Nyhed Reduced price!
CBB kondensator 5% v474j 0 47 UF 100 5 mm 63 v474j fødder væk fra den virkelige ting

CBB kondensator 5% v474j 0 47 UF 100 5 mm 63 v474j fødder væk fra den virkelige ting

kr88.58

Ny vare

På lager

Tags: kondensator dc, kondensator automotive, ting tegnefilm, Billige kondensator dc, Høj Kvalitet kondensator automotive, Kina ting tegnefilm Leverandører.

Gør opmærksom på, at den 'overskrift' af denne liste, der indeholder forskellige modeller er at tilbyde dig flere valg. Vælger en ønskelig & efterlod en besked, når du tjekker ud pecify som model, du 'd gerne!!!!!!!!!!!!

Som en kunne sælger vi lægge os til at tilbyde de bedste produkter og services. Vi forstår, at nogle gange har du et problem med dit køb, men uanset hvad det er begge både du tillid til at vi vil prøve bedste for at gøre dig tilfreds Fair og Objektiv feedback er meget VIGTIG for vores omdømme, og vi 'l l være meget taknemmelig, hvis du kan kontakte os, før brigade Negativ/Neutral feedback. Lad os arbejde sammen olve problemet på den hurtigst muligt.

giant

1. - Et års garanti .

2. - Hvis varen er defekt ved modtagelsen, skal det være inden for 7 dage fra modtagelsen for udveksling en ny (Køber skal returnere den oprindelige og ubeskadigede varer under salgbar tilstand).

3. - Vi leverer gratis reparation service inden for et år fra købstidspunktet For det første 1 måned betaler Vi en måde fragt (det fra os til placering). Efter 1 måned for køb køber skal betale på to måder forsendelses omkostninger.

4. - vi får de returnerede varer, vil vi sende erstattet dem tilbage så hurtigt som muligt.

5. - Vores kæmpe omfatter ikke produkter, der er fysisk på eller under FN ' s normale drift af de betingelser, som følge af misbrug eller forkert installation på de enkelte dele.

Betaling

1. - både både Bemærk sørg for, at din betalingskonto, er tilgængelig, før du bud på det punkt.

2. - Alle betalinger skal være ryddet inden for 7 dage efter du modtager varen. Hvis du virkelig har problemer med at betale varen gøre kontakt os, vil vi for det første hjælpe olve det.

3. - Hvis du har nogen speciel anmodning om oplysninger om varen både både skriv venligst i din ordre.

Forsendelse

1. - Vi kan levere de produkter, som alle i verden.

2. - DHL, FedEx og TNT, UPS EMS Kina Post Hong Indlæg er alle tilgængelige.

3. - Vil varen blive sendt ud med 3 dage efter identifikatorer betaling.

4. - både både sørg for din leveringsadresse og telefonnummer er korrekt, når du bud på det punkt.

5. - Du kan spore den situation, at dit produkt på hjemmeside, efter at de er afsendt.

Import Skatter eller afgifter

1. - den told, skatter og andre tidligere sket i din side, er ikke inkluderet i prisen på varen. Disse feeds er modtaget fra køber.

2. - både både Du tjekke med dig-land?S toldsted for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber det.

3. - har bekræftet, at de nærmere oplysninger om levering faktura. For eksempel, hvordan muc ris, at vi skal skrive på fragtbrevet faktura eller hvordan man kan beskrive den vare osv...

feedback

1. - Som din feedback er meget vigtig for vores udvikling, når vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Tak for din tid.

2. - Vores program vil forlade tilbage til den samme feedback til dig efter din positive feedback.

3. - både både Du kontakte os, før du forlader en neutral eller negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for olve de problemer.

Mange tak for din støtte, og du har en dejlig dag!

Type Standard
Farve Black
Kapacitans Standard
Package Type Standard
Nominel Spænding Standard
Model-Nummer Standard
Mærke KEEZEL
Driftstemperatur 105 c
Anvendelse Standard
Struktur Fast Kondensator
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Pakke Størrelse 13cm x 7cm x 9cm (5.12in x 2.76in x 3.54in)
Enhed Type masse (100 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer