Nyhed Reduced price!
Top Finel Solid Mørklægning Gardiner til stuen, Soveværelset, Fløjl Stof til Gardiner er Vinduet Behandlinger, Cortinaer Forhæng Børn

Top Finel Solid Mørklægning Gardiner til stuen, Soveværelset, Fløjl Stof til Gardiner er Vinduet Behandlinger, Cortinaer Forhæng Børn

kr55.11

-45%

kr100.23

Ny vare

På lager

Tags: stof tiger, gardiner indien, gardin stof grå, Billige stof tiger, Høj Kvalitet i gardiner indien, Kina gardin stof grå Leverandører.

1

Dette mørklægningsgardiner panel er perfekt til at få en god nats søvn med sit solide, termisk isoleret materiale, perfekt til at blokere for lys og tilføjelse af varme. 5 typer af gardin overskriften for dit valg, det gardin-panelet er let at installere. FN ' s LIGHT CONTROL - mørklægningsgardiner, kan blokere op til 85% af lyset for en sund søvn. Disse gardiner vil hjælpe dem dagen sveller for at få den afslapning, som de har brug for i det mørke, som de har brug for. I stedet, hvis du planlægger at bruge dem i din stue, de vil garantere, at intet lys kommer i til at ødelægge dit hjem teater, film aften. NOISE CONTROL - Top Finel 's mørklægningsgardiner er i stand til at filtrere ca 20% af den udvendige støj fra at komme ind i rummet. W dagen sveller har brug for at få så meget hvile som muligt, det kan være ekstremt frustrerende at høre støj udefra i løbet af dagen. Energieffektiv - TopFinel s Mørklægningsgardiner hjælpe med at holde varmen i rummet om vinteren, og de vil afspejle varme ud af rummet i løbet af sommeren. Begge disse vil sikre, at du ikke spilder ekstra penge på varme eller køling, som ikke behøver at blive brugt. Du kan se en reduktion i din el-regning på op til 20%.

• Solgt af: 1 panel(pc ' er) mørklægningsgardiner. Hvis du ønsker at købe 1 sæt gardiner som på billedet, Pls vælge 2 paneler(stk) • Tieback,kvast,perler,kroge er ikke indeholde • Størrelse: Acceptere Custom ( hvis du ikke kan finde den størrelse, du ønsker, pls velkommen til at kontakte os.) • Materiale: Velvet • Mønster: Soild • Vindue Behandling Header Type: Grommet, Stang Lomme, Tab Top, Bånd, Kroge, Trækkes Plisseret Bånd • Stof Pleje: Vaskes • Tips: For at rette fylde, paneler skal måle 2-3 gange bredden på dit vindue. • På grund af lys-og tv forskel,at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder • tillad 1-5cm devition på grund af den hemming.

Mønster Almindelig
Stil Mørklægningsgardiner, Nat Gardin Moderne, Tykke, Solide/Almindelig, Solid
Mærke Topfinel
Gældende Vindue Type Alle Typer af Vinduer
Farve Blågrøn, Sort, Brun, Chokolade, Grå, Bordeaux
Model-Nummer CL060
Vindue Behandling Header Type 1 Grommet, Stang Lomme, Tab Top
Mønster Type Solid
Værelser Stue, Soveværelse, Børn/Børn, Værelse, Køkken
Bruger Hospital,Cafe,Hotel,Kontor,Hjem
Funktion Mørklægning
Oprindelsesland Kina
Behandling 2 Grommet, 3 Stang Lomme, 4 Bånd til Kroge, 5 Træk Plisseret Bånd
Størrelse Custom
Vindue Behandling Header Type 2 Tape til Kroge, Træk Plisseret Bånd
Type Spænde - /Tube Gardin
Materiale Fløjl Stof
Technics Vævet
Åbning og Lukning Metode Venstre og Højre Biparting Åben
Format Ikke
Indeholder 1 Panel(pc ' er) mørklægningsgardiner
Behandling Tilbehør Omkostninger I prisen
Produkt Features Blok op til 85% af lys og 100% UV, Termisk Isoleret,Allergivenlige
Beliggenhed Vindue
Installation Type Loft Installation
Stof Pleje Maskinvask
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer