Nyhed Reduced price!
YECHNE russisk, mongolsk Naturlige Silver Fox Fur Skullies Hat Med Hele Fox Tail Vinter Bløde Huer Hatte

YECHNE russisk, mongolsk Naturlige Silver Fox Fur Skullies Hat Med Hele Fox Tail Vinter Bløde Huer Hatte

kr600.70

Ny vare

På lager

Tags: beanie hue, skully hat, hat hat, Billige beanie hue, Høj Kvalitet skully hat, Kina hat hat Leverandører.

YECHINE russisk, mongolsk Naturlige Silver Fox Fur Skullies Hat Med Hele Fox Tail Vinter Bløde Huer Hatte

Varm tip om ægte pels produkt: 1.Om flydende pels: Der er nogle flydende pels af varer når du modtager dem, kan du ryste dem eller blæste dem af luft-blæser til at undgå flydende pels faldt på din krop. 2.En kamp rengøring ægte pels produ ct:

Ægte pels produkt er ikke egnet til vask,vil du bedre todry-ren, hvis du har brug for cleanthe

bedste måde at tage det til en professionel vask butik for at vaske det.

3.Om Kromatisk Aberration: Alle de billeder af varer, der er professionelle fotografer,og baseret på kontrast materiale omhyggeligt justeret, så vidt muligt i overensstemmelse med den fysiske.På grund af de forskellige lys vises, er den farve, der er forskellig forståelse af forskellige mennesker.Det er svært at undgå den kromatiske aberration.Denne form for problem, der ikke hører til problemer med kvaliteten. Til at følge os, bedes du 1) Tilføje denne vare til ønskeliste; 2) Bogmærke vores shop; 3) Og dele det til dine venner. Shipping meddelelse: 1) Hurtig metoder nogle gange kan have brug for dig til at hjælpe med fortoldning spørgsmål. 2) leveringstiden er kun groft anslås, at nogle lande kan det tage længere tid. Den shipping tid refrence,kan du tjekke. Shipping Metoder for pris Forventet Leverings Tid er fra China Post Almindelige Lille Pakke 15-60 dage China Post, der er Registreret luftpost 5-200 15-60 dage epacket 5-200 10-18 dage EMS ≥ 200

10-25 dage DHL / FedEx / Aramex / UPS ≥ 500 5-10 dage

Bemærk:da vi ikke kan kontrollere den shipping tid,nogle gange er det varer, der har nogle problemer på den måde, at dit land,skal du ikke bekymre dig,det er snavset,vent nogle dage,eller kontakt os direkte,vil vi tjekke det for dig.

Om feedback:

1.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade os en 5 stjernet feedback,din fedback er meget vigtigt for os.

2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter,bedes du kontakte os,vil vi levere en god serveice for dig,vi tror, at alle problemer kan

løses, hvis vi conmmunicate med hinanden. Betaling: •Vi accepterer alipay her. •Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

Model-Nummer YN010
Mærke YECHNE
Stil Casual
Køn Mænd
Navn På Afdeling Voksen
Materiale fox fur
Element Type Skullies & Huer
Mønster Type Solid
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakke Vægt 0.26kg (0.57lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer