Nyhed Reduced price!
200CC Lilla ler tekande fladskærms Xi Shi håndlavet zisha kung fu, elkedel drinkware med gaveæske 23.2

200CC Lilla ler tekande fladskærms Xi Shi håndlavet zisha kung fu, elkedel drinkware med gaveæske 23.2

kr184.58

-20%

kr233.62

Ny vare

På lager

Tags: Drinkware, Billige drinkware, 200CC Lilla ler tekande fladskærms Xi Shi håndlavet zisha kung fu, elkedel drinkware med gaveæske 23.2.

Lilla ler tekande fladskærms Xi Shi håndlavet zisha kung fu, elkedel drinkware 200CC

Materiale:lilla ler

Kapacitet:200CC

Størrelse:12.7*7cm

Bemærk: på Grund af hånd foranstaltning, kan størrelsen har 1-2 cm fejl på Grund af Anden Skærm, kan farven er forskel på Grund af lang levering, varen kan beskadigelse under forsendelse, hvis varen skader, pls kontakte os først umiddelbart inden du forlader feedback, tak for din forståelse Betaling :

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Groendalspark.dk som Alipay, kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig. For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det. Forsendelse:

Hej,tak for din ordre her. Gratis fragt vi, der anvendes her, er, at E-pakke og Kina Post Air Mail. For andre shipping som DHL, UPS, EMS, du skal betale de ekstra omkostninger til din ordre. E-pakke Forsendelse: Dette shipping kun sende til OS, desværre ikke til rådighed for andre lande. Det tager normalt 12-15 dage til at ankomme.

Kina Post, luftpost Shipping: Denne forsendelse, sender til de fleste lande. Normalt tager det 35-65days at ankomme. Nogle gange kan det på grund af dårligt vejr eller andre faktorer, forsinkelser under transport, hvis du er bekymret for, bedes sende en besked til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse dette problem. Spørgsmål Om Told: de Fleste af kunden vil sende e-mail til at stille spørgsmål om told. Jeg vil gerne introducere vores vilkår for dig. Vi vil skrive en lavere værdi på ordre pakke for at hjælpe dig med at undgå told. Og hvis dit land har særlige ønsker til import ordre, bedes du venligst lad os vide, og vi kan skrive de oplysninger, du ønsker.

På grund af forskellige skikke, politik, beklager, vi er Ikke Ansvarlig for Fortoldning. Bedes bemærke dette.

After-sales Service:

Vi arbejder hårdt på at tilbyde dig den bedste kvalitet og service i her, hvis der er nogen spørgsmål, gratis lad mig det vide. Din Bedes hjælpe og tillid vil lade os gøre det bedre i den videre og tilbyder mere god service for dig.

Feedback: Når du har modtaget pakken, og kan lide det, bedes bekræfte modtaget ordre, og efterlad et positivt feedback med fuld stjerner for os. Relaterede Produkter

Mærke TWND
Specifikation 200 ml
Fortjener at te skuffe No
Med den funktion af vand No
Materiale Lilla Ler
Kapacitet 201-300 ml
S brugerdefineret behandling Det er
Punkt NR. 1
Pakke Størrelse 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer