Nyhed Reduced price!
Vintage vægur 60cm Store Clokc Se Smedejern Metal Industri Jern-Ur se Saat Classic

Vintage vægur 60cm Store Clokc Se Smedejern Metal Industri Jern-Ur se Saat Classic

kr490.36

-20%

kr612.96

Ny vare

På lager

Tags: vægur 60cm, vægur, strygejern, vækkeur, Billige wall clock 60cm, Høj Kvalitet vægur, Kina strygejern, vækkeur Leverandører.

Vintage vægur 60cm Store Clokc Se Smedejern Metal Industri Jern-Ur se Saat Classic

ur vægur stort vægur vægure væg ur ure vægur moderne design digital wall clock 3d vægur michael watch candy grabber se wall store dekorative væg-ure køkken ur hjem design

saat, reloj, reloj de forhold, ikea, relogio de parede, horloge murale, duvar saati,relogio parede, klok, relogio de parede decorativo, reloj forhold, orologio da parete, reloj forhold vintage, relogio de parede para cozinha

Ønsker du at give en unik stil til din indretning uden at bryde banken?

Har du nogensinde været for sent efter at være blevet tryllebundet af et TV-show, og vidste ikke, hvad tid det var?

Indførelse af denne fantastiske store, metal, væg ur, der er stilfuld, men praktisk og vil være en funktion af alle rum!

Dette ur er solgt ud inden for den første måned, vi havde lager, og vi bragte det tilbage på grund af stor efterspørgsel! Vi har kun begrænset lager, så 'Køb Det Nu', og sørg for, at du ikke går glip af!

Her er 10 grunde til, at du er nødt til at HAVE dette vægur! Du vil ikke kun se på dette ur til at fortælle, hvad tid det er, men det gør også dit blik i hver gang som et fantastisk stykke kunst! Mona Lisa af Ure! Uret er håndlavet , så hvert stykke er unik og rustik, og har fine detaljer på steder, hvor dele var svejset sammen. Designet er simpelt, men elegant og fantastisk - rammen består af 2 runde sorte metal smedejern ydre og indre ringe forbundet med bronze farve metal romerske tal, som popper ud af din væg. Centrum af uret er af bronze med smukke guld ur hænder. Dette ur er en X-LARGE 70cm i diameter og virkelig vil tilføje, at WOW-faktor til alle rum! Uret er lette vægt (2kg) og har en let hængende strygejern beslaget, så vil du kun brug for en lille krog i væggen for at hænge det uret kræver 1 x AA batteri (medfølger ikke), så det er virkelig nemt at poppe et batteri i og hænge det op på din væg, for Ikke at nævne, den store romerske tal, der gør det virkelig nemt at se, den tid overalt! Du vil aldrig for sent igen! Perfekt gave-idé, da det vil passe til enhver stil hjem fra Industrielle, fransk provins eller en moderne indretning, og det vil gøre modtageren føler sig ekstra speciel, når de får sådan en stor gave! Må ikke betale udsalgspris for denne ur - få det fra til en brøkdel af prisen og med bonusser!

Dette ur er absolut smuk, du vil ikke blive skuffet!

GRATIS PORTO AUSTRALIEN BRED! Specifikationer GTIN: Gælder Ikke Produkt Anvendelse: Kun Indendørs Diameter: 60cm Style-Type: Vintage, Industrial Form: Rund Emballage: Brun Kasse Produkt Vægt: 1.05 Kg Farve: Sort MPN: Gælder Ikke Uret Type: Standard vægur Pakning Størrelse: 61cm*62cm*6cm Produkt Materiale: Smedejern

1. Groendalspark.dk acceptere Spærrede/ bankoverførsel/ Money Gram/ Western Union !

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage efter auktionen slutter, hvis du har problemer på at gøre betaling, Bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

1. Vi leverer til Alixpress ' s adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

2. For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer og postnummer, når du betaler, værdsat!

3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Tak for din forståelse.

4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

1. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes. Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Krop Materiale Metal
Mærke Timelike
Oprindelsesland Kina (Hovedlandet)
Type Vægure
Funktion Antik Stil
Type 2 3D-vægur
Kombination Adskiller
Farve Black
Længde 600mm
Ark Størrelse 23
Motivity Type Kvarts
Form Enkelt Ansigt
Type 3 stort vægur
Model-Nummer T8141
Skærm Type Nål
Type 1 Vægure
Relevant Placering Stue
Bredde 60cm
Vægur Type vægur
Materiale Metal
Stil Classic
Vægt 1050g
Type 5 Horloge murale
Type 4 reloj de pared
Mønster Abstract
Diameter 60cm
Pakke Størrelse 61cm x 62cm x 5cm (24.02in x 24.41in x 1.97in)
Pakke Vægt 1.45kg (3.20lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer