Nyhed Reduced price!
Justerbar 144 LED-Ringen Lys-lampe Lampe For Industrien Stereo-Mikroskop Digital Kamera Lup med AC-strømadapter

Justerbar 144 LED-Ringen Lys-lampe Lampe For Industrien Stereo-Mikroskop Digital Kamera Lup med AC-strømadapter

kr181.09

Ny vare

På lager

Tags: ring lys-lyset, 144 led lys ring, lampe for mikroskop, Billige ring lys-lyset, Høj Kvalitet 144 led lys ring, Kina lampe til mikroskop Leverandører.

Den 144LED ring light er designet specielt til stereo-mikroskop, og er en fremragende ledsager til forskellige typer af mikroskoper og kamera. Det kan tilbyde en optimal mængde lys til at mikroskop eller kameraet, når ekstra lyskilder er påkrævet, eller der var ikke nok lys! Inspektion og kvalitetskontrol er ikke længere et problem at få vist overflade defekter og overvinde synlighed problemer relateret. Det kan også bruges som lyskilde til kameraer til at fokusere, mens jagt visning på mørke steder eller områder.

Funktion:

144 lyse hvide LED pærer

100.000 timers levetid

Intens og fokuseret skygge-fri belysning

Lysstyrken af 0-100%Justerbar,høj lysstyrke

Variabel intensitet kontrol

Power input: 100-240V, 50-60HZ

Passer til dia af linse: 30mm-63mm

Package incluede:

1 x 144-LED-Ringen Lys

1 x Strømforsyning (EU / UK / AU-Adapter for gratis)

Forsendelse:

Hvis du vælger "Gratis Forsendelse" for parcel under 2KG , vi vil sørge for forsendelse af Aliexprese Standard Forsendelse , som er den anbefalede logistik på Groendalspark.dk. Tracking information vil blive vist på Groendalspark.dk, og du kan se opdateringen status for sporing meget tydeligt. For enhver forsendelse forespørgsler, kan du kontakte os eller Groendalspark.dk for at hjælpe.

For OS forsendelser vil vi arrangere en forsendelse af ePacket . Hvis du vælger andre shipping service, bedes du venligst tage reference transit tid, vi begår.

For forsendelser over 2 kg, vil vi kun arrangere det med hurtig fragt . Du kan vælge DHL/ EMS/ SPSR/ FedEx/ Aramex osv.. transit tidspunkt, bedes du tage reference på vores ankomst engagement. Det er bortset fra forsinkelsen af fortoldning problemer på bestemmelseslande. Skatter og afgifter:

Vi vil ikke tage noget ansvar for eventuelle skatter, der opstår ved destination lande.

Vi har brug for dig til at give erklære værdi, som vi skal vise på handelsfaktura for alle express-forsendelser. Hvis vi ikke har modtaget nogen bemærkninger om deres specielle ønsker, vil vi kun erklære 30% af den reelle værdi på handelsfakturaen. Retur & Refusion:

Før du køber, er du velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål, du har om de produkter, du er interesseret i. Hvis du ikke opfylder med det produkt, du har købt, bedes du kontakte os først. , Kan du returnere varen for en ombytning eller tilbagebetaling. I dette tilfælde, købere skal betale for både shipping gebyr for afsendelse og vender tilbage. For defekte varer eller til reparation af komponenter, købere bør betale tilbage shipping gebyr, og vi vil sende udskiftning gratis.(Gælder kun for varer efter at have modtaget i 60 dage.)

For DOA produkt, har vi ret til at bede købere til at give billeder/ videoer for at bevise DOA produkter. Efter vi confiirm den situation, vil vi arrangere fuld refusion.

Alle produkter er testet inden levering. Hvis nogen DOA forsendelser, du fik, bedes du kontakte os først, i stedet for at åbne tvister. Vi vil komme tilbage til dig inden for 24 timer og hjælpe dig til enhver questionis.

Tak fordi du valgte vores produkter, og tak for din cooperataion!

Materiale Metal & Plast
Mærke HAYEAR
Teori Video-Mikroskop
Model-Nummer Mikroskoper
LED 144 LED
Lys ring lys
Drawtube Monokulare
Model Mikroskop
Forstørrelsesforhold Led lys
Pakke Størrelse 22cm x 14cm x 11cm (8.66in x 5.51in x 4.33in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer