Nyhed Reduced price!
Prinsesse søde lolita ONDE LAMOUR staffage blomstre mønster og kanin hårnål pandebånd til lolita bedste valg for piger GSH088

Prinsesse søde lolita ONDE LAMOUR staffage blomstre mønster og kanin hårnål pandebånd til lolita bedste valg for piger GSH088

kr41.87

-10%

kr46.53

Ny vare

På lager

Tags: pandebånd til piger, kanin hovedbøjle, prinsesse hovedbøjle, Billige pandebånd for piger, Høj Kvalitet kanin hovedbøjle, China princess hovedbøjle Leverandører.

Kære prinsesse, Det Kinesiske nytår er lige rundt om hjørnet,bedes du bemærke, at Kina post center vil være resten fra 2018-2-12 indtil 2018-2-26 , foreslår vi, at du bruger EMS eller DHL, hvis du er i en fart,eller kan du hjælpe os til at udvide den shipping tid til mere 20 dage som nedenfor,og vi vil sende ASAP ,tak http://help.Groendalspark.dk/extend_shipment_date.html Vi er så taknemmelige for at meddele, at vi IKKE har nogen.2 shopping butik specialiseret til lolita sko og håndtasker ,vi er virkelig ser frem dig til at komme og få en dejlig shopping oplevelse, Vi gør, gratis forsendelse ved China post, mail eller epack om det element, som enkelt vægt ikke over 0,5 kg, når ordren er på over $50, og i løbet af 3 elementer,fordi den internationale shipping gebyr er dyrt efter vægt,så vi stadig kan skære nogle rabat, hvis du bestiller for over 1 element . Bestil venligst elementer ved at trykke på "betal nu",men tryk ikke på adgangskode for at afslutte betaling,så vi kan finde din ordre i systemet og ændre den for dig ,så vil vi kontakte dig ind og betale det,mange tak.

Forsendelse

Kina Post Air Mail er billige, men langsommere.Normalt tager det 10-25working dage,hvis du er i fart,skal du vælge EMS:7-10 dage,eller DHL:3-5 dage.

Om skat

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Men vi kan mærke den parcel, som en GAVE eller angiver en lav værdi for at undgå skat.

Returret

1. Hvis du ikke er tilfreds med vores vare,vi acceptere vender tilbage inden for 30 dage. Returnning omkostninger er købers ansvar, hvis der er ingen problemer med varen.

2. Kontakt os venligst før vender tilbage.

Feedback

1. Feedback er meget vigtig for os. Hvis du er tilfreds med os, kan du efterlade en positiv feedback med 5Star, at vi vil give dig $1 off næste gang.

2. Hvis du føler nogen insatisfaction, er du velkommen til at kontakte os, og give os en chance for at rette det, før de forlader negativ feedback, med mindre end 3 stjerner ,vi lover, at vi vil lade dig føle sig tilfreds endelig.

Give en prøve og har tillid til os,vil vi vise dig en sød og fantastisk verden.

Stil Mode
Type Pandebånd
Element Type Hovedbeklædning
Mønster Type Dyr
Mærke ONDE LAMOUR
Navn På Afdeling Voksen
Køn Kvinder
Materiale Økologisk Bomuld
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer