Nyhed Reduced price!
Hyaluronsyre Syre Indsprøjtning af Gel RF Ultralyd Opstrammende Løfte Stramme Anti Aging Facial Krop Tidløs Anti Rynker 1000ml

Hyaluronsyre Syre Indsprøjtning af Gel RF Ultralyd Opstrammende Løfte Stramme Anti Aging Facial Krop Tidløs Anti Rynker 1000ml

kr279.54

-4%

kr294.25

Ny vare

På lager

Tags: rynker hyaluronsyre, syre malerier, rynket hovedbund, Billige rynker hyaluronsyre, Høj Kvalitet syre malerier, Kina rynket hovedbund Leverandører.

Hyaluronsyre Gel Ultralyd Injicere Opstrammende Løfte Stramme Anti Aging Facial Krop Tidløs Dedikeret Gel Anti Rynker

Produkt features:

Sikker og effektiv på Tværs af Forbundet, Hyaluronsyre syre indsprøjtning af gel

*Bemærk venligst, ved dette er for ULTRALYD INJEKTION. På hudens overflade ,som IKKE er egnet for under huden,IKKE egnet til nål injektion.

Hvis du ønsker ved at reducere rynker og linjer, Hyaluronsyre gel ultralyd injektion kan være et godt valg.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hyaluronsyre er et naturligt stof, der findes i din krop. Høje koncentrationer findes jeg bløde bindevæv, og i den væske, der omgiver spise øjne. Det er også i nogle brusk og fælles væsker, samt hud væv. Hyaluronsyre Injektion er oversat og omformuleret og nu er blevet en af de mest populære tidligere for injicerbar fyldstoffer. Når denne gel er sprøjtet ind, det virker som en oppustet pude til at støtte ansigtet strukturer og væv, som har mistet volumen eller i en elasticitet på grund af at den normale aldring.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hyaluronsyre gel injektion også bragte vand til overfladen af huden for at holde på det ser frisk og smidig.Jeg de sidste par årtier, forskellige syntetiske tidligere af hyaluronsyre er blevet udviklet og anvendt til at korrigere lidelser inden for reumatologi, oftalmologi, og sår erstatning. Blot for nylig, syntetiske tidligere af hyaluronsyre er ved at blive fremstillet til brug jeg ansigt augmentation.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingredienser:

kollagen, tang-ekstrakt, hyaluron syre, vindruekerneolie essens,Vand, glycerol, propylenglycol, hyaluronsyre, vindruekerneekstrakt

Vægt: 1000ml

Holdbarhed: 2 år

1. Ordrer vil blive behandlet og afsendt inden for 24-48 timer efter betaling er klar. 2.Fortæl os om at spise nuværende adresse, efter på din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er rettelser. 3. Gratis Fragt: Alle varer med gratis forsendelse, vil blive sendt af vores egen shipping metode, der tager 7-25 hverdage om at komme frem, afhænger af det land.For Brazil vil op til 60 dage nogle gange. 4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, jeg fortoldningen. Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden. Hvis du ikke modtager den vare, som jeg tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil vi hjælpe grave med at spore det. 1.Vi accepterer Spærrede betaling, og skal være modtaget inden for 3 dage fra købsdatoen. 2.VIGTIGT! LÆS VENLIGST! Køber har selv ansvaret for importafgifter, som er tilpasset gebyrer og afgifter, hvis der er nogen. Skal du tjekke med dit lands brugerdefinerede office på at afgøre de ekstra omkostninger pålægge varen før du køber. 3.Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvar for forsendelse service.

1.Vi tilbyder 14 dages returret. Kontakt os venligst inden for 14 dage t fra den dato du modtager din bestilling, hvis du har nogen problemer med produktet, og vil gerne vende tilbage.

2.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din Groendalspark.dk ID.

3.Vi vil refundere DIN FULDE BETALING efter modtagelse af varen jeg dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4.Køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping cost.

Vi stræber efter i vores kundetilfredshed på bedst mulige. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores service specialister 24 Timer i Døgnet, 7 Dage om personlige. Vi vil svare grave så hurtigt som muligt. Hvis der ikke svar inden for 24 Timer, bedes du tjekke din spam i din mail-box.

Vi sætter stor pris på din POSITIVE feedback. Bemærk lad IKKE negative feedback, uden ved at bede om hjælp. Vores mål er at give et højt serviceniveau, normalt så vil vi gøre vores bedste for på at løse ethvert problem, du har.

Vær venlig IKKE på at forlade negativ eller neutral feedback, hvis du ikke har modtaget post i 30 dage, fordi vi har nævnt den shipping tid gentagne gange.

Vi opretholder høje standarder for excellenceand stræbe efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtig for os. Vi anmoder om, ved du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse spise problemer.

Model-Nummer andre
Bruger Ansigt
Funktion Anti-Aging
Køn Unisex
Ingrediens Vc ve ,hyaluronsyre
NETTO VÆGT 1000ml
Element Type Creme
Enhed Type Kg
Pakke Størrelse 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Pakke Vægt 1.6kg (3.53lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer