Nyhed Reduced price!
3 Nøgler 315mhz Trådløs RF Fjernbetjening Controller Læring Kode For Garage Port Dør

3 Nøgler 315mhz Trådløs RF Fjernbetjening Controller Læring Kode For Garage Port Dør

kr22.13

-4%

kr23.29

Ny vare

På lager

Tags: Læring Kode, RF-Fjernbetjening, fjernbetjeningen controller, Billige læring kode, Høj Kvalitet rf fjernbetjening, Kina fjernbetjening controller Leverandører.

Kære ven, tak for din ordre!

Hvis ordren er under $5 eller mindre, vil vi give dig arrangere Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus .

Den kanal, kun for at give Kineserne periode på mail, Udstationering, ekspedition, planlægger at have den information, såsom navigation, alibaba fladskærms netværk regler, der er godkendt bruge logistik-kanaler!

Hvis ordren er over > $5, vil vi give dig arrangere Kina Post, der er Registreret luftpost.

Den kanal, der giver "post registreret pakken" til at give indenlandske og Udstationering, ekspedition, betaler til navigation for oplysninger som destination. Alibaba fladskærms netværk regler, der er godkendt bruge logistik-kanaler!

2017 Hot Salg Universal 315mhz

Pakken Indeholder:

Mahogni Smart Fjernbetjening *1( inkluderer ikke batteriet ) Læring Kode

Funktioner af fjernbetjeningen duplikator

Høj præcision og høj effektivitet . Tæt tolerance i kopiering af data kode og modstandsdygtighed over for stød,vil ikke drop-kode. Stort chok modstand spænder fra 1,2 M til 6,2 M. Med de nyeste seks rør design ,fjernbetjeninger har bedre ydeevne og stabilt kredsløb. Intelligent kopi behøver kun tryk på en tast ,kan du forbedre effektiviteten i produktionen for at reducere omkostningerne. Med multi-funktionelle ændringer , gør det til personlig og humaniseret,og nem at bruge. U se importerede høj frekvens transistor, transmitterede effekt, 13 DBM . Specifikation af fjernbetjeningen duplikator

315mhz : Funktion: Fjern Data: trykknap A & B på samme tid, den indikator, der normalt står på,efter at blinke, skal du slippe knappen, skal alle data, der blev fjernet med succes .hvis du ikke fjerner det korrekt, kan du genstarte det samme operation. En-til-en Kopi:efter clearing-kode,kan du sætte de originale og duplikator så tæt som muligt,og skub den originale og kopierede fjernbetjening knapper på samme tid, det er kopieret korrekt, når led-blitz. One-key Intelligent Kopi:Denne funktion er færdig med at kombinere med vores RF intelligent Dekoder , når du indstiller A -, B -, C -, D-tasterne på dekoder, kun behøver at skubbe en knap, som du kan kopiere den originale fjernbetjeninger hurtigste. Permanent beskyttede Data:trykknap A&D eller C&D , LED-indikatoren vil blinke efter normalt på de data, der er gemt med succes. Gendanne Data:Tryk på knappen C&D , led-indikatoren vil blinke efter normalt på de data, der er tilbagebetalt med succes

315mhz

:

trådløse Mahogni 4-knappen for at Kopiere Kode Fjernbetjeningen ansigt til ansigt kloning

Model-Nummer KT02-4
Størrelse 64mm x 39mm x15mm
Frekvens 315 MHz
Farve Mahogni
Bruger Universal
Trådløs Kommunikation RF
Afstand 100M
kanal 3
Anvendelse garageport,El-gardin,Bil fjernbetjening og meget mere
Pakke No
Pakke Størrelse 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.03kg (0.07lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer