Nyhed Reduced price!
BIMUDUIYU Mænd Sko luksus Mærke Flettet Læder Casual Kørsel Oxfords Sko Mænd Sko Mokkasiner italienske Sko til Mænd Lejligheder

BIMUDUIYU Mænd Sko luksus Mærke Flettet Læder Casual Kørsel Oxfords Sko Mænd Sko Mokkasiner italienske Sko til Mænd Lejligheder

kr191.88

-49%

kr383.75

Ny vare

På lager

Tags: sko mærke mænd, sko til, sko til mænd, Billige sko mærke mænd, Høj Kvalitet sko til, Kina sko til mænd Leverandører.

Velkommen til vores butik

Nyd din shopping her!

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig. Normalt vil vi levere varer i 3-5 dage. Hvis skoene har brug for specialfremstillede eller er out of stock midlertidigt, det tager lidt længere tid.

Vis i forskellige vinkler

Farve display

Black

Blå

Grå

Fod mønster skærm

Forsendelse Groendalspark.dk vil tjekke din kredit kort, og det vil tage 24 timer. Så Varer vil blive afsendt inden for 3-5 arbejdsdage. Sending vil blive udvidet på Kinesiske Helligdage. For køber, der ikke har nogen at købe poster, pls omhyggeligt kontrollere din kontakt info til at undgå de fejl, der sker. EMS 4-7 dage, nogle gange 7-10 dage for fjerntliggende områder. DHL 3-5 arbejdsdage, undtagen i weekenden. Kina Post, luftpost, normalt ankommer i 15-30 arbejdsdage, nogle gange for told-og vejrforhold, problemer eller fjerntliggende områder, vil det være op til 30-60 dage. Told, Som told gebyr, det afhænger af din lokale told-politik. Når vi arrangere forsendelse af din ordre, nogle gange er det virker, nogle gange er det ikke. Men vi vil gøre vores bedste, og spare nogen anstrengelser for at hjælpe dig. købere svar til alle told eller MOMS. Exchange Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder med den bedste kvalitet, som vi kan. Hvis en defekt eller et problem med kvaliteten af de varer, du får, kan du sende det tilbage inden 5 dage modtager du med det oprindelige condtion for en ombytning eller tilbagebetaling, og når vi har modtaget de varer, vi kan sende en ny til dig eller få en restitution. Men køber vil få ansvaret for den videre fragt gebyrer. Feedback er Din tilfredshed og positiv feed back er meget vigtigt for os. Pls lad positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores vare-og service. Hvis du har nogen problemer med vores vare eller tjeneste, pls kontakte os først, før du bekræfter modtagelsen og forlade negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice!

Lining Materiale PU
Sko Type Loafers
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Sæson Forår/Efterår
Indersål Materiale PU
Stil Business Casual
Navn På Afdeling Voksen
mode mænd sko Trendy stil
casual sko Oxford Sko Til Mænd
Model-Nummer Stor størrelse casual sko
Læder Mænd Sko Afslappet Mænd's Sko
Ydersål Materiale Gummi
Øvre Materiale PU
Størrelse 6.5,7,7.5,8,9,9.5,10,10.5,11,12,12.5, 38-48
Funktioner Massage -, stød -, lys
Funktion Vandtæt,Åndbar,Højde Stigende,Massage
Element Type casual sko
Mænd sko Mænd's flats mænd casual sko
Lukning Type Slip-On
Platform Højde Lav hæl (1-3CM)
Mønster Type Solid
Farve Blå/Sort/Grå
Sko Størrelse 6.5, 7, 7.5, 8, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 12, 12.5
Mærke BIMUDUIYU
Pakke Størrelse 35cm x 20cm x 12cm (13.78in x 7.87in x 4.72in)
Enhed Type Par
Pakke Vægt 0.85kg (1.87lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer