Nyhed Reduced price!
Motor 5 tommer Forlygter Hi/Lo Stråle Forlygte, hvid DRL 40W at køre Bil LED Lampe Motorcykel forlygter For harley fat bob

Motor 5 tommer Forlygter Hi/Lo Stråle Forlygte, hvid DRL 40W at køre Bil LED Lampe Motorcykel forlygter For harley fat bob

kr845.97

Ny vare

På lager

Tags: forlygter for, forlygter til motorcykel, - forlygte-forlygter, Billige forlygter for, Høj Kvalitet forlygter til motorcykel, Kina forlygter forlygterne Leverandører.

2 Stk/Sæt 5 tommer Forlygter Hi/Lo Stråle Forlygte 40W at køre Bil LED Lampe Motorcykel forlygter For harley fat bob

Specifikationer: Størrelse: 5 tommer

Strøm:40W

Spænding: DC 12-24V

Farve Temperatur:6000k

Lumen:Høj-3150LM,Lav-1600LM

Vandtæt Sats :IP67 Ring farve:hvid

Linse Materiale:PC

Boliger Materiale :Aluminium

Boliger mulighed farve:Sort/krom

Levetid:30000 Timer

Ekstern Afprøvning, Certificering:DOT E9 MARK

Ansøgning: (Passer til følgende programmer)

Passer '08-For senere FXDF modeller. Ikke passer internationale modeller.

2011-2016 For Fat Bob FXDF 2010 For Fat Bob FXDF For CVO Fat Bob FXDFSE2

2009

For Dyna Fat Bob FXDF

For CVO Dyna Fat Bob FXDFSE

2008

For Fat Bob FXDF

Vælg dit år og model for at se alle de dele, der passer til din cykel-Pakke: 2 x 5 tommer forlygte Produkt Relaterede Billeder: Vores Selskab: Forsendelse: 1) varer, der er sendt ud af international express(DHL, UPS, FEDEX,ARAMX,TNT,EMS, etc.) eller Kina post air mail med leveringstid afhænger af destinationen og forsendelsesmetode. 2) importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Vi vil gøre vores bedste for at mindske risikoen for told. men vi har ikke råd til nogen omkostninger for kunden importafgift. Bemærk bemærkning os, hvor meget der skal værdiansættes, hvis du har brug for. 3) Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.Giv os venligst din fulde adresse med telefonnummer, og sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du har brug for at ændre din adresse,skal du ændre det først, før du betaler.

Garanti Og Returnering: 1. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os. 2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, venligst forlade os god feedback, og vi vil gøre det samme for dig. 3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, bedes du give os mulighed for at løse problemet. Vi forstår, at bekymringer og frustrationer du måtte have, og vi vil gøre vores bedste for at løse de problemer,. 4. Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed. Feedback: Bedes du give os positiv feedback på tilfredsstillende modtagelse af varen. Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder, og vil altid prøve at hjælpe dig. Så hvis du har problemer, bedes du e-mail til os med det samme. Bedes du give os mulighed for at løse et problem. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,. Venligst e-mail os, inden de forlader negativ feedback.

Relateret Produkt s.

Spænding DC 12-24V
Lumen Høj-3150LM,Lav-1600LM
Element Type Forlygte Montage
Boliger farve option Black/chrome
Linse Materiale PC
Boliger Materiale Aluminium
Forlygter størrelse 5 Tommer
Farve Temperatur 6000K
Farve Sølvfarvet, Sort Farve
Watt 40W
Vandtæt Sats IP 67
Levetid 30000 Timer
Mærke ESYAUTO
Magt 40W
Enhed Type Par
Pakke Størrelse 40cm x 20cm x 12cm (15.75in x 7.87in x 4.72in)
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer