Nyhed Reduced price!
Dental Lab Marathon Micromotor Poler Enhed N3 +35K RPM PolishingHandpiece Kit Burs størrelse: 3 mm

Dental Lab Marathon Micromotor Poler Enhed N3 +35K RPM PolishingHandpiece Kit Burs størrelse: 3 mm

kr616.39

Ny vare

På lager

Tags: dental lab, dental lab marathon, marathon micromotor, Billige dental lab, Høj Kvalitet dental lab marathon, Kina marathon micromotor Leverandører.

Dental Lab Marathon Micromotor Poler Enhed N3 +35K RPM PolishingHandpiece Kit Burs størrelse: 3 mm

Egenskaber: Kompakt størrelse kontrol boks med præcise lille og stærk micromotor håndstykket Meget Høj-drevne og kvalitet 0-35,000 rpm Fremstillet i Korea. Et års garanti Vores produkt har en dyd af udveksling metode, som ved hjælp af CAM(twist håndtaget mod-uret for at ændre bur og let kan gendannes tilbage til den oprindelige position) en Anden virture er ikke fase system, hastighed(det er godt designet til at output fra 0--- 35,000 rpm ved hjælp af ikke-fase system, hastighed) Højre & Venstre drejning evne Fod ON/OFF switch system Specifikation: Vægt: 2,0 KG Burs størrelse: 3 mm

Betaling Vi accepterer Escrow betaling, er Spærret betaling er nemt og sikkert. Betaling skal sendes inden for 7 (SYV) dage af auktionen lukker. Alle vindende budgivere, som har vundet vores emne, lad mig vide din kontakt nummer, efter du har foretaget fuld betaling , har vi brug for dette nummer til at gøre sikker på, at du kan modtage din vare i gang, og også for akut kontakt betragtning. Forsendelse Metode 1.Vi vil alle varer blive sendt til købers Depot-adresse. Sørg venligst for, at din Escrow-adresse er korrekt. 2. Den handel er grænseoverskridende og Luftpost er billigste indlæg måde, så det tager lang tid for levering. Så vi har brug for din forståelse for leveringstiden, USA 5-15 dage. Canada,Australien omkring 6-17 dage; Andre Europæiske lande 20-30 dage. Sydamerika 25-35 dage. Feedback Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtig for os. Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du give os neutrale Tjek, du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer. Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betingelser for salg, Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget. Kontakt os for at få et afkast. Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage. Bemærk pak varen omhyggeligt. Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte. I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet. Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes. Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning. Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen. Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger. Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtede andor ikke kan leveres. Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage.

Element Type Tandblegning
Størrelse Moderate
Mærke AGD
NETTO VÆGT 2kg
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 25cm x 23cm x 10cm (9.84in x 9.06in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer