Nyhed Reduced price!
1pc Dykkede Fjernbetjening Te LED Mini Lys Bryllup Part Forsyninger juledekoration til Vandpibe Shisha Chicha Nye År

1pc Dykkede Fjernbetjening Te LED Mini Lys Bryllup Part Forsyninger juledekoration til Vandpibe Shisha Chicha Nye År

kr18.33

Ny vare

På lager

Tags: dekorative dekorative, dekoration til jul, dekoration til fest, Billige dekorative dekorative, Høj Kvalitet dekoration til jul, Kina dekoration til fest Leverandører.

Bryllup Dekoration Fjernbetjening Dykkede LED Party Te Tabel Mini-Light Med Batteri Jul Vandpibe Vase nytår Lys

Multi-purpose: -Fest/Begivenhed Belysning (blomster, borddækning, isskulpturer, krystal vaser, etc.) -Ferie Accent Belysning (swimmingpool, dam -, is-spand, springvand, vandfald, osv.) -Hjem Accent Belysning (indikator lys, nat lys, nyhed lys)

Produkt Features: 3stk Super Bright led lys, Mere Lysstærk end 1 eller 2 LED-one Size: 3CM i diameter Runde Form lys base, 2,2 CM høj 2 stk CR2032 batterier installeret , sidste mere end 8 timer. og udskiftelig, Vandtæt Design, ligegyldigt om du bruger det som et papir lanterne lys, eller en i henhold til vase lys... de er velegnet til både. Let at bruge, bare nødt til at vride det lys, vil det, der er aktive på én. Konstant Funktion. Kommer med en hængende krog på bunden , når du ønsker at sætte det på papir lanterner, så Let , at Ingen har brug for en anden komponent, fjernbetjent . afstanden er ca 10Meters Funktion: Twist for at Tænde for strømmen. Bruge den IR fjernbetjening for at tænde/slukke, vælge farver og farve skiftende progams.

Forsigtig :

Enhed er skadelige, hvis de sluges .enheden kan ikke bruges i drikkevarer, Enhed er ikke beregnet til børn under 6 år.Undgå at kigge direkte ind i lampen, når de aktiveres.

Pakken Indeholdt: 1 x 3leds dykkede led floralyte lys 1 x IR-fjernbetjening Batterier medfølger og kan Udskiftes

Produkt Billeder:

Sælger Politik

Kvalitet, Engagement: Vores mål er at gøre længe, bussiness med dig. Vi garanterer, at vores produkter vil opfylde følgende generelle kvalitetskrav: Præcise Oplysninger og Beskrivelser Vi leverer produkter, der er funktioner og specifikationer er i overensstemmelse med de beskrivelser og emballage. Vi stræber efter at give brugervejledninger og klare instruktioner i en ordentlig engelsk. Overholdelse af standarder Vi er omhyggelige med kun at sælge produkter, der er i overensstemmelse med de generelle magt, sikkerhed og andre standarder.

Returnerer : Vi håber, at vores produkter kan tilfredsstille dig ,uanset hvad støtter vi en 1 uge tilbage. Når du modtager varerne, hvis du ikke er helt tilfreds, så kontakt os direkte, så finder vi en løsning, der er bedst for dig. Vi mener, at kommunikation kan løse ethvert problem.

Fragt: 1.Ordrer er normalt sender ud i 24-48 timer efter modtagelsen af din ordre og har bekræftet betalingen . 2.Levering normalt tager mellem 4-7 arbejdsdage for FEDEX ,DHL, 15-45 dage for post forsendelse. men kan tage længere tid (afhængigt af told-og tidspunkter, såsom Jul, mail forsinkelser, osv.). 3.Afhængig af vægt og volumen, og for at undgå forsinkelser fra told-revisioner, der kan være delt i mere end én pakke. Derfor mere end et tracking nummer vil blive givet, en for hver pakke.

Arbejdstid:

GMT+8: 9:00 am - 9:00 pm Online Service For dig.

Offline, kan Du efterlade besked til os, vil svare dig hurtigt, når du tilbage til arbejde.

ØNSKER DIG HELD OG LYKKE!

Glødende Tid 6H
Type bryllup, Fest & Dekorative Lys
Hvordan til at Skifte Twist til at tænde og slukke
Led Antal 1 enkelt led pære
Skær Forsyninger Type Andre Glød Rekvisitter
Batteriets levetid mere end 48 timer
Antallet af Pc ' er 1 stk
Lejlighed Halloween,Birthday Party,Party,Kinesisk nytår,Bryllup,Valentine's Day,Børn,'s Day,Jordens Dag,Far's Day,Tilbage Til Skole,April Fool's Dag,Nye År,Bryllup og Engagement,Påske,Jul,Pinse
Navn Dykkede Vandtæt Mini LED Te Lys
Mærke KITOSUN
Led farve Alle Farver
Model-Nummer EMT-001
Størrelse 1.125"D*1"H
Pakke Størrelse 15cm x 11cm x 15cm (5.91in x 4.33in x 5.91in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer