Nyhed Reduced price!
Fashion 10 stilarter Udskrivning Tilfældet For Highscreen Zera F Rev. S 4.0

Fashion 10 stilarter Udskrivning Tilfældet For Highscreen Zera F Rev. S 4.0" Dække DIY maleri tilfælde dække For Highscreen Zera F (Rev. S)

kr13.49

-28%

kr19.00

Ny vare

På lager

Tags: Print sag, sagen mode, tilfældet for, Billige print sag, Høj Kvalitet sagen mode, Kina tilfældet for Leverandører.

Velkommen til vores butik !

Bemærk:(læs Venligst inden du bestiller)

1. Produktet er gratis forsendelse af "China Post Almindelige Lille Pakke Plus" , Det kan ikke være spor

efter parcel til venstre Kina.Hvis du har brug for den fulde sporing ,skal du vælge "Kina Post, der er Registreret

Air Mail ",og tilføje penge til sporing.

2 .Hvis din bekræftelse tid kommer, har du stadig ikke modtager de varer, bedes du kontakte os, vil vi

udvide leveringsdato første gang.

3 .Vær venlig ikke at åbne tvisten inden 65 dage . Hvis der efter 65 dage du stadig ikke modtager varen,

kontakt os for at solove det .

Fashion 10 stilarter Udskrivning Tilfældet For Highscreen Zera F Rev. S 4.0" Dække DIY maleri tilfælde dække For Highscreen Zera F (Rev. S)

Billedets detaljer:

package billede:

Om Os

Vi er en ægte sælger tilbyder kvalitet varer til de mest konkurrencedygtige priser. Hvert element er carfully pakket til at sikre en sikker overførsel til dig.

Vores mål:

Målet med vores virksomhed er at bringe vores kunder de bedste produkter på verdensplan. Vi giver vores kunder en fantastisk kunde oplevelse, samtidig med at tilbyde alle produkter til de laveste priser online.

Vores service:

Vi står bag alt, hvad vi sælger og gøre det til vores pligt til at sikre vores kunders tilfredshed.

Vi leverer også DROP SHIPPING services til dine kunder, hvis du har brug for.

Fragt Og Betaling

Det tager normalt, 15-60 dage via Kina Post Air Mail .

Hvis hurtig, det vil ankomme inden for 15 dage . Hvis langsom, det vil ankomme inden to måneder , vil Dette afhænge af post office & told Effektivitet i forskellige lande. Hvis destinationen er Usa, general 20 dage kan ankomme.Du bør modtage post inden for 20-60 dage .

E-mail os venligst, hvis ikke modtage varer efter 60 dage, så snart som muligt. Hvis du tror, at tiden er for lang, kan du vælge andre kurer, men du er nødt til at bære de dermed forbundne omkostninger .

Bemærk sørg for, at betalings adresse er korrekt. Telefon nummer vil blive værdsat. Enhver ikke-modtagne elementer, der er forårsaget af ugyldig adresse ikke er i vores fuld refusion eller udskiftning politik .

En e-mail-meddelelse/besked om afsendelse vil blive sendt til køber, når varen er sendt. Send os venligst en mail hvis du ikke modtager vores e-mail efter 5 dage med fuld betaling, der er sendt .

Vi leverer hurtig forsendelse, men den shipping gebyr afhænger af vægten af genstande. Så hvis du ønsker at gøre, hurtig forsendelse, bedes du give os elementet navn og mængde, du ønsker, og vi beregner du den samlede pris inklusiv forsendelse .

Returpolitik

Virkelig Defekte Varer vil blive ombyttet eller pengene refunderet inden 30 dage, returnere perioder . Vi skal imidlertid være opmærksom på eventuelle defekte varer, der ved modtagelse af varen. Det er kundens ansvar at betale for, og sende varen tilbage til os. Hvis varen viser sig at være defekte, vil vi også refunderet portoen tilbage til køber .

Defekte varer vil blive tilbudt ombytning eller butik kredit. Varer skal returneres inden for 30 dage fra den dato, der er modtaget ordre. Det tager omkring 3 dage for at behandle din returnering efter produktet er modtaget. Alle beholdning clearance salg produkter er endelige, og ingen returnering, ombytning eller tilbagebetaling .

Selv om vi pakker varen meget forsigtig med høj kvalitet, emballage, der er uforudsigelige skader på grund af levering fra transportøren. Vi er IKKE ANSVARLIG for levering skader på SELVE ELEMENTET . Vi tilbyder bytte for beskadigede genstande på grund af levering skade .

Meddelelse

Du kan være underlagt importafgifter, skatter og afgifter, og/eller told gebyrer, der pålægges af din kommune, når du modtager din pakke. Du er ansvarlig for at betale nogen ekstra afgifter for fortoldning. Priser varierer fra land til land og af, hvad der var bestilt, så vi er ikke i stand til at levere en anslået pris .

Kontakt venligst dit lokale posthus eller told-kontor for at spørge om disse afgifter .

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget import til os .

1. Du bedes venligst forlade 5-stjernede positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester .

2. Hvis du har et problem ,er du velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste service ! :)

3. Til vores salg expenriences indtil nu, 0.1% internationale købere vil blive opkrævet told !

Type Halv-viklet Tilfælde
Størrelsen efter Emballering 8*6*8 cm
Kompatible Mærker Highscreen
Design Mønstret
Funktion Smudsafvisende
Leveringstid 3 dage
Farve Farverige
Mærke ZAGTER
Materiale Blødt TPU
Detailemballage Ja
Vægt 0.04 g
Model-Nummer For Highscreen Zera F Rev. S 4.0 tommer
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.04kg (0.09lb.)
Pakke Størrelse 8cm x 6cm x 8cm (3.15in x 2.36in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer