Nyhed Reduced price!
35L 304 Rustfrit Stål Spand Hjem Brygning Gæring Tønde Vin Fermentoren Side Montering Tønde Top Åben Container

35L 304 Rustfrit Stål Spand Hjem Brygning Gæring Tønde Vin Fermentoren Side Montering Tønde Top Åben Container

kr1 164.74

Ny vare

På lager

Tags: tønde vin, gæring tønde, vin tønde, Billige tønde vin, Høj Kvalitet gæring tønde, Kina vin tønde Leverandører.

Vi er oprigtigt søger global retail agent for vores produkter, og Vi kunne gøre drop shipping til masser af lande. Vi har mere end 200 produkter, om brygning. Vi er også engageret i udvikling af nye produkter. Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte sælgeren

ATTENTION PLEASE!!!

vi har flere spand med forskellig kapacitet, skal du gå til vores butik for at chooes anden størrelse!!!

vi accepterer stor ordre, er du velkommen til at kontakte mig for en stor rabat!!!!!

garanti :

1) Alle produkter er 100% originale NYE og underkastes strenge tests, inden de afsendes.

2) Hvis det produkt, du rreceive ikke er som beskrevet, eller lav kvalitet, vi lover, at du kan returnere det inden for afslutning (når du klikker på "Bekræft Ordre" eller overstiger bekræftelse tidsramme) og modtage en fuul tilbagebetaling. tilbagesendelse shipping gebyr vil blive betalt af dig. Eller, du kan vælge at beholde produktet, og er enige om tilbagebetaling beløb direkte med os.

3) Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk.

FORSENDELSE :

1) Vi vil afsende varerne inden for 3 arbejdsdage efter bekræftet fuld betaling. Hvis betaling ikke er tilgængelig, vil din ordre automatisk blive lukket.

2) køberen er ansvarlig for enhver forsikring, problemer og skader, som er forårsaget af shipping service, såsom ulykker, forsinkelser eller andre problemer. Udover de køber, bør være ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.

3) varer, vil blive Markeret som "gife" eller "prøve" til din nem toldbehandling og mindre afgift.( Hvis du ønsker at erklære de varer, som et andet emne, navn, eller angiv en værdi for skik, bedes du informere os, når du foretager bestillingen. )

4) Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid. Du kan tilføje en anden 8-15 dage, som en forsinkelse.

feedback:

1) Vi bekymrer os om vores værdsatte custuomers, og vil altid prøve at hjælpe dig.

2) Vi stole på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes. Hertil dine kommentarer er uhyre vigtig for os, bedes forlade os 5STARS feedback, hvis du er tilfreds med vores varer og service.

3), Bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

4) Alle e-mails vil blive besvaret inden for 2 hverdage. hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail eller klage til vores manager.

Metal Type Rustfrit Stål
Type Bar Sæt
Certificering CIQ
Farve uden tryk
Funktion Øko-Venligt
Materiale Metal
Mærke DIBOSH
Pakke Vægt 8.0kg (17.64lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 37cm x 37cm x 53cm (14.57in x 14.57in x 20.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer