Nyhed Reduced price!
Motorcykel Motor Dele Starter Kobling Ydre Assy Kit Til HONDA TRX450ER TRX450 TRX 450 ER 2006-CRF450X CRF 450 X 2005-2013

Motorcykel Motor Dele Starter Kobling Ydre Assy Kit Til HONDA TRX450ER TRX450 TRX 450 ER 2006-CRF450X CRF 450 X 2005-2013

kr55.79

-20%

kr69.76

Ny vare

På lager

Tags: starter kobling, motorcykel motor dele, motorcykel motor, Billige starter kobling, Høj Kvalitet motorcykel motor dele, Kina motorcykel motor Leverandører.

Kære Venner, velkommen til vores butik, oprigtigt ønsker, kan du nyde jer her. Eventuelle spørgsmål, pls. tøv ikke med at kontakte os. For flere produkter

Betingelse: 100% Helt Nye

Særlig Feature: Stærkere Roller ; Hærdet og slebet for Holdbarhed Forbedring

Pakken indeholder :

GEAR 35T x 1

Kobling Ydre x 1

kobling én måde x 1

Ring friktion x 1

Nåle-og rullelejer x 1 (31x36x18.5)

Direkte udskiftning af originale dele

Alle afsendt produkter er testet Plug-and-play, direkte pasform, nem installation

Oprindelse:Kina(hovedlandet) Passer Til Honda TRX450ER 2006-2014

CRF450X 2005-2013

Garanti for kvalitet

Vi tilbyder dette punkt 1 års kvalitetsgaranti !!!!! I denne periode, hvis du får nogen kvalitet problem, kan du kontakte os, og send det tilbage til os, når vi modtager returvaren, vil vi sende en ny til dig, men på den betingelse, at du skal sikre, at det er vores produkt, kvalitet problem, og det blev brugt på den rigtige måde, og du skal betale for tilbagevenden shipping gebyrer.Tak for din forståelse.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr(undtagen Gratis forsendelse). Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 45 dage fra din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Om Betaling i Øjeblikket kan du betale med Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, og bank overførsel. Lær, hvordan til at betale med kreditkort, Lære at betale med bankoverførsel, Lære at betale med Western Union, For mere hjælp, kan du Kontakte mig,

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning(undtagen Elektriske Komponenter ). Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen . Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Kobling Ydre OEM-Kode 28115-MEY-670
Pakken Indeholder Starter one-way Clutch / Ydre Kobling / Gear / Friktion Ring / Leje
Ring, Friktion OEM-Kode 28117-MS2-612
Forskydning (ml) Fire hundrede og halvtreds
Farve som billedet viste
Element Navn Starter Kobling Ydre Assy / Primært drevet gear
Model Navn crf450 TRX450ER TRX450 450 2006-2014 Starter Kobling Gear Assy
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Mærke AHL
Kobling Én Måde OEM-Kode 28125-MEY-671
Element Vægt 1kg
Nåle-og Rullelejer OEM-Kode 91012-PN6-701
Element Type Krumtapaksler
Nej. af Cylindre 1 Cylinder
Materiale Type Metal
Item Bredde 0inch
Gear OEM-Kode 35T 28110-MEY-670
Specielle Funktioner Stærkere Roller Performance Produkter
Emne Diameter 0inch
Pakke Vægt 1.2kg (2.65lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 13cm x 8cm (7.87in x 5.12in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer