Nyhed Reduced price!
5D Diamant Maleri Dolphin Bølge Billede Broderi Fuld Pladsen Diamant Cross Stitch Rhinestone Mosaik Maleri Bryllup Indretning B

5D Diamant Maleri Dolphin Bølge Billede Broderi Fuld Pladsen Diamant Cross Stitch Rhinestone Mosaik Maleri Bryllup Indretning B

kr36.41

-10%

kr40.46

Ny vare

På lager

Tags: diamant cross stitch, maleri delfiner, diamant maleri delfin, Billige diamond cross stitch, Høj Kvalitet maleri delfiner, Kina diamant maleri dolphin Leverandører.

BEMÆRK: diamant-maleri, vi sælger her er Semi-færdige

produkt, der IKKE indeholder en RAMME!

Om Farve Forskel

Forskellige typer af computere og skærme, der viser den samme billede lidt anderledes.

Om Størrelsen Afvigelse

En lille størrelse afvigelse er tilladt ved manuel måling.

Vejledning af DIY Diamant Maleri 1. Åbn emballagen og tag ud på lærredet, diamant og værktøjer; 2. Tjek koden antallet af diamanter, og de tilsvarende symbol; 3. Sætte diamanter i plast. Kun afdække de nødvendige areal af den selvklæbende tape, for at undgå støv på andre lim dele; 4. Stick diamanter på det tilsvarende symbol på lærredet med en pincet; 5. Efter alle symbolet for områder, der er holdt med diamanter, justere kanten af diamanter af lineal til at regulere diamanter pænt, og tryk derefter på diamanter korrekt for at gøre det fast; 6. Sæt diamant maleri i en egnet ramme og dekorere dit hus eller give det til andre som en gave. Forholdsregler for DIY Diamant Maleri 1. Læs reference omhyggeligt før operation; 2. Der henvises til den farve bordet, hvis du ikke ved, hvilken farve, der skal bruges; 3. Den samlede harpiks diamant mønster, der skal tages point indersiden af opskåret linje, og derefter separat i stykker, for at sikre, at den samlede effekt. 4. Harpiksen diamant er ikke spiselige, lad ikke børn lege det ind, for at undgå ulykker, såsom at sluge; 5. Tegningen skal holdes rene. Ellers klæbekraft, der vil blive berørt. Du tør det forsigtigt af med en halv våd klud, hvis den er snavset ved skødesløs; Bemærkning: 1. Hvis du ønsker at stoppe arbejdet i et stykke tid, please re-dækker bagsiden papir på lim del for at undgå støv; 2. Hvis du vil rulle op diamant broderi, vær den side med harpiks diamant udad, og den hvide tilbage indad; 3. Hvis du gør lærredet beskidt ved skødesløs, bare tørre den forsigtigt med en halv våd klud; 4. Elementet omfatter ikke en ramme. Unikke Funktioner af DIY Diamant Maleri 1. DIY diamant broderi hjælper dig med at reducere stress, afslappende, følelsesmæssig tilpasning, aktiv tænkning og selvtillid, styrke; 2. DIY diamant mosaik, der kan bruges til at dekorere familiens rum i huset, gør livet mere harmonisk og farverige; 3. DIY produktion, der hjælper dig med at opleve en følelse af præstation, evner, tålmodighed og udholdenhed; 4. Drift trin er enkel, og det tager kun kort tid for dig at fuldføre; 5. DIY maleri diamant er en udsøgt og særlig gave til dine venner og kære at dele og sende gode ønsker; 6. DIY diamant uafgjort er velegnet til de fleste aldersgrupper, fra børn til ældre. I mellemtiden er alle, som familien kan gøre det sammen, deling varm tid til familien. Om Detail-og Engrossalg: Vores virksomhed accepterer, at følgende transaktioner:

- Detail : vi accepterer detail-transaktioner fra alle kunder over hele verden. Vi har ikke set minimum grænse for alle varer. - Engros : vi accepterer engros handel fra alle kunder over hele verden. For at lindre din beholdning pres, partiet er større end eller lig med 2 stykker. Hvis du ønsker en store mængder af engroshandel, bedes du kontakte med os, vil vi diskutere prisen, den tilstand af transport med dig. Vi tror på, at vi vil opnå en tilfredsstillende aftale og win-win-situation. Om Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 30 dage fra leveringsdatoen, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af de produkter, du har købt. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. Feedback: Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 STJERNER hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. VÆR venlig IKKE at efterlade os 1, 2, 3, 4 stjerner, fordi de er lig med negativ feedback. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Antal Farver andre
Bundstoffet Tegninger
Bruger Husstand Essentials / Dekoration
Afslutning Ufærdige,Skal du Håndlavet
Stil Europa
Størrelse 20x27cm, 30x40cm, 40x55cm, 50x70cm, 60x80cm
Ydre Emballage Papirpose
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Indsætte Område Delvis
er tilpasset Ja
Ramme No
Form Tre-dimensionel
Værktøjer Type Værktøjer Sæt
Diamond-Form Pladsen
Mønster Type Dyr,Delfin
Farve Multi
Diamant materiale Pladsen Harpiks Diamant
Materiale Harpiks
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 40cm x 30cm x 5cm (15.75in x 11.81in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer