Nyhed Reduced price!
Walking Dead Top Sælger Print Design-Anti-slip Nye Ankomst Tilpasset Rektangulære Gummi musemåtte Computer PC Nice Gaming

Walking Dead Top Sælger Print Design-Anti-slip Nye Ankomst Tilpasset Rektangulære Gummi musemåtte Computer PC Nice Gaming

kr11.46

-6%

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: gummi musemåtte, design musemåtte, musemåtte, Billige gummi musemåtte, Høj Kvalitet, design musemåtte, Kina musemåtte Leverandører.

Kære venner! For os at være i stand til at samarbejde mere glædeligt, for at undgå at skabe unødvendige konflikter, sørg for at læse den grundigt nedenfor! 1. Om kvalitet: 2 MM tykkelse varierer mellem 1,8 og 2,2 MM

2. fejl: gummi er skalerbar, produktspecifikationer, som stål præcision, tykkelse fejl vil være omkring 0,2 MM anbefales Det at måle tykkelsen ved hjælp af tape standarder for måling.

Om Lugt: Undersøg vores musemåtte kan siges, at markedet nu smage den mindste, der normalt ikke er i nærheden af lugten af næsen er ikke smagen. Nogle gange lidt travlt, musemåtte lige ned fra samlebåndet, forarbejdning og emballering, ingen tid til sted, kun en gummi åbn, udsat for et par dage, vil blive bedre.

4. På udskrivning: der er uundgåeligt enkelte udskrivning lidt skævt, er et normalt fænomen. Det påvirker ikke brugen af. Vær ikke i sindet. Vi vil bruge den bedste udskrivning af papir og print blæk til at udskrive.

Farve: enkelte gæst reaktion efter at have modtaget de varer, der ikke er tilfreds med den farve varen tilt tynd eller en lille mørk, lys, osv. Her er vi nødt til at minde om den almindelige, computer rendering (udkast) produktion design og den faktiske udskrivning, hvor meget lidt reel effekt forskellen mellem, men ikke så køber, kan du være forvisset om. Hvis farven krav købere forstå venligst, rettidig og jeg kommunikerer, for at undgå at farven ikke er tilfreds med begrundelsen for tvisten ikke ansvarlig for min fabrik, min kære køber, læs venligst omhyggeligt, før du køber.

6. musemåtte har brug for at overføre fotos, der er tilpasset kunden bedes du kommunikere med mig, jeg vil være baseret på din anmodning om at du vil, efter køb af tilfredsstillende resultater. Efter bekræftelse, som ord, der er flere ord, typografi, opsætning og andre fænomener, der ikke kan opfylde kundens ansvar.

7. Om transport

Vi vil generelt bruge dit valgte transportform, skal være særlig opmærksomme på, at hvis du vælger et gratis fragt (Kina Post almindelige pakke), er denne transportform kan kun søge Kinas tracking oplysninger forlade Kina kan ikke forespørgsel forespørgsel Vær venlig ikke at bekymre sig, så længe der er Kina ' s levering af oplysninger for at bevise, at pakken er blevet sendt, fordi denne måde, er forholdsvis langsom, så vent tålmodigt, afhængigt af den pris eller mængde, du bestilte, vi kan hjælpe dig med at vælge en bedre transport Måde, hvis du finde vores måde at transport-og dine valg er anderledes, skal du ikke bekymre dig, måske har vi brugt flere hurtige transport til at hjælpe dig med transport, hvis du har andre udpegede transport, så fortæl mig. (Hvis din køber beskyttelse periode kommer til en ende, så kontakt mig for en udvidelse af din beskyttelse periode. Hvis du forlænge den periode med beskyttelse, end den beskyttelse af den periode, du har endnu ikke Modtage pakken, vil jeg se situationen til at håndtere vende tilbage refusion)

Farve Som billedet viser
Størrelse 250*200*2mm
Mærke Mairuige
Model-Nummer Fire hundrede halvtreds ni
Materiale Gummi
Specifikation 180*220*2mm
Produkter Status Lager
Stil Animationsfilm
custom made Støtte
Emballage Ja
Levering Periode Tre Dage
Engros Ja
Pakke Ja
Pakke Vægt 0.07kg (0.15lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 23cm x 20cm x 1cm (9.06in x 7.87in x 0.39in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer