Nyhed Reduced price!
MONNET CAUTHY Kvinders Taske Kortfattet Elegant Dame Fritid Nye Mode Håndtaske ensfarvet Lavendel-Pink Sort Hvid Vin Rød Totes

MONNET CAUTHY Kvinders Taske Kortfattet Elegant Dame Fritid Nye Mode Håndtaske ensfarvet Lavendel-Pink Sort Hvid Vin Rød Totes

kr150.01

-49%

kr294.19

Ny vare

På lager

Tags: mode håndtaske, håndtasker mode, fashion kvinder tasker, Billige mode håndtaske, Høj Kvalitet, mode håndtasker, Kina fashion kvinder tasker Leverandører.

[1] Shipping information Reference

Hvis pakken vejer under 2 kg, vil vi bruge Registreret Luftpost. De vigtigste Forsendelse Metode, der er inkluderet ePacket, Kina Post, der er Registreret luftpost, Groendalspark.dk Standard Shipping, etc.. leveringstiden af disse luftfartsselskaber, der er registreret pakker er normalt mellem 7 og 15 arbejdsdage . og hele transport-processen kan spore logistik oplysninger. Hvis pakken vejer mere end 2 kg, vil vi bruge DHL, EMS, FedEx og TNT osv.. Deres leveringstiden er normalt 3 til 7 arbejdsdage. Disse data er baseret på statistikker fra tidligere transaktioner, er Det en fleksibel data. Det omfatter ikke force majeure. fx: Told politiske ændringer, strejker eller lokale posthus ineffektive arbejde osv.. Hvis du er i akut behov for et produkt, kan du vælge en hurtig måde at levering.Shipping gebyr er baseret på den officielle pris, der er angivet af den logistiske virksomhed. Vores fabrik ligger i Guangzhou, Kina. Hvis du har en agent i Kina, vi kan også sende varen til din Kina agency adresse. Udfyld nedenstående adresse, så detaljeret som du kan, jo mere detaljeret bedre, til At indeholde det fulde navn på modtageren, house nummer, adresse, telefon-nummer, e-mail osv.. Fordi det er befordrende for kurer virksomheder bedre til levering til pakke med succes.

[2] Om Os

Kære Ven, Tak fordi du valgte vores produkter blandt titusindvis af produkter, og takker dig for din tillid. Vi er regelmæssig, har visse styrke producenter, Deltage i vores egne mærkevarer. Forpligtet til design og produktion af tasker. Praktisk, Billig, Fashionable er vores formål. Nu trækker vi støtte fra Groendalspark.dk til at vise dig produkter. Vi håber at få din støtte også. Så vi kan yde en bedre service til dig. Nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig. 24h Online Takke Dig.

[3] Spørgsmål, som du kan bekymre sig om. Spørgsmål: Hvordan kan jeg spore min pakke? Svar: Alle oplysninger, der kan forespørges på Internettet. Normalt inden for 3 til 8 arbejdsdage efter leveringen, rederiet vil opdatere logistik oplysninger. Når pakken ankommer på destinationen, logistik oplysninger, der er fastsat af destination express company. Hvis du ikke kan forespørgsel, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil hjælpe dig med at kontakte kurer firma, for at tjekke. Spørgsmål: Om at acceptere tilbagevenden? Svar: Alle produkter, hvis problemet er, at kvaliteten af produktet er selv, så vi vil påtage sig ansvaret 100% refusion. I mellemtiden vil vi garantere 100% kvalitetskontrol og overvågning inden levering. Hvert produkt vil blive fotograferet før afsendelse, som en registrering. Spørgsmål: billeder af Produktet er det rigtige produkt ser ud? Svar: Alle billeder er taget af vores professionelle fotografer, at Det er den virkelige udseende af produktet. Hertil kommer, at der er videoer af de virkelige produkter, der er taget af vores manager. hvis du har brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig. Vi håber, at du vil kunne lide vores indsats, og så give os 5 stjerner evaluering . vi er meget taknemmelige for jeres støtte og kærlighed, før levering, vi vil sætte en i din bestilling vil blive leveret med pakken ^o^ [4] Hvordan finder du os? Søgeord "MONNET CAUTHY" på startsiden på Groendalspark.dk, efter at du finder os, klik på Opfølgning, som vil gøre det lettere for dig at gå direkte til vores butik for shopping, på samme tid, kan du også nyde fan eksklusiv pris.

Udvendig Silt Lomme
LBH 29cm*13cm*23cm
Mærke MONNET CAUTHY
Form Shell
Lukning Type Lynlås
Håndtasker Type Totes
Lining Materiale Polyester
Typer af tasker Tasker & Crossbody tasker
Stil Lady
Model-Nummer Et hundrede og halvfjerds tre tusind, et hundrede og halvfjerds to
Køn Kvinder
Vigtigste Materiale PU
Hårdhed Blød
Indretning Mobiltelefon Lomme,Indvendige Rum,Interiør Slot Lomme,Interiør Lynlås Lomme
Antal Håndtag/Remme Single
Mønster Type Alligator
Dekoration Ingen
Lejlighed Party
Element Type Håndtasker
Pakke Størrelse 29cm x 10cm x 23cm (11.42in x 3.94in x 9.06in)
Pakke Vægt 0.85kg (1.87lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer