Nyhed Reduced price!
(Gratis skibet)2017 ny LIECTROUX Robot Støvsuger B3000 PLUS vaske Hjem vask med Vand Tank mop s vakuum til rengøring kat hund hår

(Gratis skibet)2017 ny LIECTROUX Robot Støvsuger B3000 PLUS vaske Hjem vask med Vand Tank mop s vakuum til rengøring kat hund hår

kr1 120.36

-50%

kr2 286.39

Ny vare

På lager

Tags: robot støvsuger, robot støvsuger, støvsuger, Billige robot støvsuger, Høj Kvalitet robot støvsuger, Kina støvsuger Leverandører.

Produkt navn: Multifunktionel støvsugning Robot med vandtank (Våd og Tør Mopning)

Varenr.: B3000 PLUS

Funktioner:

Meget Vigtigt:

1. Du blokere pinhole med din finger, mens indsprøjtning af vand i tanken, montering og demontering af vandbeholderen, ellers vil vandet sive ud af det hul.

2. Vand tank(våd og tør mopning) ikke passer for tæppe brug. Bemærk tag vandtanken, hvis du bruger denne robot til at rense tæpper.

du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere ovenstående to punkter, før du køber. Hvis du køber denne vare, det betyder, at du ikke kan hæve tvist for disse funktioner.

1. Kraftig Suge - & Intelligent Suge Justering

A. Kraftfuld sugestyrke

Sugeeffekt af dette produkt, når 25W, der sikrer, at selv små støv på gulvet skal rengøres grundigt.

B. Intelligent Suge Justering

Dette produkt er i stand til automatisk at justere sin sugekraft, når du skal møde forskellige gulvtæppe miljøer. Ikke kun kan det gøre rengøringen mere effektiv, men også det hjælper med at spare mere strøm end 30%!

2. Hensynsfuld Design

A. Nem trin-for-trin

Ved tryk på EN enkelt knap, kan du nemt direkte robot! Udover, drift du tager på robotten vil blive dobbelt bekræftet af tone.

Tryk på "CLEAN", og følg tone demonstration, lad din robot begynde at arbejde for dig.

B. Støv bin vask

Dust bin kunne blive vasket med vand. Du skal blot vaske støv bin under vand om dagen for at undgå støv, der blæser i luften for at forårsage en anden forurenende!

C. Med touch screen, HEPA-filter,to side-børster, fjernbetjening og virtuelle vinduer.

D. Med UV-steriliserende funktion.

E. Med vandtank (våd og tør mopning)

3. Forskellige Rengørings-Tilstande

Fire rengøring-tilstande, der er fastsat for at opfylde dine behov.

A. Auto cleaning mode

Robotten vil rense et rum, og automatisk justere sin rengøring, der passer til situationen.

B. Spot rengøring tilstand

Robotten vil spiral intenst, når det registrerer et forurenet område.

C. Kant rengøring tilstand

Når robotten registrerer forhindringer (mur for eksempel), vil det begynde at rense hjørnet med sine to sidebørster.

D. Planlægning tilstand

Når bestemte tid, der er planlagt, vil robotten forlader hjem til basen og begynde at arbejde på det planlagte tidspunkt.

4. Produkt dele:

No. 1 Hovedenheden ......1 stk

No. 2 Selft Opladning Base ......1 stk

No. 3 Fjernbetjening(batteri medfølger) ......1 stk

No. 4 Virtuelle Blocker (batteri medfølger ikke) ......1 stk

No. 5 AC-Adapteren ......1 stk

No. 6 Rengøring Brush Tool ......1 stk

No. 7. Vand Tank med 2 Tørrer pude.......1 sæt

NEJ.8 Reservedele Side Børster......2pc

No. 9 HEPA-filter.......1 stk

No. 10 Brugervejledning......1 stk

Bemærkninger:

1. Det sprog, user ' s manual er på engelsk. Hvis du har brug for russisk user ' s manual, bedes du kontakte os, vil vi sende dig en russisk brugervejledning i PDF-format via e-mail.

2. På de billeder som ovenstående, der ikke er et logo "LIECTROUX" printet på robotten, men det faktiske produkt leveres med no logo. 3. Drop shipping er velkomne. Udfyld fuldstændige og korrekte drop shipping adresse. 4.Hvis de er sendt fra udlandet lager, der er logo for LIECTROUX printet på robotten; Hvis den er sendt fra Kina-lager, der er ikke noget logo på LIECTROUX printet på robotten. Men i travle sæson, og nogle særlig tid, vi kan lagerføre nogle robotter uden LIECTROUX logo på oversøiske lager. Så vi kan ikke sørge for, at robotten, der leveres til dig, er med LIECTROUX logo. Hvad kan vi sørge for, er alle de robotter, der sælges på denne butik, og leveret til dig og er lavet af LIECTROUX selskab. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber. 5. Hvis du vælger IML, nogle gange, vil vi gøre overførslen af Pony, russisk Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

6. Hvis du vælger PONY, nogle gange, vil vi gøre overførslen af IML, russisk Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

Fragt (Meget Vigtigt)

1. Hvis du vælger EMS, nogle gange, vil vi gøre forsendelsen af DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

2. Hvis du vælger DHL, nogle gange, vil vi gøre overførslen af EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

3. Hvis du vælger Fedex, nogle gange, vil vi gøre overførslen af EMS,DHL,UPS,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

4. Hvis du vælger SF Hurtig, nogle gange, vil vi gøre overførslen af EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

Garanti og Vilkår Alle vores varer (medmindre andet er specificeret) er sikker på at være helt nye og udført med fuldt mindst 12 måneder garanti. I løbet af garantiperioden, hvis noget problem sker på grund af kvalitet grund, vær samarbejdsvillig til at tage billeder eller videoer på problemet og sende til os for at undersøge. For bekræftet produktets defekt på din godkendelse, kan vi sende dig reservedele, der er gratis. Vi vil afholde forsendelsesomkostningerne.

robot støvsuger filter HEPA filter plus primære filter
Ledning, Længde (m) >10 meter
skraldespand kapacitet 0.3 L
sidebørste Dobbeltværelse
Certificering CE,EMC,RoHS,GS,UL,CB
Støv Opbevaring Type Cyklonen Støv Spand/Støv Kasse
Rengøring Rute Planlagte Type
LCD - Ja
Type Ultra Fint Luftfilter
Produkt Type Robot Støvsugere
Særlige Sugemundstykke Ren Cyklon Opsamling Af Støv Dyse
våd og tør mopning TILBUD
Model-Nummer B3000 PLUS
Batteriets levetid 1 time og 30 minutter
self opladning TILBUD
Russisk brugervejledning Ja
Taske Eller Poseløs Poseløs
Funktion Mopning & Flot & Suge Type
virtuelle blocker TILBUD
Installation Robot
UV lampe TILBUD
Mærke LIECTROUX
Størrelse(mm) 340*340*90
Spænding (V) 14,4 V
Batteriets Kapacitet 2000mAh
Timing Reservation Ja
Effekt (W) 25W
Fjernbetjening Ja
Russisk demo video Ja
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 5.0kg (11.02lb.)
Pakke Størrelse 47cm x 16cm x 42cm (18.50in x 6.30in x 16.54in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer