Nyhed Reduced price!
Hot salg> Hot! Smykker Hvid Opal Perler, Vedhæng, Øreringe Zircon Ring Sæt AAA-style Naturlige sten, Ædle, Fine smykker og -Brud je

Hot salg> Hot! Smykker Hvid Opal Perler, Vedhæng, Øreringe Zircon Ring Sæt AAA-style Naturlige sten, Ædle, Fine smykker og -Brud je

kr156.81

-20%

kr196.04

Ny vare

På lager

Tags: sæt stil, øreringe ring set, earring vedhæng set, Billige stil, Høj Kvalitet øreringe ring set, Kina earring vedhæng set Leverandører.

Lavere Forsendelse og Håndtering Priser

Vi kan bytte varen til dig, hvis der er et problem med en vare. Hver genstand, vi tilbyder, er bakket op af en 100% tilfredshed garanti. Hvis din vare er ikke korrekte, eller du ikke kan lide det for nogen grund, skal du kontakte os straks for at vende tilbage instruktioner, og vi vil gøre det rigtige for dig. Varer skal sendes til os i original stand og i ubeskadiget stand inden for 14 dage. vi vil arbejde med dig for at sikre, at problemet er løst. Bemærk venligst, at shipping gebyret ikke refunderes.

Det er vores mission at sørge for, at alle dine spørgsmål er besvaret i tide. Du er velkommen til at sende alle dine spørgsmål og kommentarer til os af , men du skal ikke skjule din e-mail adresse.

Vi besvarer e-mails mandag-fredag (ikke i weekender eller helligdage).

Tak fordi du besøger vores butik. For din pakke, vi altid har brug for 15-20 minutter til at pakke om vi er professionelle nok, fordi vi skal fordoble bekræfte din adresse, og derefter fylde i 4 eksemplarer af told ansøgningsskemaer. Efter pakken er sendt, vi har brug for at spore det næsten hver dag. Selvom travlt hele dagen sammen, vil vi føle sig glade for at gøre dig tilfreds til vores ansvarlig service.

Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du give mig fem stjerner til at opmuntre mig til at gøre det bedre og bedre. Og under fem stjerner, viser en dårlig stående for mig, i dette tilfælde, er du velkommen til at kontakte mig for at løse det.

Mange tak igen.

Illustrationen viser, hvordan du overlade mig den feedback, følg venligst, thx

Smykke Sæt Type Halskæde/Øreringe
Materiale Sten
I Prisen Yderligere Post Beskrivelse Sæt
Lejlighed Party
Bøde eller Mode Mode
Form\mønster Runde
Stil Trendy
Element Type smykke sæt
Metaller Type Sølv
Model-Nummer god
Køn Kvinder,Piger,Unisex
Pakke Størrelse 18cm x 12cm x 5cm (7.09in x 4.72in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.12kg (0.26lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer