Nyhed Reduced price!
Dobbelt-Sidet Pop-Ud Musselin Baggrund Mat Sammenklappelig Baggrund Ikke rynke Vaskbar Fotografering Baggrunde Medfølger 5 X 6.5ft

Dobbelt-Sidet Pop-Ud Musselin Baggrund Mat Sammenklappelig Baggrund Ikke rynke Vaskbar Fotografering Baggrunde Medfølger 5 X 6.5ft

kr444.56

-26%

kr600.76

Ny vare

På lager

Tags: musselin baggrund, sammenklappelig baggrund, musselin baggrund fotografering, Billige musselin baggrund, Høj Kvalitet sammenklappelig baggrund, Kina musselin baggrund fotografering Leverandører.

Profil af produktet:

· Demension: 1.5X2m (5 "x 6.5')

· * * * Indhold: Dobbelt-sidet baggrund, 1x etui

· Absorberer Lys: Lavet af Polyester, Bomuld for ikke reflekterende egenskaber

· Nem Transport og Opbevaring: Skjuler nemt at passe ind i den medfølgende taske

· Understøtter Portræt & Landskab optagefunktioner: Velcro montering af løkkerne i begge sider til orientering kontrol, fjernelse skydning området grænser

Dobbelt-Sidet Sammenklappelig Pop Out Baggrund Panel giver dig fuld fleksibilitet til dit studie placering og din ønskede baggrund. Dette polyester bomuld er den ultimative portræt værktøj, der giver to farve og mønster muligheder for flere ser i samme skyde ved bare at vende det til den anden side. Rammen springer åbne i bare få sekunder, hvilket gør oprettet utroligt nemt. Det er også folder let i sin oprindelige form og glider ind i den medfølgende lynlås bæretaske, der er kompakt og perfekt til opbevaring eller på rejse.

Venlig påmindelse :

Som tilpassede

Brugerdefineret baggrund betyder, at brugerdefinerede størrelser og billeder, vi har 1.5X1.5m runde og 1.5X2m rektangel.

Vi lover at tilbyde de mest overkommelige og konkurrencedygtige priser, trendy, højeste kvalitet baggrunde med den HURTIGSTE ekspeditionstid på markedet!

A B O U T U R B A C K D R O P S

Vores baggrunde er trykt på mat, stærke, holdbare, rivefast vinyl hjælp af ikke-forurening i trykfarver og state of the art teknologi. De er bærbar nok til at tage på location. Når du er færdig med din fotosession, blot rulle op baggrund for en enkel og nem opbevaring!

Glem ikke, at disse baggrunde ikke kan være vaskbart. men vi har et andet vandtæt lærred baggrunde.kontakt os, hvis du har brug for.Husk, at hver computer skærm er kalibreret forskelligt. Farverne kan være en smule anderledes i person.

Hvis din baggrund sker for at krølle eller rynke, lægge eller hænge hjemme i 24-48 timer.også, Varme det med et strygejern på bagsiden af elementet, så det bliver glat igen.

Feedback

Venligst forlade mig en 5 stjernet positiv feedback, hvis du er tilfreds med det, når du modtager varerne. Hvis du har nogen spørgsmål, Bedes du kontakte os. Jeg vil svare inden for 24 timer og prøve mit bedste for at reso l ve nogen problemer.

Mange tak!

Fordel problemfri
Type Spray Malet
Karakter Nyfødte baby, Børne's billeder, Fotograf
Pakke Ja
Størrelse (mm) ZA01-1.5X2m, ZA02-1.5x2m, ZA03-1.5x2m, ZA04-1.5x2m, ZC01-Sort og hvid, ZC02-Grøn og Blå, Tilpasset Farve
Oxford Stof Ingen rynke Vaskbar
Tema Jul baggrund,Børn, baggrund
Mærke MEHOFOTO
Materiale Musselin
Anvendelse Foto studio,billeder, fotografering baggrunde
Stil Børn
Søgeord fotografering baggrunde
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 2.5kg (5.51lb.)
Pakke Størrelse 70cm x 70cm x 5cm (27.56in x 27.56in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer