Nyhed Reduced price!
Idolish7 Nanase Riku Cosplay Kostume, Perfekt Tilpasset til Dig !

Idolish7 Nanase Riku Cosplay Kostume, Perfekt Tilpasset til Dig !

kr484.29

Ny vare

På lager

Tags: cosplay kostume, brugerdefineret cosplay kostume, kostume, Billig cosplay kostume, Høj Kvalitet brugerdefineret cosplay kostume, Kina kostume Leverandører.

Før du placerer en ordre.

1:du Bedes i henhold til størrelse tabel for at vælge en passende størrelse.Hvis der ikke findes en passende størrelse,giv os din målinger,vi kan skræddersy til dig.Hvis størrelsen er for stor,vil Det have tilpasset gebyr.

2:sørg for, at din adresse er korrekt.

3. Transport kan lidt langsom til tider,bedes forberede dit kostume på forhånd.Hvis du har den leveringstid, bedes du fortælle os, når du placerer en ordre.

4. Vi er håndlavet,så vi har brug for omkring 7-10 arbejdsdage til at gøre costume,hvis kostume er svært at foretaget,kan have brug for mere tid.Hvis din plan dato haster,bedes du kontakte os først, før du placerer en ordre .

Kostume omfatter:

frakke,kappe,bukser,skjorte,bælte,handsker,hat

Størrelse Chart

Efter -salg service

Forsendelse: nogle gange vil der travlt på transport,så det kan lidt langsom.Men skal du ikke bekymre dig,bare kontakte os for at udvide de køber tid.Vi vil også kontakte hurtig til at hjælpe dig med at finde din pakke.Hvis det tabte,vil Vi sende det til dig igen, eller give dig fuld tilbagebetaling.

Kvalitet : Når du får costume ,Hvis der er nogen spørgsmål med det,bedes du kontakte os først,og tage fotografier,vil vi bekræfte det.Hvis der er sikker på har nogle spørgsmål,vil vi give dig en delvis tilbagebetaling, som compensastion,eller du kan sende det tilbage ,vil vi give dig fuld tilbagebetaling.

Størrelse: sørg for, at dine størrelse er korrekt,at vi gør kostume accordding til den størrelse, du giver os,hvis du giver den forkerte størrelse,du kan ikke bære det, når du får det.Så kontakt os,vi kan bytte til dig.Men du skal betale fragt for at sende.

Feedback

Din feedback er meget vigtig for os,hvis du er tilfreds med costume, du har modtaget,kan du efterlade en 5-stjernet positiv feedback.Hvis du ikke er tilfreds,bedes du kontakte os først,vi vil beskæftige os med det, og give dig en tilfredsstillende løsning.Tak skal du have.

Størrelse XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS
Materiale Uniformer
Kilde Type Animationsfilm
Komponenter vest,tilbehør,bukser,hat,skjorte,bælte,slips,handsker
Mærke cosersuki
Køn Unisex
Navn På Afdeling Voksen
Model-Nummer DT072101
Kilde Idolish7
Til Særlig Anvendelse Kostumer
Tegn Nanase Riku
Element Type Sæt
Enhed Type Sæt
Pakke Vægt 1.78kg (3.92lb.)
Pakke Størrelse 40cm x 30cm x 15cm (15.75in x 11.81in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer