Nyhed Reduced price!
Nye Rapoo MT550 Multi-mode Trådløse Mus Skifte mellem Bluetooth 3.0/4.0 og 2,4 G til Fire Enheder Tilslutning

Nye Rapoo MT550 Multi-mode Trådløse Mus Skifte mellem Bluetooth 3.0/4.0 og 2,4 G til Fire Enheder Tilslutning

kr194.88

-47%

kr367.75

Ny vare

På lager

Tags: trådløs mus, trådløs bluetooth mus, trådløs bluetooth-mus, Billige trådløs mus, Høj Kvalitet trådløse mus bluetooth, Kina mus trådløse bluetooth-Leverandører.

Nye Rapoo MT550 Multi-tilstand Trådløs Mus med 1600DPI Bluetooth 3.0/4.0 RF 2,4 GHz til Fire Enheder Tilslutning af Office Home Mus

Vigtigste funktion:

1.smart skifte mellem Bluetooth 3.0, 4.0 og 2,4 G

Smart skifte mellem Bluetooth 3.0, 4.0 og 2,4 G sikrer stabil trådløs transmission. Du kan stadig bruge din mus, uanset USB-port mangel eller tab af modtageren.Pålidelig forbindelse op til 10 meter.

2.På en intelligent måde skifter mellem flere enheder

MT550 intelligent opretter forbindelse til den fungerende enhed. Det er samtidig opretter forbindelse til op til 4 enheder, og skifter mellem dem med lethed. Det forenkler kompliceret cross-platform brug og opfylder multi-tasking krav.

3.Justerbar real-time DPI-knappen

Du kan justere 4 DPI-værdier fra 600/1000/1300/1600, som er op til 1600DPI. Det kan opfylde nøjagtigheden af forskellige skærme.

4.12-måneders batterilevetid

Med Rapoo ' s energibesparende teknologi og power-kontakten, kan du bruge musen uden strømafbrydelse i op til 12 måneder.

Specifikation:

Ergonomi:Ja

Strømbesparende:Ja

Forbindelsestype:Bluetooth 4.0/Bluetooth3.0/2.4 GHz Wireless

Opløsning:1600 DPI

Mus Liv Cycl:10 Millioner Tasten-tryk på

Strømforsyning:2XAA batteri(Ikke inkluderet i prisen,for sikker transport,vil vi fjerne batteriet)

Systemkrav:

Windows 10,Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows X

Pakke Inkluderet:

1X MT550 Multi-tilstand Trådløs Mus

1XUSB-Modtager

1X Brugervejledning

2XAA batteri(Ikke inkluderet)

Hvordan til at forbinde med 2,4 G og Bluetooth?

2,4 G:

1.Plug i Rapoo USB-Modtager.

2.Tænd MT550.

3.Forbundet.

Bluetooth 3.0 og 4.0:

1.Tænd MT550.Enhed lys begynder at blinke hurtigt.

2.Tryk på enhed, skifter knappen for at vælge den kanal, som din enhed skal tilsluttes.

3.Tryk på Bluetooth-knap til parring.Enheden begynder lyset at blinke langsomt.

4.Tilslut MT550 med din Bluetooth-enhed.Devic lys stop flash og hold på i 6 sekunder.

5.Forbundet.

1.WORLDWIDE SHIPPING.(Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2.Ordrer, der blev behandlet i 1-3 dage(arbejdsdage ferie sæsoner) efter betaling kontrol. 3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din adresse SKAL passe til din leveringsadresse. 4.Når du modtager de varer, du har bestilt,er på 24 timer,skal du kontrollere den grundigt.Kontakt os direkte hvis du har nogen problemer. 5.Hvis du ikke har fået det inden for 45days da vi sendte ud,bedes du kontakte os uden tøven. 6. Som regel, vil vi erklære den værdi, der er lavere end $15USD for at undgå told spørgsmål. Men på grund af politik af forskellige land, hvis du har nogen særlige ønsker, bedes du kontakte mig.

1. Du har 3 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 3 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering og ordrenummer. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Tilslutning Type 2,4 G,bluetooth 3.0 og 4.0
Operation Mode Opto-elektronisk
Pakke Ja
Interface Type Bluetooth
Type Den Trådløse Bluetooth -
Brutto vægt 75g
Antal Ruller 1
Farve Black
Mærke Rapoo
Power Type batteri
Tid til markedet Sep-11
Antal Knapper 6
Model-Nummer MT550
Hånd Orientering Højre
Stil Trackballs,Finger,3D
Støtte-Enhed For 4 enheder tilslutning
DPI Tusind seks hundrede
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer