Nyhed Reduced price!
1 stykke OD 35-80 Valgfri Gummi-Rulle med Aksel M10* 12 mm slibemaskine Kontakt Hjul med Kuglelejer

1 stykke OD 35-80 Valgfri Gummi-Rulle med Aksel M10* 12 mm slibemaskine Kontakt Hjul med Kuglelejer

kr220.69

Ny vare

På lager

Tags: kontakt hjul, gummi kontakt hjul, gummi slibeskiver, Billige kontakt hjul, Høj Kvalitet gummi kontakt hjul, Kina gummi slibeskiver Leverandører.

Produkt Mix: Stærk slidstærk gummi, Stål stang, 609-2RS (Ø9*24*7) lejer installeret

Størrelse:

Ydre Diameter: 35mm, 50mm, 80 mm ( 3 slags er valgfri, prisen for 1 stk kun )

Bredde: 50mm

Gevind : M10*12mm

Hårdhed: 80A

Vi har andre størrelsen såsom 3/4", 3", 4",6", 8",10",12",14" Diameter, 1", 2", 2 1/2", 3", bredde, og elementer med Savtakket og Solid overflade, pls klik på !

Funktion:

Lavet af Kraftig slidstærk gummi, der arbejder med slibebånd #36-1000 til grovslibning og fin polering

Limet fremragende, med lang levetid

Lav støj, uden vibrationer, sikker drift miljø

Ansøgning:

Rams Bralin Kontakt Hjul tilbyder et komplet sortiment af Kontakt Hjul til at opfylde dine specifikke slibning og efterbehandling behov. Vi fremstille vores Kontakt Hjul til høje standarder for kvalitet og nøjagtighed. Vores gummi Elastomerer er designet til at give lang levetid og pålidelig service!

Ny Kontakt, Hjul, der er almindeligt tilgængelig fra 2" til 14" i diameter. Ansigt bredder er fra 1" til 6", plain eller takkede. Durometers spænder fra 35A, til polering og let slibning, at 90A, for mere aggressiv metal fjernelse. Alle vores Kontakt Hjul er afbalanceret, inden de forlader vores fabrik. Vi kan også custom design og fremstilling af Kontakt Hjul til dine specifikationer, der er skræddersyet til at arbejde med din unikke applikation.

TAK FOR DIT BESØG !

L-Paladin er professionel og berømte leverandør af Slibeprodukter og Slibe værktøjer, der ligger i Dongguan, Guangdong. Vi har engageret os i denne branche i mere end ti år, og vores produktsortiment er meget omfattende. Velkommen til at spørge os til den er færdig løsning, og flere relaterede produkter ! Desuden har vi særlige tilbud til engros !!!

HVORDAN TIL AT PLACERE RÆKKEFØLGE:

Klik på "Køb Nu" knappen, når du placerer en ordre, så vil det føre dig til at afslutte betaling, samtidig med at du kan efterlade besked om de oplysninger, som er vigtige, som du tror. Hvis du har brug for mere end ÉN konto, kan du lægge alle de varer i indkøbsvognen, så betaler alle sammen, så du kan bruge den KUPON, som du kan få det på vores HJEMMESIDE butik

.

Vi foreslår, at Spærrede ( Alipay ) for sikker transaktion. Spærrede er GRATIS, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner. Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til sælger kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

I øjeblikket kan du betale ved hjælp af 1) Kredit Kort 2) Bank Overførsel 3) Moneybookers 4)Western Union 5)Andre Metoder, der støttes af Groendalspark.dk, såsom Visa, Qiwi Wallet, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B og Euro6000. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Groendalspark.dk i fremtiden. Forhør Groendalspark.dk kundeservice for at få flere oplysninger om betaling !

Købers Bemærkninger:

Eventuelle krav om rækkefølge, vær opmærksom på det, når du afgiver ordren, eller efterlad en besked på ordren side !

Vores pris omfatter IKKE nogen told eller skat. Vi plejer at erklære en lavere værdi, for at undgå eller lavere købers skat. PS: DHL eller andre hurtig kan opkræve mere importtolden for nogle Europæiske Lande, såsom Spanien, Tyskland, Frankrig, det Forenede Kongerige, Rumænien, Holland osv., som er ude af vores kontrol, så er det bedre, hvis du vælger e-EMS EMS eller Kina Post Luft Parcel for pakker over 2 KG.

Pakke over 2KG til Rusland, er du velkommen til at vælge Sælgerens Forsendelses Metode, vil vi sende det ved en Særlig linje, som helt sikkert kan spores.

Hvis du vælger DHL, men din adresse er idømt en bøde som fjerntliggende områder med DHL, vi er nødt til at sende den pakke fra Fedex, UPS, TNT, EMS eller Kina Post i stedet, uden nogen ekstra omkostninger eller tilbagebetaling.

Din tilfredshed er vores første prioritet. Vi sætter pris på din positive feedback. Venligst e-mail os, inden de forlader negativ og neutral feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet. Tak !

Grus 80mm Rillede, 50mm Fast, 35mm Solid
Model-Nummer RR03
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Mærke RAMS BRALIN
Type Gummivalsen
Størrelse 80*50mm, 50*50mm, 35*50mm
Pakke Størrelse 18cm x 18cm x 6cm (7.09in x 7.09in x 2.36in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer