Nyhed Reduced price!
Tilpas størrelsen (50stk/masse) 20x25cm/7.8x9.8inch store Jul Pailletter udskrivning organza pose bryllup, fødselsdag, gave, organza pose

Tilpas størrelsen (50stk/masse) 20x25cm/7.8x9.8inch store Jul Pailletter udskrivning organza pose bryllup, fødselsdag, gave, organza pose

kr113.96

Ny vare

På lager

Tags: organza bryllup, gave bryllup, gavepose fødselsdag, Billige brudekjoler i organza bryllup, Høj Kvalitet gave bryllup, Kina gavepose fødselsdag Leverandører.

[Brugerdefineret]

1). Vi kan tilpasse størrelsen og min ordre bare 100pcs.

2)Vi kan trykke logo på båndet, og min ordre er 500pcs. Pris i vores butik ikke omfatter omkostninger til udskrivning

[Bemærkes ]

1 ). pls fortælle mig den farve på billedet, som du har brug for, og vi kan arrangere rækkefølgen.Hvis ikke, vil vi arrangere farve ved tilfældig. posen er 5 0pcs/pack og per farve, vores MOQ er for én pakke med vores størrelse

2) Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være præcis det samme med det billede, som du så i vores butik.

3) Denne taske blev lavet af håndlavet, så vil det have en afvigelse på 5 mm.

Forsendelse metode

Levere dato

Forsendelsesgebyr

Kina tidligere air mail

20-50days

Gratis

DHL

5-7 dage

Hvis du har brug for denne to shipping måde, pls lad mig vide, når du køber tasker.

EMS

5-10 dage

BEMÆRKEDE: Hvis du, men mere end 100usd, vil vi tilbyde gratis forsendelse ved Express

1. Generelt, vil vi afsende din ordre indenfor 5 hverdage efter modtagelse af din betaling, men forsinket levering ville ske, da vores lager ændre sig hvert øjeblik, hvis du har brug for det hurtigst muligt, bedes du venligst kontakte os inden for at tjekke bestanden.

2. Gør bekræfte den Adresse og det Telefonnummer, som du overlade til os. Telefon-Nummer og postnummer er meget vigtigt for postvæsenet kunne kontakte dig i god tid, så bedes du kontrollere den grundigt for at undgå unødigt generer og tab kan give til dig.

3. Kunder er ansvarlige for eventuelle udgifter til told, import afgifter og told, skatter og afgifter, der opkræves af deres county, hver borgerlige er ansvarlige for deres pligt. Vi vil gøre vores bedste for at undgå eller reducere told gebyrer ved at erklære, at de elementer, som "gave" eller erklære en lav værdi i fakturaen. Hvis du ikke er sikre vandt tilpasset reglerne, så check med din brugerdefineret for det første.

Service:

1.Returret: Hvis du føler dig ikke tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen. Så lad mig det vide. fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt. Bare hvis i har brug for, bedes du returnere varen til os inden for 3 dage efter du modtager det.

Bemærk venligst: vi vil ikke vende tilbage shipping cost eller ikke tage forsendelsesomkostninger tilbage til mig, medmindre det er vores skyld. Håber du kan forstå dette.

2.Freedback & kontakt os: Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre mig en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger. Din gode feedback er meget værdsat. Hvis du føler, at du ikke kommer til at efterlade mig positiv feedback, bedes du føler dig tryg til at lade mig vide først. Jeg vil give dig en god løsning.

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer, forventer, at vi ud i weekenden.

Mønster Blomst
Materiale Organza
Lejlighed
Model-Nummer cb
Pakke Størrelse 10cm x 15cm x 15cm (3.94in x 5.91in x 5.91in)
Pakke Vægt 0.35kg (0.77lb.)
Enhed Type masse (50 stk./masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer