Nyhed Reduced price!
Ny Ankomst,Bærbare intelligent elektronisk tidtagning pille tilfælde Aalarm timer piller påmindelse opbevaringsboks,Gratis forsendelse.

Ny Ankomst,Bærbare intelligent elektronisk tidtagning pille tilfælde Aalarm timer piller påmindelse opbevaringsboks,Gratis forsendelse.

kr30.53

Ny vare

På lager

Tags: max skruenøgle, max dukkehus, max blok, Billige max skruenøgle, Høj Kvalitet, max dukkehus, China box blok Leverandører.

Kit til brug:

1 sæt et knap-batteri, hvis låget ikke er god dækning, kan du dække med en mønt ville være mere praktisk cover.

2 batterier installeret, er det kit, vil blive vist over den blinkende nummer 12:00, denne gang kan du indstille den aktuelle tid, tryk "h" for at indstille timer, tryk på "m" er indstillet point, et godt job, og tryk på "st / sp" bekræfte.

3 Sæt medicin for påmindelsen, det er nedtællingstiden, skal du trykke på "h" og "m" cifre blinke, tryk på "h" set time, tryk på "m" timer, skal du trykke på "st / sp", der er nedsat efter bekræftelse .

4 Kontroller, at indstillingerne er korrekte, skal du trykke på for at gøre "h" for omkring 5 sekunder, kan du se status for de to ovennævnte fastsatte tid.

1.Vi accepterer Alipay,West Union,Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2.Vi sender din ordre inden for 1-2 arbejdsdage, efter at betalingen ryddet. 3.I de fleste gange element vil nå de fleste af de lande inden for 8 til 15 arbejdsdage. Nogle fjerntliggende områder kan tage mere end 20 arbejdsdage. 4.Hvis du ikke modtager varen efter 30 dage, bedes du kontakte os, vil vi undersøge og løse levering problemet. 1. Den pris, du har betalt for varen ikke nogen told skat. Vores virksomhed ikke påtage sig alle opgaver i modtagerlandet. 2. Vi plejer at markere de varer som media-afspiller/computer tilbehør(GAVE/PRØVE) på den handelsfaktura, og vi forsøger at hjælpe med til at minimere eller undgå enhver GST eller V. A. T eller andre importafgifter, skatter og afgifter, men vi kan ikke garantere, ingen afgifter som det er, afhænger af dit Land?s-Import-Politik. 3. Afgifter kan ansøge, hvis en levering er afvist og sendt tilbage til vores Kontor.

1. 12 måneder Garanti. Købe med tillid (bortset fra varer som er blevet beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI. 3. Hvis varen er defekt efter 3 måneder, har du stadig sende varen tilbage til os, vil vi sende dig en erstatning efter modtagelsen af den defekte vare. Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk! 1. Vi vil forlade Positive Tilbagemeldinger efter at modtage betalingen, glem ikke at give os, og FEM STJERNER på alle de Detaljerede sælgerbedømmelser 2. Hvis du ikke er tilfreds med din shopping Oplevelse,Bedes du kontakte os for at få en løsning, før du beslutter dig for at forlade en neutral eller negativ feedback, Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer for dig, så hurtigt som muligt,tak. 3. Vi vil give dig service, så godt som vi kan, få feedback og er, hvad vi stræber efter. Venligst e-mail mig via "Mine Beskeder" eller "Mail", hvis du har nogen spørgsmål om vores forhandlere eller dit køb

Mærke Halojaju
Bruger Pille-Sagen
Technics Blank
Vægt 46 g
Navn pastillero
Produkt Medicinsk Kit
Funktion pill organizer
Stil Moderne
Kapacitet -
Form Rektangel
Type 1 pille beholder
Type Opbevaringskasser & Bakker
opbevaringsboks type medicin box
Materiale Plast
Mønster Type opbevaringsboks
Gitter Mængde 2
Belastning -
Specifikation -
Model-Nummer Organizer
Plast Type ABS
Pakke Vægt 0.066kg (0.15lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer