Nyhed Reduced price!
Broadlink SP3S EU/Contros Smart Wireless WiFi Socket Strømforsyning Plug 16A 3500w med energimåler IOS Android Fjernbetjening

Broadlink SP3S EU/Contros Smart Wireless WiFi Socket Strømforsyning Plug 16A 3500w med energimåler IOS Android Fjernbetjening

kr120.83

-9%

kr134.25

Ny vare

På lager

Tags: plug wifi, plug wireless, stik med fjernbetjening, Billige plug wifi, Høj Kvalitet plug wireless, Kina plug med eksterne Leverandører.

Broadlink Contros SP3S/EU SP2/eu SPmini 3500W 16A+ Timer WiFi Smart Home Socket Trådløs Fjernbetjening Stik til IOS Android

Bemærkninger: produktet pakke og produkt-model, du modtager skrive SP3, Det er bare en convinence for producenten til at bestå certifikat. Egentlig varen er SP3S, pls ikke bekymre dig, og til at misforstå, når du modtager post.Der er en energi, forbrug tegn på forsiden af pakken boksen, er det tegn på SP3S.

Vigtigste Funktioner - Apparat Kontrol: Sluk apparater på eller fjernt fra din smartphone - Gruppen apparater: Du kan samle dine apparater, så du kan styre dem alle på samme tid - Overvågning af Energiforbrug: realtid og historiske oplysninger forbrug i Watt og omkostninger enhed - Tidsplan timere: Indstille timere for automatisk skift af enheder - Standby Afskaffelse: Sæt stikket til at slukke, når de står på standby, alt for længe Funktionelle Funktioner - Nem at installere og program - Se øjeblikkelig effekt og omkostninger gennem rige interface på en iPhone og Android App - Skærmen samtidigt ubegrænset antal af apparater - Adgang til din energi til data når som helst, fra hvor som helst - Se dine historiske omkostninger af apparater, der kører på let-at-læse-grafik - Lær din familie om energiforbrug og energibesparelser - Control apparater via fjernadgang - Program-timere til automatisk skift af enheder - Spar penge ved at fjerne standby forbrug af apparatet

Den Contros er en Wi-Fi-timer, der giver dig mulighed for at indstille timere og drej dit hjem apparater on/off fra iOS - /Android-telefon når som helst, hvor som helst fra.

Bemærk:Dette er Tyskland stanard eu-stikket, og stikket pin er 4,8 mm, ikke passer i nogle EU-countriese som Italien og Schweiz og ect. Pls kontrollere og bekræfte, om det passer til, før du placerer din ordre.

Med nem-at-bruge funktionerne, alle har chancen for at nyde den smarte liv anlagt af Contros

Mindre, men mere intelligent. Den Contros er halv størrelse af, at jeg Telefonen 5s, som er den mindste smart plug med nat lys i verden!

Den er kompatibel med Android og iPhone. Det er ikke kompatibelt med alle Windows-enheder (tablets, PC eller smartphone).

Designet med en enkel interface, kan du slå dine enheder og slukkes via en knap kontrol. Normalt kompliceret timer opgaver er gjort nemt med den brugervenlige grænseflade.

Mor vandhaner skærmen på sin smartphone til at fjernstyre slukke lyset, så at hendes sovende baby vil ikke være vågnet op.

Sæt kaffe maskine til at arbejde kl 7 hver morgen, så folk kan nyde en varm kop kaffe efter at komme op.

Den Contros giver dig mulighed for at sætte nedtællingsuret ved at slukke for komfur. Ikke mere tyk grød og brændt pasta!

Baseret på den timer opsætning, vil routeren automatisk blive slukket, så folk kan nyde en god nats søvn uden at blive udsat for skadelig stråling.

Sæt videresender-tid til at gøre den elektriske vanding enheden periodisk vandet blomster for dig, effektivt og spare tid og energi.

Som en beskyttelse mod at blive tyve, Contros kan tænde din lampe tilfældigt ved at sætte tilfældige timer.

Overopladning smartphones vil reducere deres levetid. Den Contros automatisk stopper opladningen, når batteriet er fuldt opladet.

Udstyret med en mini-nat lys, Contros kan lette din vej, når du går i seng om aftenen. Dette er også fremhævede i timer setup funktion.

Er du stadig at spilde tid på at oprette din traditionelle outlet timer? Hvis det er tilfældet, Contros er løsningen på dit problem! Med en stabil præstation, der gør det muligt at automatisere og styre din husholdningsapparater. Mere vigtigere, prisen er endnu billigere end den traditionelle outlet timer.

1 Stabil præstation : Den tidligere versioner af SP-serien nået over 500.000 boliger, som er akkumuleret en stor kunde base. Som 4th generation produkt, Contros er et pålideligt produkt med stabile præstationer.

2 Sikre oplysninger: "Lås enhed" funktion, der effektivt forhindrer dine enheder i at blive kontrolleret af andre mennesker.

3 Pålidelighed: til Rådighed med USA og EU plug typer med TÜV-certificering, Contros er designet med brandsikre PC materiale og testet, med over 50.000 skifter levetid.

1 Download gratis BroadLink "e-Kontrol" App fra iTunes App Store/Google Play.

2 Sæt Contros i stikkontakten, sørg for, at Wi-Fi-LED ' en blinker hurtigt, før du fortsætter til configuration mode.

3 Indtast en adgangskode på din Wi-Fi-netværk på den konfigurationsside, skal du trykke på"Konfigurer" til at forbinde dine enheder til WLAN-netværket.

4 Styre dine enheder hvor som helst fra.

Hvis du også har brug for WiFi Wall Light Switch, skal du klikke på det følgende billede, som vil guide dig til produktet side.

Om Sending

1.WORLDWIDE SHIPPING.Vi gør sending inden 2-15 dage efter betaling kontrol.

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelse.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

Driftstemperatur -20 °C ~ 60 °C
Staten Forsamling Klar til at Gå,
Skala 1
Max Hastighed -
Maxt Belastning 16a/2200w
Kommunikation Tilstand Wi-Fi
Strømforsyning AC100~240V,50/60Hz
Kontrol-Kanaler 2 Kanaler
Trådløs Strøm ≤0,5 W
Gyro -
Mærke BroadLink
PIN stik 4.8 mm
Type Smart WIFI socket
Særlig Funktion led nat lys
Power Input AC100~240V,50/60Hz
Funktioner Fjernbetjening
Model-Nummer SP3S
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 16cm x 10cm x 9cm (6.30in x 3.94in x 3.54in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer