Nyhed Reduced price!
1stk Professionelle Frisører Polyester Fersken Hud Forklæde Hår Skæring Bib Frisør-Hjem Styling Salon Frisør Talje Klud

1stk Professionelle Frisører Polyester Fersken Hud Forklæde Hår Skæring Bib Frisør-Hjem Styling Salon Frisør Talje Klud

kr67.37

Ny vare

På lager

Tags: forklæde hår, frisør-stilarter, frisør klud, Billige forklæde hår, Høj Kvalitet frisør-stilarter, Kina frisør klud Leverandører.

Ikke klistret hår, anti-statisk, kroge, lyse farve, blødt stof, fine håndværk og have det godt. Det er nemt at bruge og gøre DIY hår derhjemme mere bekvemt. Perfekt til Salon ,Barbershop andfamily brug. Vandtæt,let at vaske. Stand:Nye Band og i God Kvalitet

Materiale: Pongee,Komfortabel

Farve:som billederne Viste,

Størrelse: 65*93cm

Mængde:1 x Hair Forklæde

Betaling Vi accepterer ESCROW, hvis du ønsker at betale med andre betalingsmetoder. Bemærk at kommunikere med mig først . *Forsendelse af Varer vil blive afsendt senest tre hverdage efter, at betaling er modtaget (inkluderer ikke weekend-eller helligdage ). Vi plejer at sende elementer fra normal anbefalet brev med tracking nummer , så kontakt mig venligst inden du har betalt for varer, hvis du har brug for Hurtig Mail. *Returret Alle varer er kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse. Du kan returnere varen til os, hvis det er defekt. Blot meddele os først, og skal du returnere varen for en ombytning inden for 14 dage, du har modtaget den. Købere er nødt til at betale retur omkostningerne, og vi vil betale prisen for at udskibe. *Kontakt os for Eventuelle spørgsmål eller problemer,er du velkommen til at lade mig vide ,vi vil besvare din forespørgsel hurtigt . vi lover at betale din bekymring og spørgsmål godt.

Model-Nummer T005
Element Type Kapper
Størrelse 65*93cm
Materiale Pongee
Farver sort,rød
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer