Nyhed Reduced price!
HIFI Optisk Digital Kabel Længde 1m 2m 3m 5m 10m OD4.0mm TOSLINK-TOSLINK Stik DIY-Gratis Fragt

HIFI Optisk Digital Kabel Længde 1m 2m 3m 5m 10m OD4.0mm TOSLINK-TOSLINK Stik DIY-Gratis Fragt

kr48.24

Ny vare

På lager

Tags: optisk kabel, digital kabel, optisk digitalt kabel, Billige optisk kabel, Høj Kvalitet digital kabel, Kina optisk digitalt kabel-Leverandører.

HIFI Optisk Digital Kabel Længde 1m 2m 3m 5m 10m OD4.0mm TOSLINK-TOSLINK Stik (Model Nr: WHFO-QB130 )

Længde Specifikationer

Black -- 1m;

Red -- 2m;

Hvid -- 3m;

Blå -- 5m

Grå -- 10m

Kabel-ydre diameter: 4,0 mm

Stik Type: TOSLINK-TOSLINK

To ender af denne HIFI fiberoptisk kabel er lavet af en speciel mikro-linse, så er meget fokuseret stråle, den reflekterede stråle væsentligt reduceret i fiber væggen, således at forkorte levering slagtilfælde, selv om den linje, der i sig selv er forvrænget under ekstreme omstændigheder. For at bevare en høj fidelity signaler, den fokuserede stråle kan reducere sendetid forskel, effektivt at reducere den digitale forskel forvrængning, mens mikro-konveks kugle design af optiske input, der kan sikre en tæt forbindelse er forårsaget af forvrængning til et minimum, det er den mest pålidelige digitale transmission medier. Meget udbredt i CD - / DVD - / DAT / LD /Forstærker og andre digitale udstyr, er den bedste garanti for høj opløsning lyd replay.

Funktioner

1. Vedtage internationale avanceret perfluorerede harpiks fiber kerne guide

2. 3,5 mm 24K guldbelagte terminaler

3. Båndbredde er 5-10 gange den normale fiber

4. Ledningen er blød, god fleksibilitet

5. Være mindre end 0.2 dB dæmpning per meter

6. Ren sfærisk hoved end behandling af Japan

7. Gælder for CD -, DVD -, Forstærker osv.

1. Worldwide Shipping (Bortset fra visse lande).

2. Ordrer, der blev behandlet rettidigt inden for 3~5 arbejdsdage efter betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen

6. Vi leverer 4 typer af tjenester som nedenfor

A. Fremskyndet Shipping: DHL, UPS eller Fedex. For hurtigere forsendelse og problemfri transaktion, vil vi ændre rederiet blandt dem. Forventet Leveringstid: 3~7 dage

B. Standard Fragt: EMS, eParket (US) eller DHL Global Mail (Tyskland kun tilgængelig) forventet Leveringstid: 3~7 dage

C. Økonomi Fragt: China Air Indlæg Mail / Parcel, Hongkong Luft Post Mail / Parcel, Sverige Indlæg osv. Forventet Leveringstid: 15~60days

D. Særlige Ruter: russisk Særlig Rute, forventet Leveringstid: 30~ 40days;

Australske Særlig Rute, forventet Leveringstid: 10~ 15 dage;

Told, afgifter og told-relaterede afgifter, ikke er inkluderet i forsendelsesomkostninger . Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Vi vil kontrollere varen grundigt, og sørg for, at den kvalitet, før forsendelse. Hvis nogle uventede problemer, der skete, bedes du kontakte os først.Hvis det er problem med kvaliteten, kan køber indsende argumentere inden for 7 dage efter modtagelse af varen, er køber forpligtet til at levere fotos , video og andre beviser til sælgeren for at identificere sig med. Menneskeskabte beskadiget, købere kan overtage det fulde ansvar.

1) .Køberen returnere os de varer, og er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger, når vi har modtaget de varer ,vil vi sende et nyt produkt til køber og betaler for at sende shipping cost.

2) .Hvis varer (samlet pris inklusive fragt er mindre end 10USD) har problemer med kvaliteten, vi vil sende et nyt produkt i køber næste ordre, såfremt køber ikke planlægger at lave en ny ordre på kort sigt, kan køber betale sende shipping cost og bede om at sende en ny vare.

3). På grund af de skatter problem, køber nægte at modtage varen, køber nødt til at være Ansvarlig for fragt ud og hjem.

1. Et år Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (med den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtig. Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Mærke IWISTAO
Stik Type Stereo
Ydre diameter 4.0mm
Stik Farve guld
Køn Han-Han
Anvendelse DVD-Afspiller,Multimedie,Tv,TV-BOKS,Forstærker
Længde 2m, 3m, 5m, 10m, 1m
Pakke Ja
Pakning Skub Kortet Blister
Stik En Optisk Interface
Type Optiske Fiber Kabler
Stik B Optisk Interface
Model-Nummer WHFO-QB130
Afskærmning micro-linse
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer