Nyhed Reduced price!
Universal Særlige Ekstra Lange ISO Ledningsnet 6M Kabel Til BMW E38, E39, E46, E53 Bil DVD ' en kan anvendes sammen med de fleste OEM-modeller

Universal Særlige Ekstra Lange ISO Ledningsnet 6M Kabel Til BMW E38, E39, E46, E53 Bil DVD ' en kan anvendes sammen med de fleste OEM-modeller

kr377.01

-18%

kr459.77

Ny vare

På lager

Tags: iso-ledningssæt, iso-sele, wire harness, Billige iso-ledningssæt, Høj Kvalitet iso-sele, Kina wire harness Leverandører.

universal Særlige Ekstra Lange ISO Ledningsnet 6M Kabel Til BMW E38, E39, E46, E53 Bil DVD ' en kan anvendes sammen med de fleste OEM-modeller

Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING.

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. Porto-og ekspeditionsgebyr ovenfor ikke omfatter enhver fjerntliggende område gebyr.Der vil være en ekstra US$40.00 fjerntliggende område gebyr.

du kan tjekke fjerntliggende område fra denne web : http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den forventede tidsramme, skal du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

Import Skat

Vi er IKKE ansvarlige for NOGEN import skat, told gebyr, eller told-forsinkelse. Hvis pakken vende tilbage til os på grund af købers afvisning af at betale ovennævnte gebyr, vi ville IKKE gensende pakken, indtil køberen fuldføre disse gebyrer og betale ALLE vende tilbage, og send omkostninger. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe vores kunder til at minimere risikoen for at betale de skatter,

Garanti og returret 1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, VIL VI IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af køber.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi forbeholder os ret til at afvise returnerede varer eller fratrække en 20% genindsætning gebyr, hvis de har tegn på installations -, bruger-misbrug eller ikke er i en gensælges tilstand, når den returneres.

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!

Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os neutral/negativ feedback eller åbne en tvist, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Model Navn CAB001
Element Type Kabler, Adaptere & Stik
Specielle Funktioner 17 PIN-KODE / 40 PIN-KODE
Mærke JSTMAX
Interface ISO
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer