Nyhed Reduced price!
Racmmer Super Light Trøje MTB Vindtæt Windstopper cykel Cykel Windcoat Solcreme Jakke Cykling Tøj #DG-01

Racmmer Super Light Trøje MTB Vindtæt Windstopper cykel Cykel Windcoat Solcreme Jakke Cykling Tøj #DG-01

kr78.90

-44%

kr140.93

Ny vare

På lager

Tags: cykling tøj, cykling jersey, cykling jersey mtb, Billige cykling tøj, Høj Kvalitet trøje, Kina trøje mtb Leverandører.

Ultra let og åndbar, vindtæt jakke med Solcreme

Mesh underarm paneler for ventilation og fugt overførsel

Elastik manchetter til at forsegle ud af de elementer

Designet til at være komfortabel og funktionel, Racmmer Lommelygte Jakke holder grave beskyttet mod blæsende vejr, og har da lad regn modstand (bare en lille)bare jeg tilfælde af at du bliver fanget i et brusebad. En dråbe hale, ryg giveren grave udvidet dækning, som er afgørende, når jeg road cykling position. Manchetterne er blevet færdig med elastik til at danne en stram interface, forsegling de elementer, for at undgå uønskede vind fra ind i jakken.

Nem bære på

Side Stof Yderst Åndbar

Elastisk Talje Design, Gud Stretch

Undgå Ved At Ridse

Hætteklædte Design Tilpasse Til Alle Typer Af Sengen Vejr

Meget Sutur

Grøn Stof, Høj Sejhed

Ultra-let Vægt, Let VED Transportere røg pakke

------------------------- OM OS -------------------------

------------------------- FORSENDELSE ------------------------- 1. Shipping Tid: 15-25 arbejdsdage Gratis Forsendelse Med Post 7 - 15 hverdage Efter Hurtig Forsendelse (Herunder DHL,EMS....) 2. Vi Håber, På Ankomsten Af Din Vare Til Tiden, Mænd, Da Det Er En International Levering, Fragt Tid Er Meget Afhængig Af Kurer Virksomheder Og Lokale Fortalte (Hvis Relevant) Og Helt Ude Af Vores Kontrol, Når Udstationering. Skulle Der Være Eventuelle Spørgsmål, Der Opstår Fra Denne Forsendelse, Er Du Velkommen Til At Kontakte Os. Mens Vi Bestræber Os På Ved At Yde Gensidig Og Positiv Transaktioner 3. Shipping Omfatter Porto Og Håndtering. 4. Tracking Nummer Vil Kun Blive Tale Om Registrering, Forsendelse 5. Normalt Vil Vi Skibet Inden for 7 arbejdsdage, Når modtager ordren. 6. Online tracking system normalt opdateringer med i 1-3 hverdage (dog ikke lørdag Og Helligdage) Efter Modtagelse af Betaling. Sjældne Genstande Og Store Ordrer Kan Tage Lidt Længere tid.

------------------------- VENDER tilbage ------------------------- 1. Hvis Den Vare, Du har Modtaget, Er Uacceptabelt Som Defekte, Brudte Eller M issing , Pls kontakte Os Inden For 3 Dage efter Levering. 2. Jeg Tilfælde Af Disse Ubehagelige Ting Til At Ske, Vi Håber Køberen Og Leverandøren Kan Kommunikere Aktivt For På At Løse En Tvist På En Fleksibel Måde. Vi Elsker Dig, Ved Vi Vil Arbejde Ud Til En Tilfredsstillende Løsning.

------------------------- KONTAKT ------------------------- Hvis Du Har Spørgsmål, Bedes du Kontakte Os Frit, Du Kunne Besked til Os På Trademanager. Vi Vil Besvare Dit Spørgsmål, Jeg Køen, Er De Modtaget. Hvis Du ikke har Modtaget Et Svar Inden for 24 Timer(Eksklusive Weekender Og på Helligdage), Betyder, ved Vi Ikke Modtager Du Besked. Du kan Hjælpe ved at spørge Igen,Takket være En Masse. I Løbet Af Arbejdstiden, Vil Vi Svare Grave Så Hurtigt Som Muligt,Hvis Det Ikke Er Hverdag, Bedes Du Bedes Være Tålmodig Og Omfattende Til At Give Os Lidt Mere Tid, Ikke Bare Forlade Den Neutrale Eller Negative Feeback Uden Kommunikation, Mange Tak For Deres Samarbejde Og Forståelse.

Hvis Du Har Et Punkt Problem, Er Du Velkommen Til At Kontakte Os ,Vi Vil Give Dig Den Tekniske Support.

------------------------- FEEDBACK -------------------------

1.Hvis Noget Gør, ved Du ikke Er Tilfreds med det Eller Vred,så Kontakt Os Direkte, Inden de Forlader Feedback,Vi Vil gøre Vores Bedste for På at Løse Problemet, Indtil Du Opfylder.

2.Hvis Du Tilfredsstille Med posten, så Venligst Hjælp til at Forlade Et Posive Feedback ( 5 er blevet bygget ) For Os, at Det Er en god Support Og Meget Vigtigt For Os,

Funktion Åndbart,Anti-Pilling,Anti-Shrink,Anti-Rynke,Vindtæt,Reflekterende
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Ærme Længde(cm) Fuld
Størrelse S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Oprindelsessted Kina
Element Type Trøjer
Sæson Efterår,Sommer,Forår
Lynlås Længde Fuld Lynlås
Sport Type Cykling
Model-Nummer #DG-01
Stof Type Vævet
Køn Mænd
Mærke RACMMER
Materiale Polyester,Nylon,Spandex
Krave O-Hals
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer