Nyhed Reduced price!
Brand Nye 2nd HDD Caddie mSATA 9,5 mm/12,7 mm SSD-Kabinettet Til at Udvide Bærbar Opbevaring

Brand Nye 2nd HDD Caddie mSATA 9,5 mm/12,7 mm SSD-Kabinettet Til at Udvide Bærbar Opbevaring

kr56.03

-36%

kr88.89

Ny vare

På lager

Tags: ssd-kabinettet, 2nd hdd, 2nd hdd caddy, Billige ssd-kabinettet, Høj Kvalitet 2nd hdd, Kina 2nd hdd caddie Leverandører.

Brand Nye 2nd HDD Caddie mSATA 12.7 mmSSD Kabinettet Til at Udvide Bærbar Opbevaring Gratis Fragt

1. Interface :SATA3(ULIGE)-NGFF(M. 2 SSD)

2. HDD/SSD support : Notebook NGFF(M. 2) SSD-Kort Interface

3. Materiale :Aluminium Legering

4. Højde :9,5 mm/12,7 mm

5. Anvendelse :For At Udvide Bærbar Opbevaring

6. Funktioner :

1) rustfrit stål af Høj kvalitet

2) Svært Deformation, Ikke Let Beskadiget

3) af Høj kvalitet PCB Board

4) Hurtigste og Stabil SATA3 Overførsel Hastighed (6 gbps)

7. Hovedsagelig Kompatibel :

Alle Optisk SATA-Drev Grænseflader (9,5 mm/12,7 mm) Maskinen er Gældende

8. Acc essories :

1 * 9,5 mm/12,7 mm SATA 2nd HDD Caddy

1 * Skruetrækker

4 * Skruer

9. Noter :Harddisk, Bezel-og DVD-Drev er Ikke Inkluderet i prisen

10.Garanti 12 Måneder

11.Stand 100% Brand Nye

Certifikatet CE, FCC, RoHS

Bemærk: Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer,bedes du kontakte os, før du åbner en tvist, vil vi aktivt med at løse dit problem og komme i kontakt med dig.

1. Vi støtter Escrow, og PayPal. Du kan Betale med via Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, og bank overførsel på Groendalspark.dk. 2. Vær betaling så hurtigt som muligt, så vil vi sende til dig så hurtigt som muligt, og du kan få varen tidligere. 3. Bemærk: Alle told af varen er på købers ansvar, ikke er inkluderet i salgsprisen eller den shipping gebyrer; Men er det generelt ikke ske, vil vi erklære produktet som en gave med en lavere værdi for at hjælpe dig med nemt at få post gennem Tolden.Du behøver ikke bekymre dig. 1. Vi sender varerne indenfor 2 dage efter modtagelsen af din betaling. Varerne vil helt sikkert være udstedt mere end fem arbejdsdage. 2. Forsendelser kan blive forsinket på grund af lager-og helligdage. Må ikke bekymre dig om dette sjældenheden. 3. Bemærk: Hvis du har spørgsmål om logistik oplysninger om din pakke, bedes du kontakte os, før du åbner en tvist, vil vi besvare dine spørgsmål og holde sig i kontakt med dig. 1. Transport tid i løbet af forpligtelsesperioden eller skade på varer, der opstår under transporten, bedes du kontakte os med det samme, før du åbner en tvist. I henhold til den konkrete situation, vi er glade for at udstede en Fuld refusion eller omlægning af forsendelsen. Vi respekterer dit valg. Må ikke bekymre dig. 2. Hvis vi sender du mindre,er du velkommen til at kontakte os, vi vil give dig erstatningsvarer. 1. Vi vil gøre vores bedste for at yde god service til at tjene din tilfredshed. 2. Vi håber, at du kunne give os et "5 stjerner" positiv feedback. Din Bekræftelse er vores største motivation. 3. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, før du åbner en tvist. Vi vil arbejde aktivt for at hjælpe dig med at løse problemet. 1. Vi er en elektronisk videnskab og teknologi selskab. Sælge i Groendalspark.dk for seks år. Vi støtter B2B-virksomhed, enten. Hvis du har nogle behov, så kontakt os og vi vil levere de bedste løsninger og services. 2. Vores arbejde tid: 9: 00-18: 00 (GMT + 8) mandag til fredag.

Sag Materiale Aluminium
Støtte Harddisk Kapacitet 2T
Pakke Ja
Mærke Sunvalley
Ekstern Brugerflade eSATA
Garanti 1 ja
Internt Interface SATA
Produkter Status Lager
Tilstand Brand Nye
Størrelse 3.5"
Model-Nummer HD1206-M
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 15cm x 14cm x 5cm (5.91in x 5.51in x 1.97in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer