Nyhed Reduced price!
CETIRI mærke trend designer bælter til mænd glidende spænde ratchet luksus læder-mænd-bælte automatisk bælte jeg taljen ceinture homme

CETIRI mærke trend designer bælter til mænd glidende spænde ratchet luksus læder-mænd-bælte automatisk bælte jeg taljen ceinture homme

kr60.38

-44%

kr109.73

Ny vare

På lager

Tags: mænd bælte automatisk, bælte til mænd, brand bælter til mænd, Billige mænd bælte automatisk, Høj Kvalitet, bælte til mænd, Kina mærke bælter til mænd Leverandører.

Varm Tip :for at undgå på den ikke kan finde spise favorit produkter,så Tilføj Ønske jeg lytte forvejen!

Bemærk: Billederne er kun til reference. Faktiske farve kan variere. Faktiske dimensioner kan variere med op til 2 cm. Om Ægte Læder: Den økonomiske valg.De lag af huden under Toppen og Fuld Korn læder.Overfladen er dækket med syntetisk materiale for at give læder fibre tilsat holdbarhed. LAD i BRUGE, - Bare skub remmen til den glidende spænde og trække skralde bælte igennem, flotte bælter spænde simpelthen auto låser automatisk bælte, for på frigive bælte, skal du forsigtigt skubbe håndtaget på siden af flytbart spænde og lås vil snap. Enkel, glat og elegant! Ultra Perfekt pasform CETIRI læder bælter til mænd har en let aftagelig spænde, der giveren grave mulighed for at skære remmen til din perfekte størrelse til at give en primmer udseende! Til simple trin: ---- 1. For på løsne bælte fra spænde - med en tang løft forsigtigt lukning for på fjerne bælte spænde fra. ---- 2. Skær bælte til din ønskede størrelse, og spænd den fast med lukning. Du er ikke længere begrænset til 1 tomme størrelse jeg justeringer, mænd kan få en perfekt, fantastisk, og custom-fit-hele tiden!

Hvad er forskellen på læder materiale ? Klik på ordet for ved lære blotte !

Engros-og drop shipping er både velkommen. For engros,vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-7 dage til at ankomme. Drop shipping,vi kunne sende varer til spise kunder direkte og vil ikke forlade mig om os, hvis du gerne vil. Hvordan kan spore min røg pakke? Du kan besøge tracking oplysninger jeg Groendalspark.dk. Hvis ikke,kan du også kontakte os for at spore på det for dig. Hvad kan jeg gøre, når køb, afhængigt tiden er ved at løbe ud? Hvis dit køb ikke, afhængigt tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til ved at forlænge den. Så spis penge ikke gå til min konto. Er der nogen vide, skat? Normalt vil vi erklære den mindste værdi for at undgå fortalte skat. Mænd på grund af forskellige politikker jeg forskellige lande, kan der være en fortalt skat, der skal betales af køber. Så du kan efterlade en besked, når bestillingen om, hvor meget værdi du ønsker på erklære.

Bælter Materiale Cowskin,Metal
Element Type Bælter
mænd læder bælte læder bælte mænd sort
Farve Sort,Brunt
Bælte Bredde 3,5 cm
Navn På Afdeling Voksen
læder bælte bælte automatisk
Køn Mænd
Mønster Type Solid
Spænde Bredde 4cm
Stil Mode
Mærke CETIRI
Spænde Længde 8.3 cm
Model-Nummer brand-mænd-bælte
mænd's bælte læder bælte mænd
Længde 110,115,120,125,130 cm
man remme i ægte læder bælte læderbælter til mænd
Bælte Længde 110cm, 115cm, 120cm, 125cm, 130cm
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer