Nyhed Reduced price!
Fabrikken direkte buy 360 magnetiske lys håndtag, permanent hårfjerning instrument, særlige håndtag, skønhed instrument håndtag

Fabrikken direkte buy 360 magnetiske lys håndtag, permanent hårfjerning instrument, særlige håndtag, skønhed instrument håndtag

kr2 640.84

Ny vare

På lager

Tags: håndtag lys, instrument lys, Billige håndtag lys, Høj Kvalitet instrument lys.

BM Laser Technology Co.Ltd er et selskab, der er specialiseret i saling skønhed maskine, instrument, og vi er i kø i flere år ,har flere års erfaring , vores produkter er lavet af elegante materialer og forskellige stilarter for at møde mange lande'requirements. vores vigtigste produkter er skønhed maskine og tilbehør, såsom: IPL laser machine og dele. E-let maskine ,laser tatovering fjernelse maskine tilbehør, foto-foryngelse tilbehør, og Virksomheder med en stærk, rimelige priser, fremragende service, og en række virksomheder til at etablere et langsigtet samarbejde, virksomheden hjerteligt velkommen til nye og gamle venner til at besøge, studere, business!

Kort introduktion af 360 permanent permanent magnetiske hårfjerning instrument

Produkt beskrivelse:

1.Navn: 360 permanent permanent magnet hårfjerning instrument håndtere.

2.dette afsnit er permanent hårfjerning, E-maskinen, custom håndtag.

3.i processen med at bruge, skal du være opmærksom på, at linse rengøring. Hvis der ligger støv og snavs, der er knyttet til det, kan du tørre det af med en alkohol-podning. Beskytte objektivet, og tør det af med professionelle værktøjer.

4.spot size:15*50

5,lampe:UK lampe

Handling princip:

Magneto-optisk er en intelligent, ikke stripping hudens genopbygning system med huden køling teknologi og multi-band intenst pulserende lys behandling teknologi. Magneto-optiske kombinerer disse teknikker med intelligente, målrettede behandlinger til forskellige hudtyper, og patienter med forskellige hudproblemer. I den fuldstændige beskyttelse af overhuden (hud-cooling-teknologi), kan opdeles som pigment pletter i epidermis og dermis unikke ved hjælp af magneto-optiske teknikker (såsom: zygomaticofacial naevus fuscoceruleus osv.), den dermal papilla dele af kollagen væv og hårsækken maksimal energi til at fokusere på læder. Princippet i den selektive lys og varme med magneto-optiske kan øge virkningen af foryngelse, fregne fjernelse og alopeci fjernelse og nemt at genopbygge huden og fjerne hår uden tydelige smerter og bivirkninger

Funktionelle egenskaber:

Behandling håndtag har to optiske filtre på samme tid, det filter rør og filter plade, og så mange som syv filter stykker dække den række af lysterapi.

Terapeutisk interval:

1.permanent hårfjerning: permanent at fjerne overskydende hår fra kroppen (arme, ben, armhuler, ansigt, bikini, hårgrænsen)

2.tage pletter: arvelige fregner, chloasma, solskoldning, senil plak, dermale patches, og nogle af pigmentering.

3.fjerne røde blodlegemer: de forskellige årsager til de røde blodlegemer, røde ansigt, erytem, hud og hår follikelstimulerende keratinization efter udtynding af hud og små bogstaver.

4.øm hud: tandblegning, fjerner gule, formindske porer, fjerner hudorme, rynker, og forbedrer hudens funktion.

5.bryst: på grund af amning eller med alder og atrofi, sagging bryster, for at gendanne den oprindelige tilstand af 70-80%.

Henvisninger til klinisk anvendelse:

1. hvad er magneto-optiske skønhed?

På nuværende tidspunkt er den mest avancerede high-tech skønhed poster, fremme anvendelsen af magnetiske crystal princippet af intenst pulserende lys selektive photothermolysis og stimulation, direkte i henhold til overfladen af huden, fregne, acne, hårfjerning for at opnå kosmetiske resultater uden at skade under huden.

2. hvad er magneto-optiske foryngelse?

Magneto-optiske foryngelse-teknologien er en innovativ teknologi, der kan bruges til at løse en bred vifte af godartede modermærker, såsom hud, acne Indien, senil plak, porer, uanstændigt blodkar eller andre pletter og fjerne overskydende hår. For at opnå tilfredsstillende kosmetiske resultater for patienter, det giver sikker, non-invasive metoder til at rumme forskellige hudlidelser. Denne metode kaldes magneto-optiske foryngelse.

3.magnetisk hudforyngelse, fjernelse af hår

IPL foryngelse er en ikke stripping dynamisk metode, som giver non-invasive metoder til at tilpasse sig til forskellige hudlidelser. Så det er sikkert og effektivt uden at skade huden. Den særlige spektrum puls lys kan trænge gennem huden og hårsækken direkte magnetiske lys hårfjerning instrument start, brug af hårsækken melanocytter til bestemte bølgelængder af lys absorption, således at håret papilla producere pyrolyse, selektiv destruktion af hår papilla, for at undgå at skade omkringliggende væv og for at opnå effekten af fjernelse af hår, og på samme tid opnå en foryngelse effekt. Fordi det sved kirtler er inden for en afstand af hårsækkene, og der er ingen melanocytter i sved kirtler, svedkirtler er ikke skadet, og de ikke påvirker kroppens sved.

Spærrede er vores foretrække betaling metode, vi også acceptere forskellige betalinger som nedenfor:

1 . Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres via sikker betaling eller SPÆRREDE.

2 . Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3 . Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Hvis der er et problem omkring betaling,pls velkommen til at kontakte os.

1. World wide shipping. (bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.

Gældende objekter Skønhedssaloner, maskinfabrikker og brugergrupper
Boder Midt-grade
Model-Nummer BM-CG-001
Funktion Magneto-optiske permanent hårfjerning
spec. Glas film Bølgelængde på 640nm
Produkt Navn 360 Laser hair removal håndtag
Størrelse 110cm
Materiale andre
Xenon-lampe Oprindelse UK
Oprindelse Kina
Pakke Vægt 2.1kg (4.63lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 55cm x 40cm x 15cm (21.65in x 15.75in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer