Nyhed Reduced price!
Gulv-Længde, Fuld BlingBling Perler Sexet Stjerne fuld-kjole til Aften kjole Cocktail kjole Nat underholdning mødested kjole LF0079

Gulv-Længde, Fuld BlingBling Perler Sexet Stjerne fuld-kjole til Aften kjole Cocktail kjole Nat underholdning mødested kjole LF0079

kr595.86

-19%

kr735.63

Ny vare

På lager

Tags: star aften kjole, kjole cocktail, kjole aften, Billige stjernede aften kjole, Høj Kvalitet aften cocktail kjole, Kina-kjole til aften Leverandører.

Hvordan Man Måler

Størrelse Chart

Cm

Bemærk: angiv Venligst ALTID HENVISE til IKKE KUN størrelsen, men også at de målinger, der er fastsat i hvert produkt side for at sikre en perfekt pasform! Vi har mange størrelse diagrammer på grund af forskellige produkter og leverandører. Hitlisterne, vi bruger, er at sikre, at de passer rigtigt til størrelse og kropsform. Størrelsen på et diagram kan vise en anden måling i et andet diagram. Af denne grund, skal du kontrollere skemaet i hvert produkt .

Vær opmærksom på at:

Forsendelse

Poster er generelt sendes ud med 7 arbejdsdag efter din betaling er ryddet(Lør.&

Søn.&Helligdag i prisen.)

Skatter og afgift er ikke inkluderet i item prcie eller forsendelsesgebyr.Køber er ansvarlig for

disse afgifter.

Hvis du ønsker at ues andre hurtig som UPS,DHL,EMS.indtal meddelelse eller chat med os online. Vi vil give dig en Konkurrencedygtig pris .

Bemærk:Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering,fragt tid vil

meget afhænger af den logistiske virksomhed og vejr , custumes/afgifter, porto, håber din

forstår.

Betaling

Vi accepterer Alipay,moneybookers.Alle majar kreditkort accepteres via sikker betaling processor ESCROW.

Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen.Betalinger skal være afsluttet.

Service Garanti

Hvis du har modtaget en forkert,beskadiget,defekt eller vare der ikke er som beskrevet,bedes du kontakte os for en delvis/fuld refusion eller udskiftning på vores omkostninger.

Vi er glade for at hjælpe dig med refusion eller ombytning inden 5 dage efter, at produktet modtagelsen, forudsat taht alle originale emballage og tilbehør er i original stand.

Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb,så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at løse det.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og steive for 100% kundenumre tilfredshed.

Retur&Refusion

Hvis du ønsker at returnere dit produkt(s) for reparation/erstatning/tilbagebetaling,bedes du venligst kontakte vores kundeservice.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,særlig grund til at vende tilbage.

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb,efter modtagelse af varen i den oridinal tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk.ELLER,du kan vælge at få en erstatning.

Feedback

Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os neutral negativ feedback,så vi kan atisfactorily adresse, dine bekymringer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Når du modtager varen og er tilfreds med produktet,kan du efterlade os positiv feedback og 5 score DSR,vil vi være meget værdsat

Element Type Celebrity Kjoler
Dekoration Sikning,Krystal
Halsudskæring V-Hals
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 14W, Brugerdefineret
Kjoler Længde Gulv-Længde
Materiale Acetat
Stof Type Tyl
Silhuet Trompet / Mermaid
Med indbygget Bh Ja
Mærke MarFoli
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Model-Nummer LF0079
Ærme Stil Almindelig
De Faktiske Billeder Ja
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 30cm x 10cm (7.87in x 11.81in x 3.94in)
Pakke Vægt 2.0kg (4.41lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer