Nyhed Reduced price!
GPRS-server understøtter GSM Fjernbetjening til en garageport åbner (Quad band Designet)

GPRS-server understøtter GSM Fjernbetjening til en garageport åbner (Quad band Designet)

kr392.33

-20%

kr490.42

Ny vare

På lager

Tags: dør-controller, gsm garageåbner, gsm døråbner, Billige dør controller, Høj Kvalitet gsm garageåbner, Kina gsm døråbner Leverandører.

GSM-KEY-AC200 For garageåbner og skydedør åbner

Dette board er arbejde frekvens: 850/900/1800/1900 QUAD-BAND

GPRS-SERVER SUPPORT

Hvad er GSM-NØGLE?

GSM-KEY Systemet er en avanceret sikret system, der er baseret på det trådløse netværk , GSM-KEY system arbejder med Opkalds-ID, og når et tillade antal opkald, vil systemet genkende den, der ringer og åbne porten, Mens det ikke vil besvare opkaldet, da opkaldet vil ikke koste noget. Real-tid & interactive control Normal telefonnummer i hukommelsen ved 200 numre Særlige telefonnummer hukommelse er på op til 100 numre Alarm telefonnumre, der er op til 5 numre Gemme telefonen ringer historie af data på op til 100 antal 1-kanaler 250V 50 Hz 10A relæ kontakter Arbejder med GSM-telefoner driftstemperatur (-25 .. +60 °C) Relæer fungerer næsten hvert apparat Små standby strøm ( Relæ hukommelse efter strømsvigt Valgfri adgangskode for at holde systemet i sikkerhed funktion. Fjernbetjeningen ændring af Adgangskode To driftstilstand valgfri ( remote indstilling med GSM-telefoner) relæ er woking med telefonen ringer Kommandoer, der kan føjes til GSM-telefonnummer til færdige kommandoer, Arbejder spænding er på AC220V ( Hvis du ønsker at arbejde på andre spænding ,at du skal lade os vide, når du placerer din ordre,og vores normale spænding er AC220V )

Hvordan virker det?

GSM-NØGLEN indeholder en professionel industriel kvalitet GSM-motor, der modtager opkald på sit SIM-nummer, som enhver almindelig GSM-telefon. Du er nødt til at bruge en erhvervsdrivende, der opererer i 900/1800 Mhz-båndet, der er standard i det meste af verden, Bare for at give et eksempel, hvis SIM-kortet har et telefonnummer 35674564, der er det nummer, du er nødt til at ringe for at åbne porten.GSM-NØGLE har en hukommelse, hvor du vil gemme numre af folk aktiveret for at åbne din port (op til 200), Når GSM-KEY modtager et opkald, vil den kontrollere den kaldende nummer, og hvis antallet er i den liste, du har forberedt, det vil afvise opkaldet, og åbne porten.

Virker det med alle el-port?

Ja. Alle elektriske gates har en knap, der bruges til at åbne dem. GSM-NØGLE har et relæ, hvis kontakten skal være sluttet til oopening-knappen. Faktisk er det skubber knappen i dit sted.

Det koster mig noget at bruge min telefon til at åbne min gate?

GSM-NØGLE ikke kan besvare opkaldet, det er ganske enkelt kontrol opkalds-ID. Netværket skal sende den opkalds-ID, ellers GSM-TASTEN virker ikke. Normalt operatører ikke oplade, indtil du besvarer opkaldet, så det vil ikke koste dig noget, at åbne porten med GSM-TASTEN.

Selvfølgelig er du nødt til at have et aktivt SIM-inde i det, og dette kan have en månedlig afgift, uanset opkald.

Find din lokale operatører for disse oplysninger.

Hvad er den maksimale arbejdstid afstand?

GSM-KEY ikke har begrænsninger som en normal fjernbetjening. Ved hjælp af en mobiltelefon, du kan åbne fra meget langt væk, selv fra en anden by!

Det er virkelig praktisk at ankomme på forsiden af dit hus, når porten er allerede åben, uden at skulle vente i midten af vejen.

Hvordan kan jeg aktivere forskellige telefonnumre til at åbne min gate?

For at gemme nummeret, skal du blot sende en SMS, der starter med en adgangskode, til GSM-TASTEN, der angiver det telefonnummer, for at gøre det muligt, og sin position i listen.

Numre, der er lagret i GSM-TASTEN hukommelse og ikke på SIM-kortet. Dette forhindrer nogen i at fjerne SIM-for at kopiere alle numre i en mobiltelefon.

Kun den, der kender adgangskoden, kan du indsætte eller slette aktiveret telefonnumre.

For hurtigere betjening du kan bestille fra os med en særlig Software til at oprette forbindelse GSM-NØGLEN til din PC og indtaste tal.

Hvor mange forskellige telefoner kan åbne min gate?

GSM-TASTEN, accepterer op til 200 fulde numre,I yderligere 40 særlige telefonnumre, der er til rådighed, der tillader indgangen til bygningen af tid og dage i ugen..

Hvad skal jeg ellers har brug for foruden GSM-NØGLE?

Du behøver kun et gyldigt SIM-kort. Installere GSM-NØGLE, skal du indsætte SIM -, program-numre er aktiveret, og du er klar til at gå.

Er det svært at installere det?

Du er nødt til at forbinde de 2 ledninger der kommer ud af boksen parallelt med Gate-knappen.

Tilslut den AC-strøm ( 230V 20VA), og indsæt SIM-kortet og starte programmering numre (12 numre kan programmeres med kun én SMS).

Installation af GSM-NØGLEN er enkel for nogen er nok med tekniske færdigheder.

GSM-NØGLE USB-adapter Program til PC-Software:

GSM-TASTEN PC-Software:

GSM-TASTEN Iphone og Android-Software

(efter at have bestilt den enhed ,kan du downloade softwafe fra selskabets hjemmeside)

Magnetisk Bajonet GSM-Antenne (Ekstraudstyr dele)

Valgfri uden installere antenne (kan bestille seperat)

Mærke HUOBEI
Model-Nummer GSM-KEY-AC200
Pakke Vægt 0.8kg (1.76lb.)
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 22cm x 14cm x 10cm (8.66in x 5.51in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer