Nyhed Reduced price!
Rocketek Aluminium usb boligareal med 3-Port USB 3.0 Hub og Kort Læser til SD/TF/micro SD Udelukkende er Designet Til iMac/Mac book

Rocketek Aluminium usb boligareal med 3-Port USB 3.0 Hub og Kort Læser til SD/TF/micro SD Udelukkende er Designet Til iMac/Mac book

kr171.52

-35%

kr263.91

Ny vare

På lager

Tags: usb boligareal, aluminium usb, For iMac, Billige usb-hab, Høj Kvalitet aluminium usb, Kina til imac Leverandører.

Produkt Beskrivelse

Rocketek ultra-tynd førsteklasses aluminium 3-Port USB 3.0 hub med SD/TF kort læser combo er udelukkende designet til iMac. Det tilføjer tre USB 3.0-porte og på SD/TF kort læser slots til forsiden af din iMac. Der er ikke mere grund til at vride kabler, for at komme til de havne, for lodret. Nu kan du nemt få adgang til USB-porte og yderligere 2 slots-kort læseren på en ergonomisk vinkel! Dens slanke aluminium design, det perfekte supplement til din iMac-computer. Det kræver ikke noget software eller kompliceret installation proces. Med et slankt design, det sparer du dyrebar plads på skrivebordet.

Bemærk venligst: Det er udelukkende designet til iMac-udgivet November 2012 eller senere. (21 tommer/ 27inch/ 5K)

Funktioner

Ultra-tynd, med langvarige premium-aluminium materiale

Tilføjer tre USB 3.0-porte og på SD/TF card-læseren til din computer

Understøtter SD, SDXC (op til 2 tb), SDHC, Micro SD, Micro SDXC -, Micro SDHC-kort

Blå LED-indikator viser power-status

Sparer på synkronisering af tid med dataoverførselshastigheder på op til 5 Gbps

Kompatibel med USB 2.0 og 1.1 specifikationer.

System krav

Mac OS X 10.6 & højere

Windows 98SE /ME /2000 /XP /Vista /7/8 /10

Linux 2.4 eller højere

Pakke indhold

Rocketek Aluminium USB 3.0 Hub med kortlæser combo

Velkommen Guide

Brug Advarsler

2,4 Ghz trådløse enheder, såsom wireless keyboard og mus adaptere, kan ikke arbejde i tæt nærhed til USB 3.0-enheder eller hubs. Tilslutning til en USB 2.0-port anbefales.

Denne hub er ikke designet til at fungere som et selvstændigt oplader og vil ikke oplade en iPad, tablet eller en anden enhed med ikke-standard afgift krav.

For at få en stabil forbindelse, de enheder, der er tilsluttet 4-Port USB 3.0 Hub, må ikke overstige et kombineret strøm af 5 volt 900 mAh. Ekstern harddisk-drev tilsluttet til en ekstern strømkilde.

1.Ultra-tynde Opgraderet Version: længerevarende premium-aluminium materiale designet til at supplere Apple-produkter. Ikke mere banding dig selv til mærkelig vinkel lige til at tilslutte en USB-enhed til din iMac.

2.Bringer tre USB-porte, samt SD/TF kort læsere til forsiden. Understøtter SD, SDXC (op til 2 tb), SDHC, Micro SD, Micro SDXC -, Micro SDHC-kort.

3.Super-speed USB3.0 porte spare på synkronisering af tid med dataoverførselshastigheder på op til 5 Gbps. Bagud kompatibel med USB 2.0 / 1.1 specifikationer.

4.Anti-slip gummi manchetter til fuldstændig stabilitet kan beskytte din iMac fra ridser, Blå LED-indikator viser power-status; Indbygget surge protector beskytter dine enheder, og Nemt at sætte op. Plug & Play, Hot-Swappable.

5.Udelukkende designet til iMac Slanke Unibody modeller udgivet November 2012 eller senere. (21 tommer / 27 tommer / 5K); Operativsystem er kompatibelt med OS X 10.6 & højere, Windows 98SE /ME /2000 /XP /Vista /7/8 /10, Linux 2.4 eller nyere.

Model-Nummer USB3-3PC2-iMac
Standard USB 3.0
Længde 10CM
Describle usb 3.0-combo
Certificering CE, ROSH
Plug standard EU
Navn Rocketek
Funktion USB 3.0 Hub med SD/TF Kort Læser
Kompatibilitet SDXC, SDHC, SD,Micro SDXC -, Micro SDHC Micro SD
Udgang 3 usb 3.0-porte og SD, mirco SD-kort læser
Farve splint
input USB 3.0
Forsendelse Gratis forsendelse
Interface Type USB 3.0
Materiale Aluminium
Pakke Ja
Havne 3
Mærke Rocketek
Funtion Læseren
Pakke Størrelse 16cm x 16cm x 6cm (6.30in x 6.30in x 2.36in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer