Nyhed Reduced price!
Mænds Ægte Læder, Koskind mode Rejse Brystet Pack Sling Back Pack Riding Cross Krop Messenger Enkelt skuldertaske

Mænds Ægte Læder, Koskind mode Rejse Brystet Pack Sling Back Pack Riding Cross Krop Messenger Enkelt skuldertaske

kr152.83

-26%

kr206.53

Ny vare

På lager

Tags: mode skulder tasker, Skulder Tasker, enkelt skuldertaske, Billige mode skulder tasker, Høj Kvalitet skulder tasker, Kina enkelt skuldertaske Leverandører.

Ideel til rejser, arbejde, skole,vandring, camping, cykling og andre udendørs aktiviteter; at Vedtage en Skulder rem design, den taske som kan fungere som en Kiste taske/ Messenger skuldertaske til brug; Materialer: Ægte læder(Første lag Okseskind); Størrelse: 17cm(W)*5,5 cm(D)*32cm(H)(6.7*2.1*12.6"); Justerbar skulderstrop: 120 cm(47.2") ca Vægt: 450g ca; Color: Sort, Kaffe, Kvantitet: Én; Note: Manuel måling, kan der være 1-3cm afvigelse Note: Belysning, display og andre faktorer kan forårsage FARVE SKYGGE, bedes omfattende billeder og tekst beskrivelser til at bestemme! Meget godt produkt, må du ikke gå glip af det!!

Flere Billeder og Detaljer

Shipping Service

Alle produkter, der vil være forsøger at skibet inden for En arbejdsdag efter modtagelse af betaling. Alle produkter, der vil være bedst testet/kontrolleret, godt pakket og i god stand, før afsendelse. Vi er i Kina, og vi sender til hele Verden, undtagen nogle Udelukket Lande Købere' Oplysninger: Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter, og håber du kan forstå.

I tilfældet, hvis du ikke får pakken til tiden, eller vores produkt, kommer med et problem, eller vores produkt ikke som din forvente , osv, bedes du ikke bekymre dig, bedes du kontakte os via eBay besked som eBay anbefale for yderligere hjælp, vi vil besvare din besked og løse eventuelle spørgsmål så hurtigt som muligt, og vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed .

Betaling Politik

Vi kun skib til Paypal bekræftet adresse, så sørg for din leveringsadresse, både på eBay og Paypal er opdateret.

I tilfælde, hvis du ønsker at ændre forsendelsesadressen, bedes du give os den nye adresse ved besked hurtigst muligt efter, at dit køb orden.

Kunden Tilfredsstillende

Mit mål er at gøre sikker på, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os. Tjek venligst pakken og post omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med dit køb, skal du ikke hasitate til at kontakte os først, før de forlader dårlige feedback, vi vil løse det problem, at tilfredsstille dig. Hvis det ikke noget problem, venligst forlade os 5 Stjerne () positiv feedback.

Element Type Håndtasker
Model-Nummer Ingen
Udvendig Solid Taske
Antal Håndtag/Remme Single
Lejlighed Alsidig
Køn Mænd
Mærke ETONWEAG
Indretning Indvendig Lomme Slot
Vigtigste Materiale Ægte Læder
Håndtasker Type Skulder Tasker
Ægte Læder Type Ko læder
Mønster Type Solid
Hårdhed Blød
Form Boks
Stil Årgang
Lining Materiale Polyester
Dekoration Ingen
Typer af tasker Skulder & Crossbody Tasker
Lukning Type Lynlås
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.45kg (0.99lb.)
Pakke Størrelse 17cm x 55cm x 32cm (6.69in x 21.65in x 12.60in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer