Nyhed Reduced price!
WOSAWE Reflekterende Vandtæt Cykel Cykel Trøje Cyklus Regn Vind Pels Windcoat Vindtæt Hurtig Tør Jakke Gul

WOSAWE Reflekterende Vandtæt Cykel Cykel Trøje Cyklus Regn Vind Pels Windcoat Vindtæt Hurtig Tør Jakke Gul

kr116.41

-40%

kr194.02

Ny vare

På lager

Tags: cykling jersey, cykling regn, vind pels, Billige trøje, Høj Kvalitet cykling regn, China wind pels Leverandører.

Produkt Information:

Tynd efterligning sprøjt stoffer. Roll up lille størrelse, nem at bære, kan være direkte sat trøje lomme. Aftenen eller tidligt om morgenen, køre ned af bjerget kan bæres både vindtæt og kan ikke fange en kold

Velegnet til at bære i foråret cykling sæson, til husly, tøj med refleksbånd og baglommer, tøj har lommer på begge sider, praktisk og smuk, men bagsiden af nettet med åndbare lag, som er foldet op, når de ikke kun iført størrelse med en håndflade kan placeres i lommen. Krave design human, lynlås ikke er i berøring med huden, for at undgå friktion forårsager ubehag, tøj tilbage refleksbånd, nat riding sikrere og refleksbånd under lomme til let ridning ejendele, men også delt op efter ladning ind i posen, og bære det let til at gå ud

Funktioner:

Super lys, lavet gøre din nyde cykling i vinden dag

Fuld åben lynlås, der bruges til at låse lynlåsen aftrækker

Unqiue design gøre din cykel mere atractive

Bageste lommer til at holde småting .

Reflekterende Logo gøre din cykel mere sikkerhed

Sublimation print-teknologi, der anvendes , lyse farve og aldrig falme

Mesh materiale design på bagsiden

1 lomme på bagsiden og 2 lommer på siden med lynlås

Specifikation:

100% Brand Nye

Farve: Orange,sort,gul, hvid ,grøn

Materiale: 100% Polyeste

Tilgængelige Størrelse: S, M, L,XL,2XL,3XL

Pakkens Indhold:

100% Brand Nye

1x Cykling Vind Pels

Vask:

Vask med koldt vand: 40°C

Må ikke børste, ikke blegemiddel

Ikke til rens

Må ikke tørretumbles Vi accepterer Mix For/Bulk Orden...

Det er vores fornøjelse at opbygge langsigtede forretningsforbindelser med dig. Vi er en virksomhed, som ligger i Kina, og vi har et stærkt hold til at støtte transaktionen og forsøge at gøre den bedste service for dig, samtidig med at vi støtter også OEM-og Engroshandel,For yderligere info,venligst velkommen til at kontakte os når som helst! Køb Info:

1. Vores billeder er Optagelse i Art. 2. Alle varer er Helt nye og Ubrugte. 3. hvis der er nogen spørgsmål, så bare kontakt med mig online eller e-Mail. 4. Venligst Bemærk:hvis du kommer fra Brasilien, Rusland og Italien,vil det forsinke meget mere tid på told-og nogle gange kan det betale skat. 5. For at sikre, at du modtager din ordre skattefri ved import, vi vil kundgøre dem det, for med en lavere værdi. Denne lavere pris har intet at gøre med den samlede pris, du har betalt, og vi er ikke svaret for nogen form for Skat, hvis der kan have! 6. Du bedes venligst bekræfte transaktionen på én gang, efter du modtager pakken.

Forsendelse info-Gratis Fragt

1. Shipping tid: 15-25 arbejdsdage gratis forsendelse med Post post 7 - 15 hverdage efter Hurtig forsendelse (Herunder DHL,UPS,EMS....) 2. Vi håber, at ankomsten af din vare er rettidig, Men da det er en international levering, fragt tid er meget afhængig af kurer virksomheder og lokale Told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når udstationering. Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse, er du velkommen til at kontakte os. Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner 3. Shipping omfatter porto, håndtering. 4. tracking nummer vil kun blive tale om Registrering, Forsendelse 5. Vi sender 6 dage om ugen, undtagen lørdag og helligdage. 6. Pakker sender normalt 1 til 3 arbejdsdage, og kan tjekke online (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling. Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.

Betaling: 1. Penge bookere

2. Western Union,Money Transfer

3. Kreditkort

4. Bankoverførsel 5. Andre Restitution politik: Hvis du har modtaget en forkert, beskadiget, defekt, eller en vare der ikke er som beskrevet, bedes du kontakte os inden for 3 dage for ombytning eller returnering. den returnerede vare skal være i original stand med alle originale emballage,manualer og tilbehør. vi vil gøre vores bedste for at løse problemerne! Feedback, Vi stræber efter at gøre hver transaktion en positiv oplevelse og vil gøre alt for at løse ethvert problem. Værdsætte din værdifulde kommentarer og forslag.Din Positive svar, med 5 Stjerner er den sjæl og power for os, forårsage, hvad vi arbejder for, er din tilfredshed og tilladelse selv bifald.

Sæson Forår,Sommer,Efterår,Vinter
Lynlås Længde Fuld Lynlås
Overtøj Type Jakker
Størrelse S, M, L, XL, XXL, XXXL
Ærme Længde(cm) Fuld
Funktion Åndbar,Hurtigtørrende,Reflekterende,Vindtæt,Lommer,Vandtæt,Anti-Shrink,Anti-Pilling
Element Type Trøjer
Model-Nummer BC220
Mærke WOSAWE
Stof Type Vævet
Sport Type Cykling
Køn Mænd
Materiale Polyester
Pakke Størrelse 5cm x 5cm x 10cm (1.97in x 1.97in x 3.94in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer