Nyhed Reduced price!
Tabletten Touch-Panel 10.1

Tabletten Touch-Panel 10.1" Tommer Til ASUS T100/T100TA/5490N Med Gul/Sort Flex-Touch-Skærm, Front Glas Digitizer

kr99.00

-4%

kr104.21

Ny vare

På lager

Tags: front glas, digitizer skærm, glas til tablet, Billige front glas, Høj Kvalitet skærm digitizer, Kina glas til tablet-Leverandører.

Tabletten Touch-Panel 10.1" Tommer Til ASUS T100/T100TA/5490N Med Gul/Sort Flex-Touch-Skærm, Front Glas Digitizer

Denne vare er brugt til at erstatte din defekte, beskadigede, revnede, ubrugelig Tablet Touch-Panel.

Kære Venner:

Du bedes venligst bekræfte din tablet model, før du køber!

Skal du bekræfte, om billedet er det produkt, du har brug for!

Vær venlig at bekræfte den farve, hvad du har brug for!

Vær venlig at bekræfte den version af, hvad du har brug for!

Hvis du gerne vil vælge, DHL, EMS, etc., hvilket resulterer i den lokale told af køber, er ansvarlige for deres egne!

Ny og aldrig brugt Glas Linse Touch Screen Digitizer til ASUS T100/T100TA/5490N 100% testet af QC personale, før skibet. Leveres med beskyttende plastik pose og sikker pakning billeder af Produktet, som følger, er alle elementer i vores butik er for rigtige optagelse, og Billederne er taget i art.

BEMÆRK: Dette er ikke en let opgave for en person, der ikke har nogen tekniske færdigheder med afmontering eller montering af din mobiltelefon,så køb kun dette punkt, hvis du ved hvordan man installerer det, eller er der nogen der kan hjælpe dig med Varmt anbefale en professionel installation.Bemærk teste det, før installationen , vil vi ikke være ansvarlig for eventuelle skader på dine tabletter/mobil-telefon, som du kan forårsage i løbet af udskiftning af reservedele. Undersøg, om den version af din mobiltelefon, som samme som glas linse touch screen digitizer, før du foretager en ordre.Vi er ikke ansvarlige for den affære, der forårsager version, Hvis du har brug for hurtig og sikker forsendelse,skal du vælge hurtig shippin g ( DHL eller EMS ), som du har brug for, Hvis du vælger DHL, EMS, etc.,hvilket resulterer i den lokale takster, som køberen er ansvarlig for deres egen, Hvis du har spørgsmål og problemer , kan du kontakte os på første gang.Vi vil gøre vores bedste for at løse dem, indtil du er tilfreds med dette købspriser.Det er meget vigtigt at efterlade en positiv feedback med os,og håber at vi kan forstå hinanden,formål os for lang tid samarbejde, aldrig lade dig ned.

Før du placerer din ordre,bedes du venligst bekræfte detaljer med os, hvis du har forespørgsel på varer. Vær betaling inden 3 dage fra bestilling, hvis det er muligt. Vi vil kun sende varer til dig i henhold til den adresse, som du writed i Groendalspark.dk, hvis du ønsker at ændre , skal du blot bemærke, m e af det. Vi accepterer betaling via Groendalspark.dk. Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, for den betalingsmetode,skal du kontakte vores kundeservice person frit for detaljer. Det samlede beløb, omfatter ikke eventuelle afgifter,lokale skatter, afgifter og andre uventede gebyrer.

BEMÆRK: Når emnet er blevet bekræftet, og dit bestilte varer er klar,vil en tilbagebetaling vil ikke være til rådighed for en annulleret ordre.Men vi vil refundere dig i gang i tilfælde af, at vi ikke kunne tilbyde de produkter, der er nødvendige,på grund af mangel eller manglende.

Din ordre vil blive behandlet inden for 7 dage efter din betaling. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser af ordrer, hvis vi har afsendt dem, fordi hastigheden af shipping er ude af vores kontrol. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar. Leveringstid vil være meget afhængig af logistik firma og lokale vejr,told/afgifter,porto,og vi håber på din forståelse, hvis det er muligt. Internationale købere bemærk venligst: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Vi vil gøre vores bedste for at reducere risikoen for told. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

BEMÆRK: Hvis du vælger, gratis forsendelse, hurtig,nogle tracking oplysninger er ikke tilgængelige .Du ønsker at få oplysninger om din sending, ikke kan få det, og håber du forstår. Vi vil pack meget omhyggeligt før levering, og sørg for, at vores produkter gem.

Vær venlig at vælge den forsendelsesmetode du ønsker. Bemærk nogle shippings ikke kan få tracking oplysninger.

Bemærk test varen når du modtager håber vi kan få feedback i den første tid. Vi tilbyder 6 måneders garanti om den post, men vær markør så godt, at de er produkter, der hører til dem. Vi er ærlige leverandør, er vi sikker på, at hvert emne blev testet før levering, venligst ikke installere det, før de test, vi respekterer hver klient,håber i kan få din forbindelse på samme tid. Hvis varen er defekt,bedes du fortælle os straks, for en bedre løsning . Returnere kun blive accepteret, når vi har modtaget dine varer. Vi accpet afkast og udvekslinger inden for syv dage efter du har modtaget din vare og du vil foretage tilbagevenden shipping cost,vil vi behandle din retur anmodning inden for to til syv dage efter betaling . Hvis du foretrækker at returnere varer tilbage for yderligere løsningen, bedes du kontakte os på forhånd.Købere er ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger under nogen omstændigheder.

Hvis du er tilfreds med vores service og produkter, kan du efterlade os en 5 stjerner positive feedback , og vi vil give dig en god geed feedback hurtigt. Hvis du ikke er tilfreds med vores service eller produkter, håber du kan give os en mulighed for at gøre tingene bedre, før du forlader en negativ/neutral feedback. Kontakt os venligst i første gang, hvis du har nogen klager, vi vil lytte til dig tålmodigt, og gør vores bedste for at hjælpe dig med at løse de problemer, indtil du er tilfreds. Virksomhed er ikke let, og håber at vi kan forstå hinanden, formål os for lang tid samarbejde, aldrig lade dig ned.

Quallity original Ny
Forsendelse Hurtig Levering
Skærm Type Kapacitiv Skærm
Sreen Størrelse 10.1 Tomme
Farve Black
Model-Nummer For ASUS T100/T100TA/5490N
QC Test Én Efter Én, Før Forsendelse
Shipping Time Efter betaling inden 3 dage
Skærmstørrelse 10.1 Tomme
Produkt Type Tabletten Touch-Panel
Kompatible Mærker For Asus
Type Computer & Kontor/Tablet Tilbehør/Tablet Lcd-Skærme & Paneler
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 2cm (7.87in x 5.91in x 0.79in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.41kg (0.90lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer