Nyhed Reduced price!
Læder Sikkerhed Handske Split Ko Læder Svejsearbejde Handske

Læder Sikkerhed Handske Split Ko Læder Svejsearbejde Handske

kr53.64

Ny vare

På lager

Tags: handske tekstiler, handsker fotografering, handsker moto, Billige handske tekstiler, Høj Kvalitet handsker fotografering, Kina handsker moto Leverandører.

Varenr:10-2101

Beskrivelse:

14 tommer Russet orange farve ko split læder svejser handske,fuld layerage,et stykke tilbage,bomuld, vævet stof foring.

Materiale:

Det inderste lag af læder er skåret op eller fjern det yderste lag af dermis er opnået.14 tommer split ko læder handsker fordele: slid-resistente,velegnet til tørre tunge manuelle arbejde, svejsning og handsker.

Funktioner:

Den prestigefyldte handsker er vores bedste svejsning handsker til dato.Holdbare,varme-resistent,behændig,og trygge er alle ord, der bruges af rigtige svejsere, der allerede treatedthemselves til et par.Den Prestigefyldte handsker er en tyk, bøjelig lag af beskyttelse, der let forme til din hånd.Den hightensile syning beskytter limen mod flameand sprøjt udbrændthed, og forstærket tommelfinger skridtet beskytte tommelfinger for slid fra materialehåndtering.Med disse handsker, er det ikke længere et job; det er en belønning.

1. Ko split læder fuld læder fuld, svejsning handsker, palm Tilføje søm i en halvmåne-formet læder brand linje syning;

2.Lettere vægt og rækkevidde størrelser give mere vækst Plus dens fleksibilitet;

3. har en struktureret overflade for at hjælpe greb de elementer;

4.Interlock strik, rummelige manchetter til temperatur Folk, der arbejder i høj omgivende mere komfort;

5. Isolering,slid-resistente, forebyggelse sprøjt brænder Blok stråling, mens der er nogle isolerende egenskaber.

Hvis du har brug for andet svejsning af produkter (svejsehjelm,svejsning linse,svejsning måle osv.),se venligst min butik,er der mange valgmuligheder.

Post Omfatter

1*par (2 stk) svejsning handsker

SHIPPING 1. De fleste af de Lande FORSENDELSE. 2. Ordrer, der blev behandlet inden for 24-48 timer af betaling kontrol. 3. De billeder, der vises, er den faktiske vare og fotograferet af mig selv. 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,især i feriesæsonen. 5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed! (Andre lande eller andre fjerntliggende områder, kan det tage længere tid) BETALINGER 1. Betaling skal ske inden for 4 dage af auktionen lukker. (Ikke-betaling kan resultere i en UPI(Ulønnet Post) bliver sat på din konto. 3. Det samlede beløb, omfatter den sidste del af hammerslagsprisen plus S&H (Forsendelse og Håndtering). 4. S&H vil blive fastlagt baseret på send til-adresse.Bemærk venligst:S&H dosis inkluderer ikke told,skatter eller andre indførsel gebyrer. 5. Angiv dine specielle ønsker (farve, pakker, osv.)

Feedback:

Hvis du har nogen problemer eller problemer, hvad med din ordre eller produkter ,venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig, før du forlader feedback,vi tror, vi kan producere et positivt resultat til enhver situation, og vil arbejde hårdt for at tjene din ros.

Mange tak!!!

Klassificering Svejser's Handsker
Mærke WELDAS
Størrelse 14 inch
Model-Nummer CW203B
Stil Layerage Syede & Fløj Tommelfinger Ét Stykke I Ryggen
Materiale Rød Split Ko Læder & Naturlige Hvidt Vævet Bomuld Foring
Oprindelsessted Shanghai, Kina (Hovedlandet)
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type Par

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer