Nyhed Reduced price!
Bil Læse Lampe, Cover Ramme Indre Bilens Tag Foran læselampe Mat Dekoration Til Hyundai Tucson ix35 2011-

Bil Læse Lampe, Cover Ramme Indre Bilens Tag Foran læselampe Mat Dekoration Til Hyundai Tucson ix35 2011-

kr112.49

-19%

kr138.91

Ny vare

På lager

Tags: tucson dække, lampe ramme, hyundai tucson bil, Billige tucson dække, Høj Kvalitet lampe ramme, Kina hyundai tucson bil Leverandører.

For Hyundai Tucson ix35 2011-2015

Bemærk: tjek venligst formen på din bil samme som vores foto-vis, før køb

Betingelse:100% Helt nye Materiale:Høj Kvalitet ABS mat Omfatter: 4 STK /sæt Lavet i en ISO 9001 facilitet til at sikre en god kvalitet. Nem installation uden brug af værktøj. 3M bilindustrien tape er vedlagt .

Installation metode:

Trin 1:skal du rengøre sted med 50% alkohol for at gøre sikker på, at ingen støv.

Trin 2:fjern 3m lim på bagsiden;

Step3 :varme 3m lim ved at varm luft pistol;(Et tip til at sætte på med de medfølgende 3m tapen er at varme håndtag, og den dækker dette gør limen på tapen mere klæbrig og de vil bo, på for evigt!)

Trin 4:installation af produkter på det rigtige sted ,Behøver ikke at vaske din bil inden for 48 timer.

Produkter · Alle vores produkter er 100% samme som de billeder, hvad du ser, er hvad du får! · Alle de produkter, vi tilbyder, er af høj kvalitet og konkurrencedygtig pris. Drop Shipping · Du kan vise alle vores billeder til dine kunder frit. · Send os din klient 's shipping adresse, når du placere din ordre og fortælle os dine præcise krav (du kan også skrive din klient' s shipping-adresse direkte i din ordre) told · Skat og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. · Vi sender dine pakker som gave, og erklærer, at regningen værdi under $50 til at prøve vores bedste for at undgå at din told gebyr. Returret · Efter du har modtaget pakken, bedes du kontakte os inden for 3 dage, hvis du ikke er tilfreds, eller der er skader i forbindelse med transport. Men du skal give os billeder af dem at bevise det. · Hvis du ønsker at returnere varer, bedes du holde dem i samme stand som den var sendt. Vi vil refundere dig efter vi har modtaget det, men tilbagebetaling, vil beløbet inkluderer ikke forsendelses omkostninger. · Der kan gå op til 5 arbejdsdage for os at behandle dine returnerede varer. Positiv Feedback · Feedback er meget vigtig . · Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, Skrive en god feedback til os, så vil vi gøre det for dig også, og give dig mere rabat på næste ordre. · Hvis du er utilfreds med vores produkter, bedes du behøver ikke give os negativ feedback med det samme. Kontakt os først, vi vil give dig en god løsning. Hvis ikke, Post Negativ feedback er ikke for sent. Kontakt Os · Hvis der er andre problemer, er du velkommen til at kontakte os! Vi vil svare dig så hurtigt som muligt!

Item Bredde 10inch
Bil Model For Hyundai Tucson ix35 2011-2015
Materiale ABS
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Specielle Funktioner Dekoration
Element Type Interiør Lister
Item Højde 2inch
Bil Mærke For Hyundai Tucson ix35 2011-2015
Emne Diameter 2inch
Mærke LARATH
Model Navn For Hyundai Tucson ix35 2011-2015
Model År For Hyundai Tucson ix35 2011-2015
Item Længde 25inch
Element Vægt 0.2kg
Enhed Type Sæt
Pakke Størrelse 25cm x 10cm x 5cm (9.84in x 3.94in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer