Nyhed Reduced price!
EverShine,Blomster Serien,Diamond Mosaik,Maleri,Kits,Hobby og Håndværk Gave,DIY,5D,Diamant Broderi,Korssting,Orkidé Mønster

EverShine,Blomster Serien,Diamond Mosaik,Maleri,Kits,Hobby og Håndværk Gave,DIY,5D,Diamant Broderi,Korssting,Orkidé Mønster

kr25.75

-29%

kr36.78

Ny vare

På lager

Tags: diamant mosaik, diamant broderi, gave gaver, Billige diamond mosaik, Høj Kvalitet diamond broderi, Kina gave gaver Leverandører.

Kære DIY-entusiaster! Hver gang du vælger EverShine er den tillid og vi vil altid glem ikke den entusiasme og ansvar. du kan DIY dit eget foto med din familie, og til sidst sætte det i en ramme på væggen i dit hus eller give det til andre som en unik og mindeværdig gave! Bare placere ordre, og sende dit foto til os, og vi vil give dig en perfekt diamant broderi af et billede, du ønsker! Du er nødt til at vide, diamond malerier, vi sælger, er af god kvalitet, er det vores hensigt er at give forbrugerne mulighed for at få den mest udsøgte diamant maleri. Så vær ikke blindt forfølger billige. Nu internationale logistik er meget dyrt, så produkter af dårlig kvalitet, vil være lavere pris.Fordi vi er fabrikken direkte salg med laveste pris,Den bedste kvalitet. Nyd din shopping

Mærke: EverShine Bor Område: 100% fuld pladsen diamant broderi Om, diamond størrelse: mere end 30% ekstra harpiks diamant diameteren af diamant: 2,5 mm Om sektion diamant: § 9 og § 13 billedet størrelse: 20x30cm 30x40cm 40 × 50cm 45x60cm Brugerdefineret: Kan tilpasses i størrelsen, skal du kontakte kundeservice for at bestemme størrelsen Bemærk: større størrelse, jo bedre effekt.Hvis du har brug for en god effekt,skal du vælge en størrelse.

1.Tilsvarende symbol tabel til at Finde de diamanter, du ønsker at indsætte. 2.Fylde-pen med lim,Sætte diamanter i pladen. 3.Brug den runde ende til at holde en diamant, og en smule tryk ned. 4.Rive delvis film og stik diamant til lærredet i henhold til det tilsvarende nummer. 5.Det kan tage tre diamanter med en pincet til at holde sig så hurtigt. 6. Når du er færdig, tryk let på ned diamanter med hånd eller bog til at holde dem fast tilknyttet.

1. Normalt sender vi varerne til dig inden for 1-5 arbejdsdage, når vi får din betaling oplysninger. 2. Vi giver fire måder af transport i alt, de er EMS, Groendalspark.dk Standard Shipping, DHL og Kina Post Air Mail. Vi vil sende pakker til dig som dine ønskede forsendelse måder. 3. Leveringstid: A. Omkring 4-10 hverdage fra UPS/Fedex/DHL. B. Om 6-15 arbejdsdage af EMS. C. Om 20-40 arbejdsdage fra china post luft luftpost,russisk land, har som regel brug for flere dage. D. Du får tracking nummer indenfor 1-5 dage efter levering. E. Vi er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service. Atention for russiske Kunder: 1. Angiv venligst dit fulde navn, herunder fornavn, mellemnavn og efternavn, mens du foretager betalingen. 2. Udfyld din korrekte adresse herunder din lejlighed Nr., gade, by, region og land, ellers din pakke kan nok være vendt tilbage!

Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade en positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det tager kun 1 minut. Tak! Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader en negotive og neutral feedback. Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Vi vil svare dig inden for 24 timer normalt. Nogle gange har lidt forsinkelse på grund af weekend eller ferie.

Tak fordi du kom og få en hyggelig dag.

Antal Farver 30-45
Bruger Malerier
Stil Europa
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Diamond-Form Pladsen
Form separat
Type Diamant maleri blomst
Størrelse 20x30cm bag packing, 30x40cm box packing, 40x50cm box packing, 45x60cm box packing
Kit i sæt Trykt Lærred,Square Harpiks Diamanter, Værktøjer
Billede Størrelse 20x30cm,30x40cm,40 × 50cm,45x60cm
Ramme No
Materiale Harpiks
Diamant type 2.5x2.5mm Pladsen Harpiks Diamant
Indsætte Område Fuld Diamant
VÆRKTØJ Pincet,Bakke,Punkt Diamant Bore Pen,Lim
Mærke EverShine
Stof Type Lærred
Mønster Type Blomster
Ydre Emballage Farvet Boks
ufærdige Ja,Behøver du Håndlavet
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 32cm x 22cm x 8cm (12.60in x 8.66in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer