT Skifte IRCUT dobbelt M12 linse holder M12*0.5-bajonet for IP-kamera

kr75.59

-14%

kr88.89

Ny vare

På lager

Tags: Objektivfatning, m12 linse holder, IR-Cut-Filter, Billige objektivfatning, Høj Kvalitet m12 linse holder, Kina ir cut-filter Leverandører.

3MP IR-CUT filter for HD Megapixel IP-kamera eller HD CCTV kamera, M12*0.5-bajonet. Bruger: Fordi megapixel CMOS-sensor i infrarødt lys skifter farve, når de er tændt, skal du bruge en IR-CUT modul, kan få den bedste billeddiagnostiske resultater. Brug for: HD IP-kamera eller HD analog kamera-Funktion: 1. Fast dagtimerne farvestik problemer, øge lysstyrken i nat. IR-CUT filteret skifter automatisk i forhold til udefrakommende lys sammen med styrken af automatisk skift, der gør billedet, for at opnå de bedste resultater. Det er i løbet af dagen eller natten, er det dobbelt filter, der automatisk kan skifte filtre, derfor, uanset om den næste dag eller nat, kan få den bedste billeddiagnostiske resultater. 2. I henhold til instruktionen automatisk skifte infrarød cut-off og det fulde spektrum glas, dag og nat switch, automatiske positionering, for at opnå infrarød ende filter arbejde i løbet af dagen tid, solskin er levende, genoprette den sande farve. Full spectrum glas arbejde om natten, og øge lav belysning, night vision er meget klar. 3. Brug kameraet til bestyrelsen, at ændre på problemet, delvis farve, ude af fokus, så lad video-billeder må ikke miste fokus, neutral farve og fremragende opløsning. 4. For at filtrere hard light for at gøre billedet farve blød, at accieve menneskers øjne visuelle farve.

Emballage er inkluderet i prisen:

10x IR-Cut M12*0.5-bajonet

Garanti Sigt: Et Års Garanti

Betaling:

1. Vi accepterer Escrow, andre måder, bedes du kontakte os.

2. Hvis du har brug for at købe flere varer, men prisen er ikke billig nok, eller du ikke kan finde dem i vores butik, så kontakt os venligst!

3. Købere svar til alle MOMS-under nogen omstændigheder.

Forsendelse:

1. Varen vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter betaling.

2. Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.

3. Vi giver 12 måneders Garanti, hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden 5 dage efter levering. Vi leverer udskiftning service for defekte varer.

Feedback:

1. Vi vil gøre en positiv feedback automatisk, efter du har modtaget din positive feedback. Vi ville sætte pris på din positive feedback.

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt eller service, bedes du E-mail til mig med dit problem, før du forlader en negativ/neutral feedback eller åbne en tvist, vi arbejder hårdt på at sikre, at HVER KUNDE er 100% TILFREDS, og løse eventuelle problemer for dig og altid give positiv feedback til alle vores kunder.

Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder, er og vil altid være villige til at hjælpe dig. Så hvis du har problemer, bedes du E-mail til os med det samme.

Model-Nummer IRC03
Mærke SWUNTHENGDZ
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.15kg (0.33lb.)
Enhed Type masse (10 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer