Nyhed Reduced price!
6.35 MM Fleksibel Spanner Værktøj Mini Skralde Skruetrækker, der er Magnetisk Multiværktøj Smule Stang Holder Håndtere topnøgle

6.35 MM Fleksibel Spanner Værktøj Mini Skralde Skruetrækker, der er Magnetisk Multiværktøj Smule Stang Holder Håndtere topnøgle

kr10.61

-24%

kr14.10

Ny vare

På lager

Tags: skruetrækker, der er magnetisk, Skruetrækker Sæt, skralde skruetrækker sæt, Billige skruetrækker, der er magnetisk, Høj Kvalitet skruetrækker sæt, Kina skralde skruetrækker sæt Leverandører.

Fleksibel Spanner Værktøj Mini Skralde Skruetrækker, Der Er Magnetisk Multiværktøj Smule Stang Holder Håndtere Topnøgle

Hvis Du Kan Lide Dette Emne,Kan Du Tilføje Den Til Din "Ønskeliste",Hvis Du Kan Lide Vores Butik,Kan Du Tilføje Den Til Din "Butik Liste".Vi Leverer Stor For Stor Rabat ,Hvis Du Har Nogen Spørgsmål,Bedes du Kontakte Os, Tak!!!

Funktion:

Kan justeres frem og tilbage, mini størrelse og bærbare, et must have værktøj i dine værktøjer taske~

Med en 1/4 firkantet hoved og en 1/4 sekskantet sokkel.

Ideel til at forbinde 6.35 cm stikkontakter eller skruetrækker bit.

Størrelse :112x29mm

Farve: Sort

Emballage Omfatter: 1pc * Mini Enkle, Hurtige Ratchet Skruenøgle

Forsendelse: Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Generelt,vil vi sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,broderage gebyrer,told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told. Jeg forstår, at du er bekymret for, om eventuelle ekstra udgifter til de poster.Baseret på tidligere erfaringer. FAQ: 1.Er der nogen tracking Nummer for min vare? Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan se den ved forsendelse staus på hjemmesiden. 2. Er produktet samme som fotos? Ja, alle billeder er reelle. Vi tog disse billeder af os selv. 3. Hvilken størrelse passer mig? Vi foreslår, at du kig på vores størrelse forslag skemaet nedenfor, og vores størrelse chart, hvis du er normal figur. hvis du har speciel figur, bedes du kontakte os ( fortæl os din højde og vægt, bryst, talje, hofte størrelse ). 4. Kan du erklære lavere værdi? Ja, vi normalt\\\\\\'ll erklære $10-$20 for små pakker (1-5 stk.). Hvis du har specielle ønsker, så kontakt os. 5. Jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad\\\\\\ \ 's engros-pris? Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, bedes du sende en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak! Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage.køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. Om Feedback: Vi opretholde en høj grad af ekspertise 5 STJERNER, og stræbe efter 100% kundetilfredshed! Positiv Feedback er meget vigtig for os. Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback. Så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

\\' '

Med Håndtag Eller Ikke Ja
Størrelse 112*29mm
Pakke Under 5Pcs
Funktioner Demonterbart
Model-Nummer Fleksibel Spanner Værktøj
Skrue Hoved Størrelse vis billede
Type Skruetrækker Sæt
Mærke kaisi
Skrue Hoved Type Hex
Magnetisk Ja
Materiale Legeret Stål
Pakke Størrelse 18cm x 10cm x 8cm (7.09in x 3.94in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.11kg (0.24lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer